Olaz getest door Soof

Door: Soof
Soof
TESTMOEDER Soof

Even voorstellen...

Hi, ik ben Soof Weerd! Eind 20 en druk bezig met werk, sport, familie en vrienden. Ik had me aangemeld voor het testpanel van Olaz omdat mijn potje Nivea bijna op was haha. En raad eens... Precies op de dag dat ik het laatste beetje uit het potje schraapte kwam het Olaz pakket binnen. Toeval? 

7.9

voordelen

 • Stevige crème
 • Handig pompje
 • Goeie combi tussen crème en serum
 • Voelt heerlijk zacht aan
 • Geen glimmend voorhoofd

nadelen

 • Niet ongeparfumeerd (ruikt wel lekker), niet handig in combinatie met je geurtje

Wat vind je van de verpakking?

Ik kreeg echt een pakketje thuis met een mooi zakje er om heen. Ik vrees dat deze pakketjes niet zo in de winkel liggen dus ik zal wat specifieker over het kartonnen doosje vertellen...

De twee rode doosjes geven aan wat er in zit ''Olaz Regenerist 3 zone super firming serum'' en ''Olaz Regenerist 3 zone super firming cream SPF 30''. Zo een hele mond vol! Dat je het op je gezicht moet smeren begrijp ik, maar verder kom ik uit de verpakking niet veel wijs. Wel staan de voordelen en de ingrediënten opgesomd, maar hoe je het gebruikt niet. 

Ligt dit misschien aan mij? Maar ik houd echt van een Jip en Janneke plaatjes gebruiksaanwijzing. 

Is de gebruiksaanwijzing duidelijk?

Ja, volgens mij is het toch best simpel: de firming cream is een dagcrème en het serum een soort van extraatje wat je na de dagcrème op specifieke plekken als je ogen en hals smeert. 

De verpakking belooft me iets moois: 10 jaar jonger ogen in 4 weken... WOW! Ik weet eigenlijk niet eens of ik dat wil, maar dit zal wel met een korreltje zout genomen kunnen worden neem ik aan ;) Wat me ook opvalt aan de gebruiksaanwijzing is dat er in de dagcrème een bescherming tegen de zon zit. Interessant! Zo koop je dus een dagcrème en zonnebrand in één...

Zo, de verpakking gelezen, doosjes uitgepakt en de flesjes staan klaar op het badkamerplankje. Laat het testen van start gaan!

Hoe bevalt het product?

Eerst de dagcrème in de ochtend na het douchen geprobeerd. Het eerste wat opvalt is het pompsysteem, erg handig! Zo komt er niet teveel uit en nog belangrijker: alles blijft netjes ;)

De crème is redelijk dik en voelt stevig aan. Ook tijdens het insmeren van mijn gezicht blijft het een dikke substantie, die wel snel intrekt. Aan twee pompjes had ik genoeg voor mijn hele gezicht, het potje is dus erg goed gevuld! Ook opvallend is de geur, een lichte parfum is het bijna. Wel lekker, maar normaal ben ik geen fan van beautyproducten met een geurtje aangezien dit vaak ten koste gaat van je 'echte' parfum. 

Na een paar minuutjes was de crème volledig ingetrokken en voelde mijn huid erg gevoed aan. Niet vettig en niet droog, ertussen in. Tijd voor step two: het serum. Dit is wederom een handig pompje en hier komt een dikke en zachte substantie uit. Ik smeer het onder en naast mijn ogen en in mijn hals. WOW wat zacht! Echt heel fijn om op te smeren. Ook deze crème plakt niet, maar het duurt wel zeker 10 minuten voordat het helemaal ingewerkt is. Misschien te dik opgesmeerd?  

Na een paar uur kijk ik in de spiegel en zie niets bijzonders. Dat is een goed teken, want bij mijn oude dagcrème kwam het wel eens voor dat ik ineens een glimmend voorhoofd had! Mijn huis voelt de hele dag lekker stevig en gezond aan. Fijn!

*4 weken later* 
De laatste update :) De crème en het serum heb ik nu 4 weken lang iedere dag gebruikt. En nee, ik zie er geen 10 jaar jonger uit (Shame on you Olaz)! 

Wel heb ik het product als fijn en gebruiksvriendelijk ervaren. Het pompje blijft een strakke hoeveelheid geven en de combinatie van de dagcrème en het serum vind ik fijn. Ik kan niet specifiek zien of er rimpeltjes zijn verdwenen maar mijn huid ziet er gezond uit!

Blijf je dit product gebruiken?

De ervaring is goed en ik ben best een beetje gewend geraakt aan deze (best wel luxe) combinatie! De prijs (27 voor de dagcreme en 30 voor het serum) vind ik wel aan de hoge kant. Maar als je bedenkt dat je eigenlijk geen (vaak prijzige) zonnebrand voor ej hals en gezicht nodig hebt kan het al een heel stuk goedgepraat worden ;)

De flesjes zijn nog niet leeg, maar daarna ga ik ze zeker weer in huis halen!

Foto’s

Scores

 • Verpakking
  8.0
 • Gebruik
  9.0
 • Resultaat
  8.5
 • Doet het wat het belooft?
  6.5
 • Prijs/kwaliteit
  7.5

Totale score

7.9
Soof

Soof

Soof, 25 jaar oud. Houdt van sport, lekker eten en bloggen. Eigenlijk heet ik Fieke, maar iedereen noemt me Soof. Sinds kort heb ik me aangemeld bij een website waarbij ik kook voor mensen. Heel leuk! Ik kijk in de ochtend hoeveel mensen eten komen halen en de hele middag sloof ik me uit in de keuken, mijn passie!

Top 3 Blogs

WAT NIEMAND ZEGT OVER BEVALLEN (deel 1)

De vrouwen die natuurlijk bevallen zijn,... >

Tranentrekker: prachtige vlog van Simon Keizer

Dit filmpje van Simon Keizer voor zijn d... >

Laatste Winacties Alle Winacties

3x WIN: XL Fotoboek!

WAUW, leg jouw mooiste momenten voor altijd vast Klik, klik, klik.. je herkent het vast wel, de hele dag ben ... >