Ontdek speel tafel getest door tineke van burg

Door: tineke_burg
tineke_burg
TESTMOEDER tineke_burg

Even voorstellen...

Wat was het een verrassing om gebeld te worden door mamaplaats met de mededeling dat wij dit product mochten gaan testen! De levering was heel netjes en op dat moment was mijn zoontje niet thuis. Voor mij een prima manier om het zelf uit te pakken en rustig de opties van het product te bekijken. Ook kon ik lekker op mijn gemak kijken of onze tablet geschikt was voor het product wat gelukkig het geval bleek te zijn. Ontzettend makkelijk te installeren en daardoor heel snel klaar voor gebruik. Wel was ik meteen van mening dat ik mijn zoontje eerst kennis wilde laten maken met het product zonder de tablet om te kijken of het dan ook leuk was. (beetje bang dat als de tablet er 1 keer in heeft gezeten hij hem zonder tablet niet meer leuk vind) Of dit het geval is en hoe zijn eerste kennismaking met het product was lezen jullie snel!!

7.5

voordelen

 • Makkelijk te installeren
 • Leuke geluidjes
 • Leuke schuifpuzzel onder de tafel
 • Snel klaar voor gebruik

nadelen

 • Uitleg duurde iets te lang
 • Kind moet oud genoeg zijn voor tablet

De test

Het is echt een super leuke speeltafel. Op dit moment gebruiken we hem nog zonder tablet. Dit omdat ik bang ben dat als we de tablet erin doen hij er niet meer zonder de tablet mee wil spelen. Volgende week gaan we zeker een keer met de tablet ermee spelen.

Hieronder binnenkort 2 korte filmpjes. 1 is mijn zoontje er gewoon lekker mee aan het spelen en bij het tweede filmpje kun je zien dat je hem ook kan gebruiken terwijl je kindje op de pot zit. Super handig en de geluidjes zijn ook erg vriendelijk en helemaal niet irritant.

Het testen met de tablet viel nog een beetje tegen. Ik denk dat mijn zoontje er nog net te jong voor is. De uitleg duurt wat lang en daardoor heeft hij de neiging om toch maar wat anders te gaan doen. Ik denk dat als hij wat ouder is we de speeltafel vaker gaan gebruiken met de tablet.

Wat wel erg leuk is is de schuifpuzzel die onder de tafel is opgeslagen. Met die erbij vond mijn zoontje het ook erg leuk spelen.

Foto’s

Videos

Eindoordeel

Al met al is het een erg leuke speeltafel waar kinderen van verschillende leeftijden op verschillende manieren mee kunnen spelen. Met de tablet zul je misschien als ouder wat meer begeleiding moeten geven maar dat is ook weer erg afhankelijk van de leeftijd van de kinderen. De muziekjes zijn echt erg gezellig en waardoor het niet vervelend is als je kind er de hele dag meespeelt. Ik zal later nog wat foto's uploaden maar dat lukt nu even niet.

Scores

 • Kindvriendelijkheid
  8.0
 • Uiterlijk
  8.0
 • Prijs-kwaliteitverhouding
  6.0
 • Uitstraling
  8.0

Totale score

7.5
tineke_burg

tineke_burg

Ik ben een gezellige moeder van 26 jaar. We hebben een zoontje van 3 en een dochter van 8 maanden. We zijn super gelukkig met 2 zulke mooie kinderen en genieten hiervan volop.

Top 3 Blogs

WAT NIEMAND ZEGT OVER BEVALLEN (deel 1)

De vrouwen die natuurlijk bevallen zijn,... >

Tranentrekker: prachtige vlog van Simon Keizer

Dit filmpje van Simon Keizer voor zijn d... >

Laatste Winacties Alle Winacties

3x WIN: XL Fotoboek!

WAUW, leg jouw mooiste momenten voor altijd vast Klik, klik, klik.. je herkent het vast wel, de hele dag ben ... >