Lamaze geïsoleerde tuitbeker voor meisjes getest door irismama

Door: mamavaneenmeisje
mamavaneenmeisje
TESTMOEDER mamavaneenmeisje

Even voorstellen...

Ik ben Iris, jonge mama. Bleek onverwachts zwanger maar het was echt het beste cadeautje ooit!! Ben nu echt dol gelukkig met mijn gezinnetje! Het is wel druk allemaal omdat ik nog studeer, maar heb alles over voor mijn meisje!

8.8

voordelen

 • Makkelijk uit te drinken
 • Goed schoon te krijgen
 • Lekt niet
 • Te grbuiken als gewone beker
 • Beker kan warmhouden

nadelen

 • Kan niet in de vaatwasser
 • Goed dichtdraaien om niet te lekken

De test

Testdag 1: Toen ik de doos openmaakte van het pakketje viel het me gelijk op dat de er erg veel mooie kleurtjes op de beker zaten. Toen ik hem ook goed bekeek zag je ook dat hij erg mooi en vrolijk was. Ik heb de beker eerst maar zo aan Kristel gegeven zodat zei hem ook kon bekijken. Ja hoor gelijk goed gekeurd. Ze heeft hem helemaal bekeken en de beer en het meisje werden herhaaldelijk aangewezen en elke keer maakte ze er geluidjes bij. De beker valt in ieder geval goed in de smaak.

Testdag 2: De dag er na gelijk de beker testen. Ik heb er eerst maar ik zelf uit proberen te drinken en het valt me op dat je vrij weinig moeite hoeft te doen om er drinken uit te krijgen. Bij een andere anti lek tuitbeker moet je soms heel veel moeite doen om er iets uit te krijgen. Dat is dus een groot pluspunt van deze beker. Wanneer Kristel voor het eerste wil drinken uit de beker kijkt ze me een beetje raar aan met van wat stop jij me nu in me mond. De tuitbeker heeft namelijk een harde tuit. Zelf heeft ze alleen nog maar uit een tuitbeker met zachte tuit gedronken of een gewone beker. Maar na even voelen met de mond gaat ze er toch uit drinken. Hier merk ik ook bij haar dat ze gelijk goed kan drinken uit de beker en geen moeite hoeft te doen. Wat ook opvalt aan de tuit is dat deze vrij eenvoudig is. Ook wanneer ik deze beker met de hand was weet ik zeker dat ik deze goed schoon kan krijgen. Dit in tegenstelling tot bij sommige zachte tuiten waarbij er een heel ingewikkeld systeem aan de binnenkant zit waardoor ik nooit zeker weet of deze goed schoon is.

Testdag 3: De beker is nu ook mee geweest in de trein. Gelijk een test of deze goed anti lek is en de test is geslaagd. Alleen wouw Kristel in de trein absoluut niet uit de tuitbeker drinken. De tuit er af gedraaid en hij fungeert prima als gewone beker. Erg handig gezien Kristel nog wel is op een andere manier wil drinken dan dat je haar aanbied. Met deze tuitbeker heb je altijd beide mogelijkheden bij de hand.

Omdat het een thermo tuitbeker is hebt ik ook maar even getest hoe lang deze de vloeistof warm houdt. Ik heb nog geen warme melk in de trein nodig gehad dus ik heb het maar zelf getest. Ik heb de beker helemaal gevuld met warm water, gok ongeveer 40 graden. Na 1 uur op het aanrecht te hebben gestaan heb ik nog weer is gevoelt. De beker voelt nu aan de buiten kant iets warm en de inhoud is nog steeds wel warm. Het is wel afgekoeld maar het is zeker niet koud. De beker kan niet iets een 1 uur goed warm houden maar ik denk zeker wel voor 30 minuten.

Na het drinken valt me wel op dat deze soms nog enkele druppeltjes lekt omdat dat nog boven op het tuitje zit. Dit is helaas een kwaal van eigenlijk alle anti lek bekers die ik tot nu toe heb gezien. Maar moet wel zeggen dat het bij deze beker het minste is.

Testdag 4: Ik moest de tuitbeker ook nog een keer onderweg testen. Nou ging ik zaterdag winkelen en dochterlief was mee zo gelijk de beker uit testen. De beker lekker gevuld met diksap en in de auto lekker op weg. Maar in de auto wilde ik mijn dochter iets te drinken geven kom ik er achter dat mijn tas behoorlijk nat is. De beker had dus gelekt! Gelukkig waren er geen belangrijke dingen nat. Dit was wel even een grote tegenvaller. Ik weet niet precies waardoor hij is gaan lekken. Misschien was het schroefdraad nog iets nat of had ik hem niet goed dicht gedaan. De volgende keer als ik hem ga testen doe ik hem toch in een zakje om te kijken of hij niet nog een keer gaat lekken.

Ik heb hem later nog een keer getest en heb hem met nog een ander beker in een plastic tasje gedaan. Ja tasje was weer nat. Maar nu weet ik niet welke beker heeft gelekt, de tuitbeker of mijn beker.

Videos

Eindoordeel

Ik moet zeggen dat ik het een erg mooie beker vind. Die je makkelijker schoon kan maken, vooral de tuit. Ook staan er erg mooie plaatjes op.
Maar de beker kan niet in de afwasmachine! Zeer waarschijnlijk is hij bij opa en oma in de vaatwasser geweest en sinds dien lekt hij, erg jammer! Want nu kunnen we hem niet meer gebruiken voor als we de deur uit gaan. Ook thuis is hij nu minder bruikbaar. Ik doe er alleen nog maar water in want anders wordt het zo'n plak boel. Voor dat deze lekte was hij erg handig en ik zou hem zeker aanraden!

Scores

 • Kindvriendelijkheid
  8.0
 • Veiligheid
  8.0
 • Uiterlijk
  10.0
 • Prijs-kwaliteitverhouding
  9.0
 • Uitstraling
  9.0

Totale score

8.8
mamavaneenmeisje

mamavaneenmeisje

Ik ben een jonge mama. Bleek onverwachts zwanger maar het was echt het beste cadeautje ooit!! Ben nu echt dol gelukkig met mijn gezinnetje!

Top 3 Blogs

Ze mag zichzelf prachtig vinden want dat is ze!

Er werd me verteld dat mijn kleintje ext... >

Ik slik stiekem de pil

Ik heb zo met hem te doen, mijn lieve ma... >

De Peuterspeelzaal wordt een kinderdagverblijf

Ik kreeg vandaag een brief mee van de pe... >

Laatste Winacties Alle Winacties

3x WIN: jouw zelf ontworpen telefoonhoesjes!

Is jouw telefoonhoesje toe aan een make-over? Pak dan nu je kans en ontwerp er zelf eentje. Want hoe tof is he... >

WIN: €150,- SHOPTEGOED VAN MEES online

MEES online Krijg jij ook geen genoeg van leuke kinderkledingmerken? Dan hebben wij een super leuk merk om to... >