Lamaze tuitbeker met zachte tuit voor meisjes getest door zegerskim

Door: zegerskim
zegerskim
TESTMOEDER zegerskim

Even voorstellen...

Mijn dochter is afgelopen oktober 1 jaar geworden. Eigenlijk gaat alles heel erg goed. Ze is een nieuwsgierig en ondernemend dametje en stapt (of liever gezegd rent) ook al vrolijk door het huis heen. Het enige wat nog niet zo wou lukken was drinken uit een normale beker of glas. Alles moest nog via een fles. 

8.4

voordelen

 • Mooie beker!
 • Makkelijk vast te houden
 • Weinig krachtig nodig om te drinken
 • Lekt niet
 • Hygiënisch
 • Weinig onderdelen

nadelen

 • Smalle handvaten
 • Lastig dicht te draaien door handvaten

De test

Testdag 1: Allereerst het design. De beker ziet er mooi uit, echt een meiden beker. Het formaat is prima, en de handvaten erg makkelijk. Wat ik handig vond aan deze beker is het feit dat er een dop op zit. Dit was bij andere bekers niet zo en ik vind het wel zo hygiënisch om er een dop op te doen als de beker meegaat in de tas. Wel was de dop nat als ik de beker dan vervolgens uit de tas haalde. Heel raar want verder heeft de beker eigenlijk nooit gelekt! Misschien was dit omdat de dop niet helemaal strak afsloot, maar dit is echt de enige keer dat ik het heb gemerkt en mn dochter heeft flink met de fles gegooid.

Testdag 2: Kleine meid vond de beker ook reuze interessant en in eerste instantie dan vooral het geluid dat ie kon maken als ze er mee schudde, want dat ging super met de grote handvaten. Na een keer voogedaan te hebben, had ze het door en dronk wonderwel de hele fles op! Wat echt super om te zien. Blijkbaar is het antileksysteem zodanig dat de beker echt niet lekt, maar dat ze er dus ook niet teveel moeite voor moet doen om er wat uit te krigen. Kortom, bij ons was het een succes!

Testdag 3: Nog even wat praktische punten: heel fijn dat de fles slechts uit 2 delen bestaat en je verder zelf ook niets hoeft te doen voor het antileksysteem. De fles is hier gewoon elke dag meegegaan in de vaatwasser en de afbeelding en fles zelf zien er nog als nieuw uit. Het enige wat ik wat onhandig vond waren de lange smalle handvaten wanneer ik de dop oo de fles moeste draaien. Door de handvaten kan je namelijk niet in een keer soepel doordraaien. Maar dit is voor mij een klein puntje, voor de kleine meid werkt de fles super!

Foto’s

Videos

Eindoordeel

De Lamaze tuitbeker met zachte tuit is een mooie vrolijke antilekbeker die zeer kindvriendelijk is! Makkelijk beet te houden en er is weinig kracht nodig om te drinken. Het antileksysteem blijft intact ondanks flink heen en weer schudden, van tafel vallen of gebruik van de vaatwasser. De afdekdop werkt hygiënisch, maar het lijkt wel alsof de fles dan wel wat lekt (natte dop als hij uit de tas komt) het is niet veel, maar wel opmerkelijk.

Al met al doet de fles wat deze belooft en kan onze kleine meid inmiddels goed overweg met tuitflessen en zelfs al uit gewone bekers drinken!

Scores

 • Kindvriendelijkheid
  9.0
 • Veiligheid
  8.0
 • Uiterlijk
  8.0
 • Prijs-kwaliteitverhouding
  8.0
 • Uitstraling
  9.0

Totale score

8.4
zegerskim

zegerskim

Mijn naam is Kim, 27 jaar en woonachtig in een klein dorpje net naast Amersfoort samen met mij vriend en dochter Kiki. Op dit moment ben ik druk bezig met mijn laatste coschappen en is de verwachting dat ik me in april 2014 eindelijk dierenarts mag noemen. Zoals iedereen zal begrijpen heb ik dus een vrij druk en hectisch leven, maar daar magik gelijk achteraan zeggen dat ik er ook met volle teugen van geniet. Onze dochter is een heerlijk ondernemend, vrolijk meisje waar we helemaal gek op zijn. Ik vind het fijn om tips en trucks te leren van andere mama's en af en toe mijn verhaal kwijt te kunnen, dat zijn dan ook de voormaamste redenen dat ik hier te vinden ben.

Top 3 Blogs

WAT NIEMAND ZEGT OVER BEVALLEN (deel 1)

De vrouwen die natuurlijk bevallen zijn,... >

Tranentrekker: prachtige vlog van Simon Keizer

Dit filmpje van Simon Keizer voor zijn d... >

Laatste Winacties Alle Winacties

3x WIN: XL Fotoboek!

WAUW, leg jouw mooiste momenten voor altijd vast Klik, klik, klik.. je herkent het vast wel, de hele dag ben ... >