Isabella en Fynn testen Fisher Price Bouwplaats Little People

Door: iMennen
iMennen
TESTMOEDER iMennen

Even voorstellen...

Wij zijn Isabella en Fynn. Fynn is mijn zoon van bijna 1,5 jaar. Hij is altijd vrolijk, lacht veel en ik geniet van alle momenten dat we samen zijn. Ik heb ons opgegeven omdat het mij leuk leek om eens kritisch naar Fynn te kijken als hij speelt. Wat leert hij ervan en hoe kan ik dat goed beoordelen. En het is uiteraard altijd leuk om iets te winnen! Een review schrijven is dan een kleine moeite. 

Inmiddels hebben wij de bouwplaats ingepakt. Zo hebben wij meteen een mooi cadeau met Sinterklaas!

8.0

voordelen

 • Grove vormen
 • Verschillende functies
 • Makkelijk mee te nemen
 • Sterk materiaal

nadelen

 • Prijs vind ik vrij hoog

Wat vind je van het gebruiksgemak?

De bouwplaats is erg handig in gebruik. Het zijn grove onderdelen en gaan zeker lang mee. Het zijn ook duidelijke vormen, waar mijn zoon van 1,5 jaar natuurlijk veel van kan leren. Je kan de bouwplaats heel handig in elkaar zetten en er zit een handvat aan, zodat Fynn de bouwplaats makkelijk mee kan nemen naar opa&oma.

Wat vind je van de verschillende functies?

Je kan alle weggetjes op verschillende manieren erop zetten en je kan een weg blokkeren. Verder zijn er niet zo veel verschillende functies, maar daar kan Fynn nu ook nog niet zoveel mee. 

Blijft je kindje getriggerd om ermee te spelen?

Fynn blijft getriggerd om ermee te spelen, omdat de vormen zo grof zijn. Dit houdt lekker vast voor hem en de verschillende vormen zijn natuurlijk heel interessant. Hij is nog wel een beetje jong om te begrijpen wat je er echt allemaal mee kan doen, maar door de kleuren en vormen leert hij natuurlijk wel.

Is het klik-vast opbergsysteem handig?

Het klik-vast opbergsysteem is zeer handig. Wij kunnen zo goed oefenen met opruimen voor het slapen gaan.

Vind je het een interactieve bezigheid?

Fynn reageert op de bal die rolt uiteraard. De auto vindt hij erg leuk en die rolt ook makkelijk. Hij moet altijd heel erg lachen als 'ie er iets ruiger mee omgaat en dat alles uit elkaar valt. Hij vindt het ook erg leuk om ermee rond te zeulen als we hem in elkaar hebben gezet.

Foto’s

Scores

 • Gebruiksgemak
  8.5
 • Verschillende functies
  7.0
 • Uiterlijk en design
  8.0
 • Kindvriendelijkheid
  9.5
 • Diversiteit
  7.0

Totale score

8.0
iMennen

iMennen

Ik ben mama van onze zoon, Fynn. Hij is altijd vrolijk en echt een ontdekkingsreiziger en klimmer! Ik werk 4 dagen in de horeca bij Bagels&Beans in Hilversum. Dit is zwaar, maar ontzettend leuk! Momenteel ben ik zwanger van ons tweede kindje! Ik heb heel veel zin in mijn zwangerschap en om straks met z'n vieren te zijn! Ook ben ik THEMABLOGGER voor Mamaplaats, met als thema: zwanger van de tweede. Ik schrijf over alle leuke dingen en alles wat ik meemaak, denk en waar ik tegenaan loop.

Top 3 Blogs

WAT NIEMAND ZEGT OVER BEVALLEN (deel 1)

De vrouwen die natuurlijk bevallen zijn,... >

Tranentrekker: prachtige vlog van Simon Keizer

Dit filmpje van Simon Keizer voor zijn d... >

Laatste Winacties Alle Winacties

3x WIN: XL Fotoboek!

WAUW, leg jouw mooiste momenten voor altijd vast Klik, klik, klik.. je herkent het vast wel, de hele dag ben ... >