Getest: producten van MyMepal

Door: didl
didl
TESTMOEDER didl

Even voorstellen...

Ik word bijna 30 jaar... Getrouwd en 2 schatten van zoons... Een Boefje met hoofdletter :-) Nooit saai dus en een lief klein lachebekje die altijd vrolijk is!

8.4

voordelen

 • Uniek design
 • Veel keuze uit plaatjes en achtergronden
 • Eigen foto kunnen kiezen
 • Goede kwaliteit (op de pop up drinkfles na)
 • Eenvoudig te maken

nadelen

 • Weinig kleuren om uit te kiezen
 • Pop up drinkfles lekt
 • Beker niet volledig te bedrukken

Wat vond je van de uitstraling van de website?

De website is erg duidelijk. Je kunt alles makkelijk vinden. Op de hoofdpagina kun je al gelijk kiezen of je een eigen ontwerp met foto wilt of bijvoorbeeld een standaard ontwerp. Ook staan daar een aantal aanbiedingen, super fijn want zo kan je zien hoe je het goedkoopst uit bent! De website heeft een mooie en overzichtelijke uitstraling!

Bij de tabbladen kun je zien welke producten er zijn en ook is er een tabblad met voorbeelden, leuk om ideeën op te doen! Dit is handig als je zelf even niks kan bedenken of als je snel een leuk design wilt kiezen. De contactgegevens zijn ook erg makkelijk te vinden op de site. Ik vind dit altijd wel erg handig als je even iets niet begrijpt en een vraag wilt stellen.

Kortom een mooie, eenvoudige website die voor zich wijst.

Wat vond je van de keuze van de kleuren of miste je iets?

Je kunt kiezen uit een standaard aantal kleuren, dit is per product verschillend. Om een voorbeeld te geven: de lunchbox campus mini heeft 7 kleuren, terwijl de midi wel 10 kleuren heeft. Dus bij sommige producten mis je wel wat kleuren. De Lunchbox Take A Break Large heeft bijvoorbeeld maar 5 kleuren, echt leuke meidenkleuren zitten daar niet bij. Ik denk dat ze er vanuit gaan dat vrouwen niet zoveel eten ;-) 

Een kleur die ik miste is: oranje! Dat vond ik persoonlijk wel jammer. Oranje is namelijk echt ons favoriete kleurtje!

Wat vond je van de verschillende standaard sjablonen? Kon je deze makkelijk vinden?

De standaard sjablonen zijn erg makkelijk te vinden. Er zitten erg leuke sjablonen bij (al is het alleen maar om ideeën op te doen). 

Ik heb zelf ook een paar keer een standaard sjabloon gebruikt, erg makkelijk ;-) Wel vind ik dat de keuze beperkt is. Wat mij betreft zouden er wel meer stoere jongens en schattige meisjessjablonen bij mogen! Het gaat er denk ik om dat je je eigen creativiteit kan gebruiken en dus niet zo veel standaars sjablonen zijn. 

Wat vond je van het ontwerpen van de producten? Zijn de stappen helder en duidelijk?

Het ontwerpen van de producten spreekt voor zich. Er wordt heel duidelijk, stap voor stap, aangegeven wat de mogelijkheden zijn. Je gaat gewoon de tabbladen van het product af. Per tabblad staat heel duidelijk wat je allemaal kunt aanpassen. Je kiest voor verschillende kleuren, foto's, plaatjes. Alles is duidelijk en makkelijk te gebruiken. Het is echt heel eenvoudig! Zo eenvoudig, dat je kind het bijna alleen kan ;-) Erg gezellig om samen te doen! 

Wat vond je van de keuze aan standaard achtergronden en plaatjes? Of mis je hier iets in?

Er zijn veel achtergronden waar je uit kunt kiezen. De achtergronden zijn vaak best druk. Vind je de achtergronden te druk, kun je ook gewoon geen achtergrond kiezen. Alleen een mooie kleur met daar een plaatje op is ook heel leuk. Er zijn voldoende plaatjes om uit te kiezen. Ze staan heel handig per categorie gesorteerd!

De beker kun je maar voor en gedeelte met achtergrond en plaatjes/foto's bedekken. Het zou leuk zijn als dit helemaal rondom zou kunnen! Ik vond het persoonlijk jammer dat de ene kant van de beker leeg was en de andere kant bedekt. Ik had het leuker gevonden als ik de hele beker kon bedekken. 

Hoe vind je de prijs kwaliteit verhouding?

De producten worden wel een stuk duurder als je ze personaliseert met achtergrond en plaatje of foto. Aan de andere kant heb je wel een product helemaal naar jouw smaak. En de kwaliteit is ook erg goed, op de pop up drinkfles na. Deze moeten rechtop blijven anders lekken ze. Aan de achterkant van het drukknopje op de dop zit een klein spleetje waar het drinken gewoon uit kan. Dit vind ik persoonlijk een groot minpunt!

Wat wel een groot pluspunt is, is dat de kwaliteit van de rest super is! Ik gooi alles in de vaatwasser en de kwaliteit van de producten blijft echt heel goed! De plaatjes en foto's vervagen niet. Dit vind ik echt top!

Wat vind je van het eindproduct?

Toen we het pakketje binnen kregen waren we allemaal heel benieuwd naar hoe de producten eruit zagen! 

De producten zien er in het echt exact zo uit als op de site. Het eindresultaat mag er echt zijn, wat een leuke producten! Onze zoontjes waren er zóóó blij mee, dat ze er letterlijk mee in hun handen stonden te springen! 

Op school was ook iedereen heel enthousiast. Onze zoontjes lieten hun spullen natuurlijk uitgebreid zien aan de rest van de kindjes in de klas ;-)

Foto’s

Scores

 • Uitstraling website
  8.0
 • Prijs- kwaliteitverhouding
  8.0
 • Kwaliteit producten
  8.0
 • Klantvriendelijkheid website
  9.0
 • Eindresultaat producten
  9.0

Totale score

8.4
didl

didl

Ik word bijna 30 jaar...getrouwd en 2 schatten van zoons...een Boefje met hoofdletter :-) Nooit saai dus en een lief klein lachebekje die altijd vrolijk is!

Top 3 Blogs

WAT NIEMAND ZEGT OVER BEVALLEN (deel 1)

De vrouwen die natuurlijk bevallen zijn,... >

Tranentrekker: prachtige vlog van Simon Keizer

Dit filmpje van Simon Keizer voor zijn d... >

Laatste Winacties Alle Winacties

3x WIN: XL Fotoboek!

WAUW, leg jouw mooiste momenten voor altijd vast Klik, klik, klik.. je herkent het vast wel, de hele dag ben ... >