Kidizoom touch getest door annelies74

Door: annelies74
annelies74
TESTMOEDER annelies74

Even voorstellen...

Wat waren mijn meiden blij, mogen we hem houden mama, echt!

Wat mogen we houden en wie zijn wij. Ik ben Annelies, moeder van twee meiden, Rosa 7 jaar oud en Sarah 5 jaar oud. Ook ben ik de vrouw van Owen.

En wat mogen we testen, de Vtech Kidizoom touch. Ik had er wel eens naar zitten kijken bij de speelgoedwinkel voor mijn meiden, maar wist niet zeker of het wat voor hun was. Maar een hit is het! Vanaf het moment dat wij hem binnen kregen. De camera kwam vrijdag binnen, perfecte timing want daarna was het herfst vakantie, dus voldoende tijd om m uit te proberen. De eerste ervaringen zijn heel positief. De jongste was heel enthousiast dat je er foto's mee kan maken en muziek kan luisteren. De oudste vindt de filmpjes en de spelletjes erg leuk.

9.0

voordelen

 • Spelletjes met eigen foto
 • Makkelik in gebruik voor kids
 • Makkelijk te bewerken

nadelen

 • Geen nadelen

De test

Inmiddels hebben we de kidizoom alweer twee weken in huis en we zijn nog allemaal enthousiast. Het is leuk om te zien wat de kinderen fotograferen en filmen. Daarbij is het een goede afleiding :-) afgelopen weekend moest de oudste hockeyen en gingen wij kijken en moest de jongste mee, normaal heeft ze daar een ontzettende hekel aan en vraagt ze na 5 minuten al of we naar huis gaan, maar afgelopen zaterdag niet. Ze was druk langs de lijn aan het fotograferen en filmen. Na de wedstrijd vond het team het natuurlijk heel erg leuk om te poseren.

Wat ik zelf ook heel leuk vind zijn de spelletjes waarbij je eigen foto's worden gebruikt, heel graapig natuurlijk als je zelf in het spelletjes zit.

Opvallend is ook hoe makkelijk de kinderen ermee omgaan. Muziek is zo gevonden, en alle gekke plaatjes en bewerk dingen ook. We zullen deze week eens kijken hoe het werkt als je het toestel aan de pc aansluit en wat foto's afdrukken.

Videos

Eindoordeel

De testers waren toch vooral mijn dochters :-) zij waren dol enthousiast en nog steeds. Ik vind zelf het erg leuk is dat het zo veelzijdig is, je kan er spelletjes mee spelen, filmen, foto's mee maken en bewerken en muziek luisteren.

Scores

 • Kindvriendelijkheid
  10.0
 • Veiligheid
  8.0
 • Uiterlijk
  9.0
 • Prijs-kwaliteitverhouding
  8.0
 • Uitstraling
  10.0

Totale score

9.0
annelies74

annelies74

Ik ben werkende moeder, bijna 40.. :-) Zit altijd vol met plannen, maar de uitvoering..., herkenbaar? :-)

Top 3 Blogs

WAT NIEMAND ZEGT OVER BEVALLEN (deel 1)

De vrouwen die natuurlijk bevallen zijn,... >

Tranentrekker: prachtige vlog van Simon Keizer

Dit filmpje van Simon Keizer voor zijn d... >

Laatste Winacties Alle Winacties

3x WIN: XL Fotoboek!

WAUW, leg jouw mooiste momenten voor altijd vast Klik, klik, klik.. je herkent het vast wel, de hele dag ben ... >