Lodger Wrapper Motion getest door Cindy

Door: Cindy Ypeij
Cindy Ypeij
TESTMOEDER Cindy Ypeij

Even voorstellen...

Yes, wij mogen testen! Daar is de Lodger Wrapper Motion. Ik was natuurlijk heel blij en heb hem dan ook direct uitgepakt en de gebruiksaanwijzing gelezen zodat ik hem zo snel mogelijk kon gebruiken voor mijn dochtertje.

8.0

voordelen

 • Kindje slaapt rustiger, doordat het zich minder kan bewegen
 • Sluiting kan met 1 handeling losgemaakt worden
 • Ook te gebruiken als speelkleed/deken

nadelen

 • Als wikkeldeken valt hij wat klein uit

De test

De Lodger die ik heb gekregen, is bruin aan de buitenkant en babyblauw met witte bolletjes aan de binnenkant, en is van katoen. In het begin is het nog een beetje uitzoeken hoe je hem het beste kan gebruiken. Yánoa vond hem vanaf het begin al helemaal super, gelukkig.

Vooral voor in het voorjaar/najaar fijn, of voor de iets koudere zomerdagen. Voor in de zomer toch echt te warm, en voor in de winter juist niet warm genoeg. Maar voor in de winter is de fleece-uitvoering misschien wel weer heerlijk.

Als eerste laat ik jullie zien, hoe ik de Lodger heb getest voor in de Maxicosi/autostoel. Het fijne van de Lodger in een Maxicosi/autostoel, is dat de sluiting over de wikkeldeken gaat. Bij een ongeluk kan de sluiting dus met 1 handeling losgemaakt worden en is dus veel veiliger dan een wikkeldeken die je over de sluiting dichtklapt. Enige nadeel is dan wel meteen, dat als je kindje het warm krijgt, je hem/haar eerst los moet maken voordat je de deken open kan klappen. Yánoa valt in ieder geval meteen in slaap als ze op deze manier lekker rondgereden wordt.

De Lodger als wikkeldeken vind ik zelf niet zo fijn. Yánoa is nu 3,5 maand en ongeveer 62cm. Toch is de Lodger als wikkeldeken eigenlijk te klein voor haar. Op de foto is ook te zien, hoe ze zich steeds eruit trappelt. Op deze manier zou de Lodger van 0-4 maanden te gebruiken zijn, maar bij beweeglijke baby’s zoals Yánoa of grote baby’s is dit niet het geval. Ook bij deze manier van inwikkelen, valt ze sneller in slaap dan zonder Lodger. In het begin was het nog een beetje wennen dat haar armpjes geen kant op konden, maar ik denk wel dat, dat juist de reden is dat ze nu sneller in slaap valt; niet meer die verdwaalde,beweeglijke armpjes om haar heen die ze nog niet voldoende onder controle had/heeft. Verder vind ik het erg fijn, dat ze zich nu niet meer kan omrollen. Yánoa draait zich steeds van rug naar buik, en komt dan vervolgens niet meer terug, en dan gaat de sirene aan om mama te roepen. Natuurlijk kan ik haar niet elke minuut komen omdraaien, dus zette ik haar steeds in een schommelstoeltje vast. Doordat haar beentjes in de Lodger niet meer apart van elkaar zijn, en de armpjes lekker onder de deken zitten, heeft ze geen mogelijkheid om te rollebollen. Ideaal! De Lodger is ook de gebruiken als speelkleed/deken.

Foto’s

Eindoordeel

Fijn als speelkleed! Ik ben erg enthousiast over de Lodger Wrapper en ik raad hem iedereen aan.

Scores

 • Kindvriendelijkheid
  8.0
 • Veiligheid
  8.0
 • Uiterlijk
  8.0
 • Prijs-kwaliteitverhouding
  8.0
 • Uitstraling
  8.0

Totale score

8.0

Top 3 Blogs

Ze mag zichzelf prachtig vinden want dat is ze!

Er werd me verteld dat mijn kleintje ext... >

Ik slik stiekem de pil

Ik heb zo met hem te doen, mijn lieve ma... >

De Peuterspeelzaal wordt een kinderdagverblijf

Ik kreeg vandaag een brief mee van de pe... >

Laatste Winacties Alle Winacties

3x WIN: jouw zelf ontworpen telefoonhoesjes!

Is jouw telefoonhoesje toe aan een make-over? Pak dan nu je kans en ontwerp er zelf eentje. Want hoe tof is he... >

WIN: €150,- SHOPTEGOED VAN MEES online

MEES online Krijg jij ook geen genoeg van leuke kinderkledingmerken? Dan hebben wij een super leuk merk om to... >