Desire's kinderen testen VTech Magische Speelhuis

Door: Desire1984
Desire1984
TESTMOEDER Desire1984

Even voorstellen...

Hallo allemaal, Mijn naam is Desire ben 31 jaar en trotse mama van 3 kindjes. Dewi van 4 jaar, Chanella van 2 jaar en Jayden van 9 maandjes oud. Op dit moment ben ik een stay @ home mama, zo heb ik alle tijd voor mijn kindjes. Ik heb mij opgegeven voor het Magische Speelhuis te testen omdat mijn kindjes graag interactief bezig zijn en graag dingen willen leren. 

8.3

voordelen

 • Felle kleuren
 • Sophie kan je uitzetten
 • Te combineren met ander speelgoed en poppetjes van Vrolijke Vriendjes
 • Interactief

nadelen

 • Meer variatie liedjes

Wat vind je van het gebruiksgemak?

Het Magische Speelhuis is zeer gebruiksvriendelijk, het is makkelijk in elkaar te bouwen. Daarnaast is het makkelijk in-en-uit te klappen, zelfs mijn dochtertje van twee heeft er geen moeite mee. Ook heb ik in het boekje van VTech gezien dat je het Magische Speelhuis kan combineren met andere Vrolijke Vriendjes producten.

Wat vind je van de verschillende functies?

Er zitten veel verschillende functies op die leuk en leerzaam zijn voor de kinderen. Zo heb je de functies die geen geluid maken: de glijbaan, de schommel, de BBQ, een looppad en een voordeur. Dan heb je de functies die wel geluid maken: in de keuken, de schommelstoel bij de open haard, de danskamer, stoel bij de piano, de wc en de lift. Bij alle functies hoor je minimaal twee verschillende liedjes. 

Blijft je kindje getriggerd om ermee te spelen?

Mijn kindjes vinden het Magische Speelhuis helemaal geweldig en willen er dagelijks mee spelen. Tot ruzie om Sophie (het poppetje) en het hondje toe haha. Maar uiteindelijk doen ze toch weer samen spelen en delen.

Wat vind je van de liedjes en de melodietjes?

De liedjes en melodietjes zijn leuk en leren de kinderen ook verschillende dingen. Wel had er nog wat meer variatie in mogen zitten. Nu zijn er bij elke functie maar twee verschillende geluidjes te horen.

Vind je het een leerzaam speeltje?

Het is een leerzaam spelletje wat ze kunnen doen. Zo leren ze dat ze handjes moeten wassen na het plassen, maar ook belangrijk: als je meerdere kindjes hebt, kunnen ze ook leren dat ze samen moeten spelen en delen.

Vind je het een interactieve bezigheid?

De kinderen kunnen er heel interactief mee bezig zijn, hun fantasie gebruiken en de leerzame dingen in dagelijks leven gaan toepassen. Waar mama voorheen moest zeggen handjes wassen na het plassen, staan de dames nu al klaar bij de wasbak om de handjes te wassen. Vooral Chanella leert ervan door te spelen met Sophie en soms samen met mama. Dan maak ik ook een verhaaltje in de keuken, de ene keer maken we ontbijt, dan een keer lunch, dan een keer avondeten, maar het leukste is als mama koekjes gaat maken en er dan echte koekjes op het aanrecht van het speelhuis liggen ;)

Scores

 • Gebruiksgemak
  9.0
 • Verschillende functies
  8.0
 • Uiterlijk en design
  8.0
 • Kindvriendelijkheid
  9.0
 • Diversiteit
  8.0
 • Liedjes en melodietjes
  8.0

Totale score

8.3

Top 3 Blogs

WAT NIEMAND ZEGT OVER BEVALLEN (deel 1)

De vrouwen die natuurlijk bevallen zijn,... >

Tranentrekker: prachtige vlog van Simon Keizer

Dit filmpje van Simon Keizer voor zijn d... >

Laatste Winacties Alle Winacties

3x WIN: XL Fotoboek!

WAUW, leg jouw mooiste momenten voor altijd vast Klik, klik, klik.. je herkent het vast wel, de hele dag ben ... >