Vtech ontdek speeltafel getest door Vera

Door: vera_fisscher
vera_fisscher
TESTMOEDER vera_fisscher

Even voorstellen...

Onze eerste indruk van het product was super goed. Op de doos zie je al direct wat je allemaal met het product kan doen. Het in elkaar zetten was ook een eitje en sprak allemaal voor zich. De tafel ziet er met zijn kleurtjes en knopjes heel uitnodigend uit.

Toen was het speeltijd, de eerste keer spelen speelden we zonder de tablet. Jake (18 maanden) ging meteen alle knopjes uitproberen en vond de lichtjes en muziekjes meteen interessant. De puzzel vond hij ook meteen leuk al snapte hij de bedoeling niet precies.

8.0

voordelen

 • Makkelijk in elkaar te zetten
 • Leuke muziekjes
 • Leerzame spelletjes
 • Stuurtje en piano kun je echt bedienen
 • Leuke puzzel

nadelen

 • Te jong voor de tablet
 • Spelletjes ietwat moeilijk

De test

Jake heeft nu ook al met de tablet erin gespeeld, de app ziet er ook heel leuk uit veel muziekes en leuke leerzame spelletjes. De spelletjes zijn op het moment nog wel een beetje moeilijk voor hem dus daar helpen we hem dan nog bij. Maar het is wel heel gaaf dat je echt met het stuurtje en de piaono echt kan spelen in de app, dat maakt het spelen met de tablet in de tafel wel tien keer zo leuker, doordat je echt kan sturen in het spel en ook echt de aapjes van de boomstam af kan rollen.

Foto’s

Eindoordeel

Jake heeft de afgelopen weken veel met de tafel gespeeld met of zonder de tablet. Hij is nu nog maar 18 maanden dus snapt nog niet helemaal hoe de spelletjes met de tablet werkt maar vind de muziekjes wel heel leuk. vaak staat de tafel er zonder de tablet maar dan alsnog loopt hij er regelmatig naar toe om er even mee te spelen, of komt hij de puzzel brengen ( die je op de tafel kan klikken) om even samen te spelen. Hij schuift dan de stukjes door mekaar en mama mag het dan weer goed bij elkaar schuiven.

Een grote pluspunt van het product is natuurlijk dat je er ook met de tablet mee kan spelen. de spellen zijn nu nog wat te moeilijk maar ik zie wel dat je kind er lang mee zoet is. De overkapping die bij de tafel hoort om je tablet te beschermen werkt prima, de tablet blijft goed op z'n plaats en door het plastic heen werkt de touch screen ook nog goed. dus je hoeft niet bang te zijn dat de tablet kapot zal gaan.

Ik geloof dat met de tijd de tafel nog interessanter en leuker word voor Jake als hij ouder word, de spelletjes zijn leuk en leerzaam en we zullen er nog heel vaak op spelen.

Zelfs Jake's z'n maatje van vijf vond de tafel met app nog leuk, hij zat lekker te racen en te vliegen.

Scores

 • Kindvriendelijkheid
  9.0
 • Uiterlijk
  10.0
 • Prijs-kwaliteitverhouding
  8.0
 • Uitstraling
  8.0

Totale score

8.0
vera_fisscher

vera_fisscher

Ik ben Vera en ben 21 jaar, ik woon in Den Helder samen met mijn vriend Robin (24 jaar) en onze kleine man Jake. Jake is nu een vrolijke peuter van 18 maanden, hij is vol energie en begint nu al lekker te praten en heb de grootste onverstaanbare verhalen. maar we genieten van elk moment met Jake.

Top 3 Blogs

Lief klein jongetje. Sorry.

Je zwarte haren plakken vast aan je huid... >

Het leed dat "De Pil" heet

De pil en haar streken..wat kan zij een ... >

Mijn tip voor dit mooie weer!

Eindelijk mooi weer! Wil je jouw zwembad... >

Laatste Winacties Alle Winacties

Win: een gepersonaliseerde reistrolley van Bulbby!

HOERA, Bulbby 12,5 jaar! Het is feest, want Bulbby bestaat deze maand 12,5 jaar! Bulbby is in 12,5 jaar onwij... >