Stapelledikant van Bunkcot Company

Door: jacqueline31
jacqueline31
TESTMOEDER jacqueline31

Even voorstellen...

Hallo Iedereen, afgelopen week begonnen met het testen van het Bunkcot Company stapelledikant. Het ledikant kwam binnen in 2 grote dozen en een grote zak met de matrassen. Inhoud Om het stapelledikant in elkaar te zetten is het makkelijk om met z'n tweeën te zijn. Je hebt verder geen gereedschap nodig. Je kan alles in elkaar zetten met enkel de inbussleutel die erbij geleverd word. In de pakketten zitten alle onderdelen om het bed in 3 verschillende variaties te maken.

9.0

voordelen

 • Geen gereedschap nodig
 • Makkelijk in elkaar te zetten
 • Het bed staat op de perfecte hoogte
 • Kids kunnen zelf in en uit bed klimmen
 • Makkelijk te verschonen

nadelen

 • 2 witte panelen i.p.v. bruin

De test

 Er zit een beschrijving bij die moet je goed volgen om te zorgen dat je de juiste onderdelen en de juiste schroeven gebruikt. Omdat wij 2 grotere kinderen hebben, hebben wij de variant van 2 bedjes waar ze zelf uit kunnen klimmen met het trappetje gemaakt. Er zitten 2 matrassen bij die aan de bovenkant lucht doorlatend zijn en aan de onderkant met plastic dus waterdicht voor als er een ongelukje zou gebeuren. Dus al met al een bed wat eenvoudig te monteren en demonteren is. Geschikt voor 2 kinderen in verschillende leeftijden van 0 tot 6 jaar. Vooral erg handig als je weinig ruimte hebt en de kinderen dan dus op 1 kamer moeten slapen.

De kids vonden het geweldig

Het mooie van dit bedje is dat het laagste bed op de grond zit waardoor het bovenste bedje dus niet heel hoog is en je je kind makkelijk in het bed kan tillen. Zeker als ze ergens op de bank in slaap zijn gevallen en je ze nog naar boven moet brengen om ze dan in bed te leggen. En handig is zoals bij ons, kunnen de kinderen er zelf makkelijk in en uit klimmen. De kleur Het is alleen jammer dat de 2 voor panelen er in het wit bij zitten en niet gewoon dezelfde kleur hout hebben als de rest van het bed. Of het bed had helemaal wit moeten zijn, dat was volgens mij mooier geweest. Dat is voor iedereen anders, natuurlijk zijn er ook mensen die dit ook mooi vinden, maar het ligt ook aan de inrichting die jezelf in huis hebt. De meiden vonden het allemaal wel erg spannend toen we vertelden dat er een nieuw bed kwam, ze vonden het vooral erg spannend, omdat ze natuurlijk helemaal niet wisten hoe het eruit zag. Toen de dozen binnen kwamen waren ze nog op school, maar toen ze thuis kwamen en ze hoorden dat het binnen was vroegen ze gelijk of ze nog dezelfde avond in het nieuwe bed mochten slapen. En dat hebben we gedaan en met succes het bed nam veel minder ruimte in dan hun eigen 1 persoonsstapelbed. Nou dat was echt een groot verschil het stapelledikant is echt ruimtebesparend en een uitkomst als er 2 kinderen op 1 kamer moeten slapen. Nou op naar de tweede week testen !! Voor nu zijn we heel erg positief en vinden we dit al echt een uitkomst!

Videos

Eindoordeel

Het is echt fantastisch om deze ledikant uit te mogen testen en om te bekijken wat de voor- en nadelen zijn. Nu dan het gebruik van het ledikant. Wij vinden dat de bedjes verschonen heel erg gemakkelijk gaat en het weinig tijd in beslag neemt. Wij zijn natuurlijk een eenpersoons stapelbed gewend en dat is echt niet handig om dat op te maken en het is echt een wereld van verschillen. Ook voor je eigen rug. Bij deze ledikant kan je namelijk gewoon het matrasje eruit tillen en dat weegt echt bijna niks en het lakentje eromheen doen en dan weer terugleggen. Het is ook niet heel erg hoog dus ook ergonomisch goed voor jezelf. Je kan overal makkelijk bij en verder zit er niet echt iets in de weg, het trapje zit aan de voorkant maar het matrasje past er goed langs. Het trapje Het trapje om erop te stappen, vinden de kinderen erg hoog vooral de eerste treden. Als ze naar beneden komen springen ze echt van de laatste trede. En het trapje zit bovenaan alleen met twee schroeven vast en daardoor komt het voor mijn dochtertje over dat die los zit. Het zou handiger zijn geweest als er toch nog twee schroeven ook onderin zaten dat die helemaal vast zat. De kinderen hebben goede ruimte om erin en eruit te komen. Als het aan de kinderen ligt gaat het stapelledikant voorlopig nog niet weg.

Scores

 • Kindvriendelijkheid
  9.0
 • Veiligheid
  9.0
 • Uiterlijk
  10.0
 • Prijs-kwaliteitverhouding
  8.0
 • Uitstraling
  9.0

Totale score

9.0

Top 3 Blogs

Ze mag zichzelf prachtig vinden want dat is ze!

Er werd me verteld dat mijn kleintje ext... >

Ik slik stiekem de pil

Ik heb zo met hem te doen, mijn lieve ma... >

De Peuterspeelzaal wordt een kinderdagverblijf

Ik kreeg vandaag een brief mee van de pe... >

Laatste Winacties Alle Winacties

3x WIN: jouw zelf ontworpen telefoonhoesjes!

Is jouw telefoonhoesje toe aan een make-over? Pak dan nu je kans en ontwerp er zelf eentje. Want hoe tof is he... >

WIN: €150,- SHOPTEGOED VAN MEES online

MEES online Krijg jij ook geen genoeg van leuke kinderkledingmerken? Dan hebben wij een super leuk merk om to... >