Greetz handgeschreven kaart getest door renatemama

Door: Renatemama
Renatemama
TESTMOEDER Renatemama

Even voorstellen...

Oh wat leuk wij mogen de handgeschreven kaarten va Greetz testen! Met greetz zelf was ik al wel bekend, regelmatig verstuurde ik via deze site or app een kaartje. We zijn dus benieuwd hoe de handgeschreven kaarten bevallen.

8.0

voordelen

 • Leuk om te doen!
 • Persoonlijke touch aan een kaartje
 • Grote keuze uit verschillende kaartjes
 • Enthousiaste reacties van de ontvangers

nadelen

 • Schrijven van een tekst is vrij lastig

De test

Toen we de codes eenmaal binnen hadden zijn mijn zoontje Steyn van 2,5 en ik gelijk aan de slag gegaan. Opa was van de trap gevallen dus dat leende zich mooi om een kaartje te sturen. Dus hup wij op de iPad, en m'n zoontje mocht zelf een mooie kaart uitkiezen. Er is jn elk geval keuze genoeg.

handgeschreven

Nadat we een kaartje uitgezocht hadden konden we dan aan de slag met het onderdeel handgeschreven. Steyn vond het super leuk om een mooie tekening te maken op de iPad, en dit ging dan ook prima. Vervolgens was ik aan de beurt om een handgeschreven tekst te schrijven. Dit is toch wel wat lastiger, een hele lap tekst zit er in elk geval niet in! Ik vond het vrij lastig om netjes te schrijven maar het is wel gelukt er iets op te zetten. Toen nog de naam van onze kleine man erop en de kaart was klaar. Opa belde de volgende morgen direct op om Steyn te bedanken voor de super leuke kaart! Vervolgens hebben we nog 4 kaarten gemaakt en verstuurd en ook hierop kwamen enthousiaste reacties! En Steyn was vooral heel trots toen hij zijn zelf gemaakte kaart zag! He die heb ik op de iPad gemaakt was zijn reactie!

Eindoordeel

Het is erg leuk om je kind een tekening te laten maken op een kaart,. Echter vond ik het schrijven van een tekst een stuk lastiger. Deze zou ik de volgende keer toch gewoon typen en het met de handgeschreven over laten aan m'n zootje om een tekening te maken! Op de iPad werkte het ook een stukje prettiger dan op m'n iPhone omdat het scherm van de iPad een stukje groter is.

Ik ga er zeker vaker gebruik van maken, want het maakt een kaart wel een stukje persoonlijker natuurlijk. Ik hou het dan echter wel bij een mooie tekening van Steyn!

Foto’s

Scores

 • Kindvriendelijkheid
  8.0
 • Uiterlijk
  8.0
 • Prijs-kwaliteitverhouding
  8.0
 • Uitstraling
  8.0

Totale score

8.0
Renatemama

Renatemama

Ik ben Renate, trotse mama van 2 prachtige mannetjes en een heerlijk meisje. Ik werk in het onderwijs waarbij ik twee dagen voor een kleutergroep sta en één dag voor groep 4.

Top 3 Blogs

WAT NIEMAND ZEGT OVER BEVALLEN (deel 1)

De vrouwen die natuurlijk bevallen zijn,... >

Tranentrekker: prachtige vlog van Simon Keizer

Dit filmpje van Simon Keizer voor zijn d... >

Laatste Winacties Alle Winacties

3x WIN: XL Fotoboek!

WAUW, leg jouw mooiste momenten voor altijd vast Klik, klik, klik.. je herkent het vast wel, de hele dag ben ... >