Lamaze geïsoleerde tuitbeker voor jongens getest door jongensmama

Door: Jongens_mama
Jongens_mama
TESTMOEDER Jongens_mama

Even voorstellen...

Hoi, ik ben een mama van leuke jongens en heb zin om deze tuitbeker te testen!

8.2

voordelen

 • Mooi, vrolijk design
 • Beker lekt niet
 • Makkelijk uit te drinken
 • Makkelijk vast te houden

nadelen

 • Beker is aan de grote kant
 • Beker is ondoorzichtig
 • niet met één hand te dragen

De test

Testdag 1: De postbode kwam een klein pakketje brengen.... spannend! En ja hoor het is de Lamaze geïsoleerde tuitbeker. Samen met mijn zoontje Jens hebben we de beker uitgepakt en bewonderd.

Toen ik Jens vroeg naar zijn eerste indruk zei hij: "mooi". Dat zegt hij bijna op alles maar het is natuurlijk een goed begin. Wat me opviel is het formaat. Het is een vrij grote beker met een vrolijk design. Hij zit netjes verpakt en er zit een beschrijving bij.

Testdag 2: Nou ik ben benieuwd. Ik heb al zoveel verschillende "anti lek-bekers" geprobeerd die uiteindelijk geen van allen lek-vrij waren. Ik ben dus erg benieuwd wat deze gaat doen. Jens is wat dat betreft ook het ideale test persoontje. In zijn enthousiasme wil er nog wel eens iets door de kamer vliegen of op de grond stuiteren.

We hebben hem goed getest. Jens is een ware testkampioen. Hij is geschud, een paar keer gevallen en zelfs een keer gegooid (tsja jongens...) Alles heeft de beker goed doorstaan, zonder te lekken. Het is fijn dat de beker in de vaatwasser kan. In de beschrijving staat dat de anti lek functie kan verminderen als hij vaker in de vaatwasser gaat. Dus dat is wel iets om rekening mee te houden.

Testdag 3: De geïsoleerde binnenwand maakt dat de beker niet doorzichtig is. Van de buitenkant kun je dus niet zien hoeveel er nog in zit. Ik vraag me wel af wat nu echt de meerwaarde is van de isolatie. Er mogen geen warme vloeistoffen in en ik weet niet of je drinken nu echt langer koel blijft door de dubbele wand.

Omdat de beker vrij groot is, neem je deze niet snel mee in je tas. Aangezien mijn "hutkoffer" voor onderweg vrij vol zit mast hij daar niet goed bij. Het is dus meer een beker voor in en om huis. Hij is dan wel weer gemakkelijk terug te vinden als kinderen de beker ergens neerzetten.

Testdag 4:kinderen kunnen de beker goed vasthouden. Dit moet wel met 2 handen. Doordat er geen oortjes aanzitten en de beker vrij groot is, kan een kind deze niet met een hand vasthouden.Jens vindt de beker erg mooi en ook fijn om uit te drinken want als hij drinken krijgt wijst hij standaard de tuitbeker aan van Lamaze. Het design spreekt ook erg aan. Hij vindt het leuk om te benoemen wat er op afgebeeld staat.

Foto’s

Videos

Eindoordeel

Al met al, een prima tuitbeker voor thuisgebruik (door het grote formaat neem je hem minder snel mee). Het design van de beker is erg vrolijk en misschien nog wel het allerbelangrijkste... hij lekt niet! Deze belofte wordt dus zeker waargemaakt. Ik heb hem nu 2 weken getest dus hoe dit op de langere termijn blijft weet ik niet. Een mooie beker, de Lamaze geisoleerde tuitbeker!

Scores

 • Kindvriendelijkheid
  9.0
 • Veiligheid
  8.0
 • Uiterlijk
  9.0
 • Prijs-kwaliteitverhouding
  7.0
 • Uitstraling
  8.0

Totale score

8.2
Jongens_mama

Jongens_mama

Ik ben de trotse mama van Jens en Sven. Twee heerlijke jongens met heel veel energie :)

Top 3 Blogs

WAT NIEMAND ZEGT OVER BEVALLEN (deel 1)

De vrouwen die natuurlijk bevallen zijn,... >

Tranentrekker: prachtige vlog van Simon Keizer

Dit filmpje van Simon Keizer voor zijn d... >

Laatste Winacties Alle Winacties

3x WIN: XL Fotoboek!

WAUW, leg jouw mooiste momenten voor altijd vast Klik, klik, klik.. je herkent het vast wel, de hele dag ben ... >