Philips Avent babyfoon SCD580

Door: renate bakker
renate bakker
TESTMOEDER renate bakker

Even voorstellen...

Hallo ik ben Renate Bakker en woon samen met mijn vriend en onze twee kinderen in Dordrecht.

Onze oudste dochter heet Feline en is 2,5 jaar oud , en de jongste is Finn en is net 3 maanden .

Wij wonen aan best drukke doorgaande weg waardoor er op Finn zijn kamertje veel achtergrond geluiden zijn en wilde daarom ook de babyfoon van Philips testen ook omdat er een sterrenprojector op zit en we deze nu apart hadden .

8.8

voordelen

 • Heldere geluid
 • Sterrenprojector
 • Rustige liedjes
 • Grote afstanden bereik

nadelen

 • Geen oplichtende knopjes
 • Nachtlampje

Effect van het nachtlampje, sterrenprojectie en MP3 om je baby te kalmeren

En toen was het testen begonnen de eerste keer alleen de sterrenprojectie aan gezet , dit vond Finn wel heel interessant om te zien en er kwam ook zeer grappige kreetjes van hem als het figuurtje weer veranderde . S’avonds ook het nachtlampje aangezet deze viel voor een nachtlampje een beetje tegen hij staat bij Finn boven op de kast waardoor het nachtlampje alleen daar een klein beetje licht geeft maar daar heeft hij weinig aan. 

De volgende dagen het muziekje ook aangezet samen met de sterrenprojector dat was een feest voor Finn de muziekjes zijn heel rustig en je kunt zelf het volume bepalen , dit is wel ideaal want zelfs tijdens het badderen een muziekje op de achtergrond was wel aangenaam . Finn kan ook niet meer zonder de sterrenprojector , was ik 1 avond vergeten en dat heb ik geweten hij wilde niet slapen tot ik na een half uur er achter kwam dat ik hem vergeten was aan te zetten , dus toen maar aangezet en ja hoor ons kleine mannetje sliep binnen 3 minuten .

Foto’s

Wat vind je van het kristalheldere geluid?

Het geluid is echt zeer helder zonder kraakjes , piepjes of blikkerig geluid. Zo werd ik dus ook wakker van een huilend kind en niet van wat geruis of gekraak .

Hoe heb je het bereik 330 meter ervaren?

Nou dat moesten we eens even testen , wij wonen namelijk in een flat op de 5/6 verdieping dus Finn op bed gelegd en mama naar beneden om de hond uit te laten .

Ik had bereik tot aan de lift daar stopte het bereik even maar zodra ik aan de voorkant van de flat sta heb ik ineens weer een klein beetje bereik waardoor ik dus op me gemak even met de hond naar buiten kan en ik toch Finn kan horen!

Foto’s

Wat vind je van de babyfoon over het algemeen?

Is een makkelijke maar goede babyfoon .

Er is nagedacht over de het meenemen van de moederunit , die je dus niet als elke andere aan je broekriem moet vastmaken en dan eigenlijk weinig tot niets meer hoort , maar deze hang je heel simpel om je nek waardoor je hem dus wel hoor , ook als je bijvoorbeeld in een wat drukkere ruimte zou zijn is de huilfunctie ideaal , deze functie reageert dus op huilen van de baby en geeft dan een trilsignaal op de moederunit echt super handig!

Ik zou de babyfoon zeker aan vrienden aanraden. Hij werkt echt super handig. Normaal gesproken hadden wij dus een aparte sterrenprojector voor Finn, en moest deze ook overal samen met de babyfoon naar toe. Nu we deze Philips babyfoon hebben hoeft dit niet meer . Samen met de mp3 slaapt Finn heerlijk door en kan hij uren naar de sterrenprojectie gaan kijken.

Foto’s

Scores

 • Effect van het nachtlampje, sterrenprojectie en MP3 om je baby te kalmeren
  7.5
 • Wat vind je van het kristalheldere geluid?
  9.5
 • Hoe heb je het bereik 330 meter ervaren?
  9.5
 • Wat vind je van de babyfoon over het algemeen?
  8.5

Totale score

8.8
renate bakker

renate bakker

Ik ben moeder van een dochter (feline) zij is nu 2,5 en een zoon (finn) hij is nu 2,5 maand oud. Ik ben veel buiten aan het wandelen met de kinderen , maar vind het ook super gezellig om lekker binnen dingen te organiseren .

Top 3 Blogs

WAT NIEMAND ZEGT OVER BEVALLEN (deel 1)

De vrouwen die natuurlijk bevallen zijn,... >

Tranentrekker: prachtige vlog van Simon Keizer

Dit filmpje van Simon Keizer voor zijn d... >

Laatste Winacties Alle Winacties

3x WIN: XL Fotoboek!

WAUW, leg jouw mooiste momenten voor altijd vast Klik, klik, klik.. je herkent het vast wel, de hele dag ben ... >