Naif producten getest

Door: Watervrouw
Watervrouw
TESTMOEDER Watervrouw

Even voorstellen...

Hallo allemaal, Ik ben Lenny, 37jaar, getrouwd en moeder van een tweejarige dochter. Momenteel ben ik op zoek naar ander werk. Enige tijd geleden heb ik mij aangemeld voor het testpanel "producten Naif". In februari kreeg ik bericht dat ik deze producten mag testen. Ik heb mij aangemeld omdat ik zelf allergisch reageer op vele producten en helaas heeft onze dochter er ook last van. Ik ben heel benieuwd hoe wij reageren op de producten van Naif

7.9

voordelen

 • Lekkere geur
 • Makkelijk bruikbaar
 • Handige verpakking
 • Zachte en soepel huid
 • Geschikt voor iedereen

nadelen

 • Shampoo prikt

Introductie

Anderhalve week geleden werd het pakket bezorgd. Wat mij opviel was dat de doos al deels open was. Er zat geen plakband om de doos, wat het openen erg simpel maakt. Onze dochter vond dat niet erg. Ik had de doos op tafel gezet en onze dochter klom gauw op een stoel en pakte alle producten één voor één uit de doos. Het pakket omvat een tube was-/douchegel, een tube Bodylotion, een flesje badolie ,een minitube shampoo een kaartje met informatie over de producten en een handgeschreven kaartje van het Naif-team dat ons succes wenst met testen. Het flesje badolie zat in een doosje en en dit trok direct de aandacht van mijn dochter. En omdat ik even aan de bodylotion rook, deed zij het flesje badolie open. De geur van de producten is prettig en ik kreeg geen last van een allergische reactie.

De test

De eerste keer dat ik van Naif gehoord heb was het moment dat ik mij inschreef voor het testpanel. Nadat ik bericht had ontvangen dat ik uitgekozen was voor testmoeder ben ik op de site van Naif gaan kijken, zodat ik wist wat ik kon verwachten aan producten.

Eerste indruk

De verpakkingen zijn handzaam en makkelijk in gebruik. Mijn eerste indruk was dan ook positief. De avond dat we het pakket ontvingen hebben we direct de Milky badolie en shampoo uitgeprobeerd. Het water kleurt melkachtig en dat vond onze dochter in eerste instantie erg raar. Maar al snel ging ze zitten in bad en begon ze lekker te spetteren. "Lekker mamma" zei ze toen ze een slok water wilde nemen. Dat heb ik maar tegengehouden.

De shampoo

De shampoo was minder succesvol. Het inzepen van haar haren was geen probleem, maar het uitspoelen werd schreeuwen. "Mamma prikt, au", schreeuwde ze uit. Toen de shampoo uit haar haren was ging ze weer lekker spetteren. Na het afdrogen hebben we de bodylotion uitgeprobeerd en dat vonden we beide heerlijk. Ik ben begonnen met het insmeren van onze dochter, maar al gauw wilde ze zelf smeren. Het eind van het liedje was dat zowel de huid van dochterlief als mijn eigen huid heerlijk zacht en soepel aanvoelde.

De bodylotion

De bodylotion gebruiken we nu elke avond. Lekker even smeren en onze dochter geniet ervan als we haar insmeren en zij mij mag insmeren.. Met onze normale bodylotion wil ze alleen haar beentje ingesmeerd hebben. Nu mogen we bijna niet stoppen met smeren... Enkele dagen later hebben we de wasgel onder de douche geprobeerd. En die beviel uitstekend. Lekker smeerbaar, fijne geur en onze dochter vond het prachtig dat zij zelf de wasgel uit de tube kon knijpen. Ik moest oppassen met wat ze deed , want als het aan haar lag dan ging de tube in een keer op. en ook mijn eigen huid moest eraan geloven.

De douchegel

Dochterlief smeerde net zo makkelijk mij ook in met de douchegel. En ik vond het heerlijk. Lekker zacht en geurig. De shampoo was weer geen succes Net als de eerste keer, schreeuwen bij het uitspoelen. Ik heb het daarna zelf ook geprobeerd en ook ik kreeg last van mijn ogen. De shampoo wordt nu door mijn man gebruikt, hij heeft nergens last van bij het gebruiken van de shampoo. Hem bevalt het erg goed, want zijn hoofdhuid is minder vet dan voorheen. De opdrukken van de verpakkingen zijn leuk en niet te druk. Onze dochter is gek op bijen en vindt het dan ook geweldig dat er op haar bodylotion een bij staat. We hebben de badolie, wasgel en bodylotion nu regelmatig gebruikt en we vinden ze heerlijk. Ik zou ze zeker aanraden. Een lekkere zachte, soepele huid en een geur die lekker is, maar niet te sterk.

Conclusie

Uit het pakket blijkt niet wat de prijzen van de producten zijn, deze waren wel simpel op de website te vinden en zijn voor mij helaas te duur. De prijs/kwaliteit is op zich oké, maar ik heb helaas momenteel geen geld om tien tot 15 euro uit te geven voor deze producten. Erg jammer want ik zou ze graag cadeau doen aan familie en vrienden waar een baby op komst is en natuurlijk zelf in de toekomst willen blijven gebruiken

Scores

 • Kindvriendelijkheid
  8.0
 • Veiligheid
  8.0
 • Uiterlijk
  8.0
 • Prijs-kwaliteitverhouding
  7.5
 • Uitstraling
  8.0

Totale score

7.9
Watervrouw

Watervrouw

Hoi, ik ben moeder van een schat van een dochter geboren in februari 2012 en alweer tien jaar getrouwd met mijn maatje. Momenteel ben ik op zoek naar ander werk.

Top 3 Blogs

Ze mag zichzelf prachtig vinden want dat is ze!

Er werd me verteld dat mijn kleintje ext... >

Ik slik stiekem de pil

Ik heb zo met hem te doen, mijn lieve ma... >

De Peuterspeelzaal wordt een kinderdagverblijf

Ik kreeg vandaag een brief mee van de pe... >

Laatste Winacties Alle Winacties

3x WIN: jouw zelf ontworpen telefoonhoesjes!

Is jouw telefoonhoesje toe aan een make-over? Pak dan nu je kans en ontwerp er zelf eentje. Want hoe tof is he... >

WIN: €150,- SHOPTEGOED VAN MEES online

MEES online Krijg jij ook geen genoeg van leuke kinderkledingmerken? Dan hebben wij een super leuk merk om to... >