Fisher-Price Speel en leer puppy kruipbal getest door Carlijn

Door: Carlijn de bruijn de Bruijn
Carlijn de bruijn de Bruijn
TESTMOEDER Carlijn de bruijn de Bruijn

Even voorstellen...

Rens mocht het nieuwe speelgoed testen van Fisher- Price " Puppy Kruipbal" we kregen het en natuurlijk gelijk opgemaakt en Tygo oudere broer van Rens vond het ook erg leuk en spannend, moet nog 2 worden in Juni maar ja helaas het is voor Rens Tygo (al pakt hij het af en toe nog af van Rens).

9.0

voordelen

 • Rens blijft de bal pakken
 • Het spiegeltje is een groot succes
 • Leuke muziekjes
 • Leuke uitstraling

nadelen

 • Geen nadelen

De test

In het begin vond Rens het maar eng en raar maar al snel vond hij de muziek wel erg gezellig en het spiegeltje is ook een groot succes, als hij zich zelf ziet moet hij erg hard lachen en dat is toch geweldig als je kindje zoveel plezier heeft.

Rens gaat er zelf van rollen

Het Alfabet liedje is ook erg leuk maar ook voor bijna 2 jarige want Tygo leert nu gewoon het alfabet haha Het Puppy zingt ook en rollen maar en sinds Rens het hoorde rolt hij en dat is echt niet gelogen, elke keer als hij dat hoort gaat hij rollen. Af en toe proberen wij hem te helpen met het speeltje maar dan kijkt hij ons aan wat doe jullie mij aan, ik kan het zelf wel.

Om vrolijk van te worden

Dit speelgoed is echt ideaal om te leren draaien, zingen en het alfabet haha je gaat ook gewoon zelf meedoen en de kinderen vinden dat geweldig. Rens kan nog niet echt goed zitten maar daar gaan we echt de komende tijd goed mee oefenen. Puppy Kruipbal staat in de box van Rens en als Rens in de box ligt dan hoor je gewoon het vrolijke deuntje en dan hoor je hem gewoon lachten, de kinderen leren zoveel van de Puppy Kruipbal.

Ik denk als Rens eenmaal kan kruipen dan kruipt hij de Puppy Kruipbal achteraan. Zo stimuleer je je kindje lekker spelen en zo leren erg goed draaien en natuurlijk kruipen en ze hebben erg veel lol door de vrolijke kleuren en muziek.

Eindoordeel

Ik geef het echt een dikke 9. Wat ik al zei het Puppy Kruipbal staat in de box van Rens dan zetten we het echt in het hoekje en onze man probeert met man en macht om bij het speeltje te komen. We zijn erg blij dat we het speeltje mochten testen en het is geweldig.

Foto’s

Scores

 • Kindvriendelijkheid
  9.0
 • Veiligheid
  9.0
 • Uiterlijk
  9.0
 • Prijs-kwaliteitverhouding
  9.0
 • Uitstraling
  9.0

Totale score

9.0

Top 3 Blogs

Dit dacht ik echt tijdens mijn bevalling

Je denkt echt van alles tijdens je beval... >

Wat vinden jullie hiervan?

Ik vond een foto op internet. Een vrouw ... >

Een kind neem je niet, die krijg je

Een brief aan het meisje dat voor me sto... >

Laatste Winacties Alle Winacties

Win: 8x cadeaubon voor leukste Vaderdagcadeau's

Maak Vaderdag onvergetelijk Ben je (voor de kids, want zo werkt het toch.. hihi!) op zoek naar een origineel ... >

Win: voucher t.w.v. €100,- van Perry sport

Fit de zomer in! Perry wil graag iedereen motiveren en helpen om te (blijven) bewegen. Maarrr... hoe doe je d... >