Olaz getest door Anneke

Door: Anneke Jens
Anneke Jens
TESTMOEDER Anneke Jens

Even voorstellen...

Hee hallo, ik ben Anneke! Mama van een lief meisje van 2 jaar oud. Ik heb voor Mamaplaats de Olaz Total Effect 7-in-one dag- en nachtcreme getest. Normaal ben ik niet zo van de cremetjes, maar over deze ben ik positief verrast!

In het begin was ik een beetje sceptisch. Je ziet altijd reclames over crèmes, maar werken ze echt? In mijn ogen niet. Toen ik deze Olaz Total Effects 7-in-one dag- en nachtcreme mocht gaan testen, wilde ik mijn vooroordelen aan de kant schuiven.

8.4

voordelen

 • Ruikt lekker
 • Handige verpakking/potje
 • Maakt huid heel zacht
 • Er zit SPF in

nadelen

 • Huid moest heel erg wennen

Wat vind je van de verpakking?

Erg mooi! De verpakking heeft het betrouwbare van Olaz en gaf mij de neiging om het meteen op te smeren! Ook de potjes zelf zien er mooi uit en is erg simpel te gebruiken. Fijn dat er een pompje is, zodat je niet met je vinger in een potje moet.

Is de gebruiksaanwijzing duidelijk?

De gebruiksaanwijzing is heel makkelijk. De dagcrème is een simpele crème met SPF 15. Als je wakker wordt en jouw huid gereinigd hebt, smeer je de crème op je gezicht en hals. De nachtcrème is een "verstevigende" nachtcrème. Dat voel je ook, de nachtcrème is iets dikker dan de dagvariant! Persoonlijk vind ik het heel fijn dat er SPF 15 in zit. Het is niet veel, maar dit scheelt wel als je even vergeet zonnebrand op te doen of onverwachts veel buiten bent. 

Hoe bevalt het product?

Mijn huid moest heel erg wennen aan de crème: ik kreeg een onrustige huid en overal bultjes. Dit bleef een week zo. Op een gegeven moment wilde ik er mee stoppen, want ik dacht: dit hoort niet. Achteraf bleek dat meer mensen hier last van hebben als je ineens crèmes gaat gebruiken. 

Maar ik ben blij dat ik heb doorgezet! De bultjes werden minder en mijn huid werd rustiger. Mijn gezicht werd een stuk zachter en ik voelde mij steeds frisser in de ochtend nadat ik mijn crème had opgesmeerd. Mijn make-up blijft er ook veel beter door zitten en vervaagt mooier met mijn gezicht. 

De geur die de crème meebrengt is ook erg lekker! Subtiel, dus het overkoepelt niet wanneer jij een ander luchtje op doet. De crème voelt heel zacht aan en achteraf voelen je handen ook heel zacht hihi (plus, ze ruiken ook nog eens lekker!).

Verder smeert de crème goed en is het fijn dat de nachtcrème een dikkere structuur heeft. Dit voelt heerlijk voor als je naar bed toe gaat!

Blijf je dit product gebruiken?

Ja zeker! Ik ben positief verrast door deze crèmetjes. Mijn huid is zacht, geen droge plekjes meer en zelfs mijn sproetjes komen beter naar voren (zie foto)! Het verbaast mij ook hoelang de potjes meegaan.. Ik gebruik deze crèmes nu al bijna een maand en ze zijn nog lang niet leeg! Maar zodra ze leeg zijn, schaf ik nieuwe aan ;-)

Foto’s

Scores

 • Verpakking
  8.0
 • Gebruik
  9.0
 • Resultaat
  9.0
 • Doet het wat het belooft?
  8.5
 • Prijs/kwaliteit
  7.5

Totale score

8.4
Anneke Jens

Anneke Jens

Hallo, hier is Anneke. Ik ben 35 lentes 'jong' en woon in Tilburg. Als secretaresse werk ik twee dagen in de week en de rest van de week ben ik drukke huismama. Ik geniet volop van deze fijne werk-mama verdeling!

Top 3 Blogs

Ze mag zichzelf prachtig vinden want dat is ze!

Er werd me verteld dat mijn kleintje ext... >

Ik slik stiekem de pil

Ik heb zo met hem te doen, mijn lieve ma... >

De Peuterspeelzaal wordt een kinderdagverblijf

Ik kreeg vandaag een brief mee van de pe... >

Laatste Winacties Alle Winacties

3x WIN: jouw zelf ontworpen telefoonhoesjes!

Is jouw telefoonhoesje toe aan een make-over? Pak dan nu je kans en ontwerp er zelf eentje. Want hoe tof is he... >

WIN: €150,- SHOPTEGOED VAN MEES online

MEES online Krijg jij ook geen genoeg van leuke kinderkledingmerken? Dan hebben wij een super leuk merk om to... >