Greetz handgeschreven kaart getest door saskiarotterdam

Door: Saskiarotterdam
Saskiarotterdam
TESTMOEDER Saskiarotterdam

Even voorstellen...

Vanmorgen de codes ontvangen van mamaplaats, helaas was door werkzaamheden de site en de app niet beschikbaar, even geduld opbrengen dus! Vanmiddag na half 3 is het gelukt om de app te openen en kon ik met mijn dochtertje van 6 beginnen met onze eerste handgeschreven kaart via de tablet. Lees snel verder!

7.8

voordelen

 • Makkelijk en leuk
 • Prijs
 • Je kunt heel snel bestellen
 • Je kunt je bestelling controleren
 • Heel gebruiksvriendelijk

nadelen

 • Afhankelijk van bezorging
 • Schrijven op tablet is lastig

De test

 We hebben afgelopen donderdag 2 kaarten gemaakt en verstuurd, de ene kaart was vrijdag al aangekomen bij opa en oma. Oma belde 's avonds op om te vertellen dat ze er heel erg blij mee was en dat ze alles heel goed heeft kunnen lezen! Ook de tekening die me dochter er bij had gemaakt was goed leesbaar/zichtbaar. De andere kaart is helaas tot nu toe (nog) niet aangekomen, erg jammer.

Samen een kaartje gemaakt

Vandaag 8 februari samen met mijn dochter een kaartje gemaakt voor oma, helaas lukt het niet om de kaart daadwerkelijk te versturen (problem uploading new card, lijkt een fout in de app te zijn) via de laptop lukt het wel gewoon maar dan kunnen we geen handgeschreven kaart versturen, straks nog maar een keer proberen. Na een half uur en de app opnieuw te hebben gedownload is het gelukt om naar het winkelmandje te komen, hier stond de kaart echter 5 x in en moest ik er een paar wissen, bij het wissen liep de app ook regelmatig vast. Ik hoop dat deze kaart aan gaat komen.

Nog een kaartje gemaakt voor valentijns dag, gelukkig lijkt de app nu weer goed te werken, binnen een paar minuten een kaart gezocht, gevonden en verstuurd! Top!

Foto’s

Scores

 • Kindvriendelijkheid
  8.0
 • Uiterlijk
  8.0
 • Prijs-kwaliteitverhouding
  8.0
 • Uitstraling
  7.0

Totale score

7.8
Saskiarotterdam

Saskiarotterdam

Ik ben Saskia, 28 jaar oud, samenwonend, 24 uur per week werkzaam in de gezondheidszorg, mama van 2 kids, 1 meisje van 8 Joy en 1 jongen van 4 Dani. Momenteel ben ik mijn leven aan het verbeteren door middel van gezonder leven en een poging doen om van mijn overgewicht af te komen. En ik moet zeggen... ik ben op de goede weg! -13 kilo in 11 weken

Top 3 Blogs

Lief klein jongetje. Sorry.

Je zwarte haren plakken vast aan je huid... >

Mijn kraamweek from hell

Mijn schoonmoeder, als ik ooit dement wo... >

Neeee - 'onze naam' is weg!

Ahgr, ik ben echt even heel boos vandaag... >

Laatste Winacties Alle Winacties

Win: 6x een flik flak horloge

Hoera, Flik Flak is jarig en trakteert! Ken jij de vrolijke horloges van Flik Flak al? Al 30 jaar helpt het ... >