Lamaze tuitbeker met zachte tuit voor jongens getest door tjarda

Door: Tjarda
Tjarda
TESTMOEDER Tjarda

Even voorstellen...

38 jaar en Sinds februari mama van een prachtige zoon! Logan is geboren na 26 weken zwangerschap en heeft hierdoor een moeilijke start gehad. Nu genieten we volop van ons gezonde en vooral vrolijk mannetje.

8.4

voordelen

 • Makkelijk schoon te maken
 • Makkelijk vast te pakken
 • Lekt niet
 • Fijne handgrepen
 • De zachte tuit is erg fijn

nadelen

 • Geen nadelen!

De test

Testdag 1: Twee weken geleden de Lamaze tuitbeker ontvangen. De beker ziet er fleurig uit, makkelijke handgrepen en zachte tuut. Logan vond het vanaf het eerste moment reuze prachtig! Maar.....wat doe je er eigenlijk mee? Behalve op de tuut sabbelen en met de beker gooien gebeurde er weinig. Met drinken probeerde logan voornamelijk op dezelfde manier als de fles te drinken. Maar na een week proberen had hij het helemaal door en graait hij direct naar de beker zodra hij hem ziet!

Testdag 2: Met drinken probeerde logan voornamelijk op dezelfde manier als de fles te drinken. Maar na een week proberen had hij het helemaal door en graait hij direct naar de beker zodra hij hem ziet! De beker is goed vast te pakken en naar de mond te brengen. Uiteraard gooit hij ook graag met de beker en dankzij de goede handgrepen kan dit behoorlijk hard en goed. De beker lekt niet (alleen met hard op de grond goien) maar helaas Logan wel! Het is een natte kliederboel na het drinken. Na twee weken gaat dit al wel stukken beter! 

Videos

Eindoordeel

Logan is dol op zijn beker. Beker is goed en makkelijk schoon te maken, makkelijk beet te pakken voor Logan lekt niet. Bij erg hard gooien lekt hij wel een beetje maar dat is maar enkele druppels. De zachte tuut is makkelijk mee te drinken en fijn om op te sabbelen. Een fijne beker dus! 

Scores

 • Kindvriendelijkheid
  9.0
 • Veiligheid
  8.0
 • Uiterlijk
  9.0
 • Prijs-kwaliteitverhouding
  8.0
 • Uitstraling
  8.0

Totale score

8.4
Tjarda

Tjarda

38 jaar en Sinds februari mama van een prachtige zoon! Logan is geboren na 26 weken zwangerschap en heeft hierdoor een moeilijke start gehad. Nu genieten we volop van ons gezonde en vooral vrolijk mannetje.

Top 3 Blogs

Wat ik niet wist over bevallen

Nu Jaé-Lynn 7 maanden is, lijkt het eeu... >

Hoe mijn man hoorde dat hij vader werd

Hoe ik mijn man tijden een fotoshoot ver... >

Dit dacht ik echt tijdens mijn bevalling

Je denkt echt van alles tijdens je beval... >

Laatste Winacties Alle Winacties

WIN: 5x Dafne Likes kookboek!

Dit boek staat bomvol gezonde recepten en snelle snacks, handig voor ons, drukke mama's! ... >

Win: Dyson snoerloze stofzuiger

De allernieuwste snoerloze stofzuiger is perfect voor jouw als mama Supersnel je huis schoon, dat klinkt als ... >