Lodger Wrapper Motion getest door Mike

Door: Mike Pot
Mike Pot
TESTMOEDER Mike Pot

Even voorstellen...

Hallo, ik ben Mike en samen met de kleine ga ik de Logder Wrapper Motion testen! Lees hieronder mijn review om te kijken of jij net zo enthousiast ben als ik.

9.0

voordelen

 • Hele fijne stof
 • Makkelijk en klein mee te nemen
 • Blijft mooi na het wassen
 • Snel rustig na inwrappen
 • Alles in 1 speelkleed, wrapper, jasje voor in de autostoel

nadelen

 • De inwrap methoden is snel te klein
 • Het klittenband met wassen.

De test

In het begin is het even uitzoeken hoe het precies werkt. Gelukkig zit er een handig uitleg boekje bij met uitleg en plaatjes, even goed doorkijken en lezen en je kunt aan de slag. Ben je nu al benieuwd kan je al kijken op hun website www.lodger.com ook handig als je de beschrijving kwijt bent. De eerste paar keer is het even wennen in het gebruik en zal het soms nog wel eens een nieuwe poging kosten.

Hieronder ga ik uitleggen hoe ik de Logder Wrapper Motion als inwikkeldeken ga gebruiken. Stap 1 je legt je baby in het midden van de wikkeldeken (let daarbij op dat de billen net boven het klittenband ligt) Stap 2 je vouwt de onderkant over de benen van je baby Stap 3 je vouwt daarna eerst de rechterkant over je baby en dan de linkerkant ( het is even zoeken met klittenband) Stap 4 als alles goed ligt kan je de capuchon maken door de touwtjes boven het hoofd aan te trekken. Dit zijn de stappen die je moet doorlopen wanneer je de Lodger Wrapper Motion in de autostoel wilt gebruiken. (ziet er ingewikkelder uit dan het is) Stap 1 je legt je baby op de deken met de billen net boven het klittenband Stap 2 je maakt broekspijpjes van de onderkant met het klittenband Stap 3 vouw dan eerste de rechterzijde en dan de linkerzijde over de je baby Stap 4 maak een capuchon door de touwtjes aan te trekken Stap 5 sla de broekspijpjes om tot de voetjes zichtbaar zijn Stap 6 je baby kan nu in de auto stoel Je kunt ook Lodger Wrapper Motion als speelkleed gebruiken. Dit is de makkelijkste manier. Je zorgt ervoor dat de flappen vast zitten met klittenband, je legt hem uit en spelen maar!

De Lodger Wrapper gaat overal mee naar toe ook al is hij niet altijd in gebruik. We zijn er inmiddels aardig handig in geworden dat Leon er snel in ligt. Van de week was Leon erg vrolijk en druk en wou niet meer gaan slapen. Zonder moeite hadden we hem snel ingewrapt zodat hij even lekker kon gaan slapen . Alleen leon is aardig gegroeid inmiddels en was het er niet helemaal mee eens en had toch zijn benen losgekregen, toen kwamen wij op het idee om hem in te pakken op de manier zoals hij normaal in de maxi cosie gaat, alleen dan niet met de pijpen opgerold. Zo kon hij toch nog met zijn beentjes schoppen maar krijg hij toch meer rust en sliep hij met 5 min in, ideaal op deze manier!

Foto’s

Eindoordeel

Bij de Lodger Wrapper Motion moesten we in het begin even zoeken hoe en waar met het klittenband zat, maar daarna is de lodger heel fijn in gebruik. Inmiddels gaat hij overal mee naar toe en word de lodger niet alleen als inwikkeldeken of als speelkleed gebruikt maar soms ook als toe dek dekentje als het weer in 1 keer omslaat. Het is ook fijn dat het niet een groot en dik pakket is met meenemen, hij gaat heel gemakkelijk opgevouwen mee in de luiertas. Wat ik me wel afvraag is of hij dik genoeg is met de echte winterdagen. De stof van de lodger voelt heel fijn en zacht aan, leon vind het heel fijn. Leon vindt het ook fijn om de stof over zijn wangetje te wrijven. De kwaliteit van de stof is ook top en de Lodger Wrapper Motion blijft erg mooi en zacht zelfs na het wassen (ook zonder wasverzachter). Het enige nadeel met wassen is dat je wel moet opletten dat het klittenband dicht zit anders zit bijna heel je was eraan vast. Wij zijn eigenlijk heel enthousiast over de lodger en zitten zelfs te twijfelen om straks de lodger bunker te kopen voor in de buggy als Leon wat groter is. Ons eindcijfer voor de Lodger Wrapper Motion is een 9!

Scores

 • Kindvriendelijkheid
  9.0
 • Veiligheid
  9.0
 • Uiterlijk
  9.0
 • Prijs-kwaliteitverhouding
  9.0
 • Uitstraling
  9.0

Totale score

9.0

Top 3 Blogs

WAT NIEMAND ZEGT OVER BEVALLEN (deel 1)

De vrouwen die natuurlijk bevallen zijn,... >

Tranentrekker: prachtige vlog van Simon Keizer

Dit filmpje van Simon Keizer voor zijn d... >

Laatste Winacties Alle Winacties

3x WIN: XL Fotoboek!

WAUW, leg jouw mooiste momenten voor altijd vast Klik, klik, klik.. je herkent het vast wel, de hele dag ben ... >