Rvs all in one pacificbaby thermosfles getest door liesl20

Door: Liesl30
Liesl30
TESTMOEDER Liesl30

Even voorstellen...

Ik wilde de Pacific All-in-one thermosfles graag testen, omdat ik al in mijn kraamweek een tepelkloof had en ik mijn dochter niet meer kon aanleggen. Kolven ging wel en dus kon ik haar wel met de fles voeden. Maar de voeding zou niet op temperatuur blijven als ik ergens heen moest en dus zou een thermosfles een uitkomst zijn. Ik had dus goede hoop toen ik de thermosfles mocht testen. Door de gebruiksaanwijzing op de doos kon ik al snel aan de slag. 

8.0

voordelen

 • Voeding stroomt niet te snel
 • Je krijgt niet veel lucht binnen
 • Makkelijk om mee te nemen
 • Fles ziet er erg leuk uit

nadelen

 • Voeding blijft niet al te lang warm

De test

De eerste keer dat ik hem gebruikte was gewoon thuis om het gewoon eens uit te proberen. Ik had net afgekolfd en de voeding meteen in de PacificBaby fles gedaan. Mijn dochter vond de speen in eerste instantie maar vreemd terwijl ze toch al eerder uit een fles had gedronken in de afgelopen week. Na toch even volhouden pakte ze de speen goed en dronk ze een hele voeding uit de fles. Wat mij vooral opviel was dat ze de fles gewoon kon leegdrinken zonder onderbrekingen omdat de voeding te snel zou gaan. Dit had ze namelijk wel met de fles die ik haar eerder die week gegeven had. Hierbij moest ik meerdere malen tussendoor stoppen, omdat ze problemen had met ademhalen doordat de voeding zo snel ging en dat was bij de PacificBaby fles dus niet het geval. Dit vond ik natuurlijk erg prettig, omdat ik me nu minder zorgen hoefde te maken over krampjes.

Nadat de eerste keer thuis geslaagd was heb ik de fles ook meegenomen bij het winkelen, op visite en op pakjesavond. Ik had eerder op de dag al afgekolfd en dit meegenomen in de fles. Helaas was het al een paar uur geleden dat ik de voeding in de fles had gedaan en was de voeding dusdanig afgekoeld dat mijn dochter de voeding te koud vond. Ik heb de voeding een keer opgewarmd door de fles in een bakje warm water te houden en terug gedaan in de thermosfles. Nu kon ik de voeding die ze niet meteen op had, binnen het uur nog een keer aanbieden maar meestal was dit niet nodig. Ook op de momenten dat ik kraamvisite had, heb ik de fles gebruikt en iedereen reageerde erg enthousiast op het idee van een thermosfles voor borstvoeding.

Videos

Eindoordeel

Ik ben erg tevreden over de fles. De voeding stroomt niet te snel en mijn dochter krijgt niet teveel lucht binnen. Hij is makkelijk mee te nemen en bovendien ziet de thermosfles er ook nog eens leuk uit. De voeding blijft langer warm dan zonder de thermosfles, maar uit mijn ervaring blijkt dat hij niet zolang op temperatuur blijft als in de gebruiksaanwijzing staat. Een paar uur lukt wel dus als je afkolft voordat je weggaat en hem binnen een paar uur aanbiedt, heeft je kind een warme fles. Anders zul je hem iets moeten opwarmen en binnen het uur moeten geven.

Scores

 • Kindvriendelijkheid
  9.0
 • Veiligheid
  ?
 • Uiterlijk
  9.0
 • Prijs-kwaliteitverhouding
  7.0
 • Uitstraling
  8.0

Totale score

8.0
Liesl30

Liesl30

Ik ben Elise, woon in de buurt van Hilversum en sinds 24 oktober moeder van een lieve dochter, Jaelynn. Ik werk in de kinderopvang en heb dus al wat ervaring met kinderen, maar een eigen kindje is toch wel iets heel anders maar ook wel heel erg leuk!

Top 3 Blogs

Ze mag zichzelf prachtig vinden want dat is ze!

Er werd me verteld dat mijn kleintje ext... >

Ik slik stiekem de pil

Ik heb zo met hem te doen, mijn lieve ma... >

De Peuterspeelzaal wordt een kinderdagverblijf

Ik kreeg vandaag een brief mee van de pe... >

Laatste Winacties Alle Winacties

3x WIN: jouw zelf ontworpen telefoonhoesjes!

Is jouw telefoonhoesje toe aan een make-over? Pak dan nu je kans en ontwerp er zelf eentje. Want hoe tof is he... >

WIN: €150,- SHOPTEGOED VAN MEES online

MEES online Krijg jij ook geen genoeg van leuke kinderkledingmerken? Dan hebben wij een super leuk merk om to... >