Greetz handgeschreven kaart getest door liekje79

Door: liekje79
liekje79
TESTMOEDER liekje79

Even voorstellen...

We hebben weleens eerder via digitale post kaartjes verstuurd. Vooral uitnodigingen voor de kinderfeestjes. Alleen nog nooit met de hand geschreven.

En nu zag ik deze test en vond dit wel leuk om te doen met onze oudste dochter die in groep 3 zit en dus leert lezen en schrijven. Na het ontvangen van de codes zijn we aan de slag gegaan.

9.0

voordelen

 • Amber vond het geweldig
 • Veel keuze
 • Makkelijk systeem
 • Snelle levering

nadelen

 • Uitgummen gaat lastig

De test

Amber vond het erg leuk om te doen. Alleen ze is wat perfectionistisch waardoor ze vaak moest gummen. We hebben voor de aankomende verjaardagen en valentijnsdag kaarten verstuurd naar een tante, pappa en beide opa's en oma's. We konden uit heel veel kaarten kiezen. Heel veel verschillende onderwerpen ook. Dat vonden we erg positief.

Het gebruik van de app op de tablet was ook prima te doen. We hebben het geprobeerd op de telefoon maar dat vonden we te klein, was lastig schrijven voor Amber. De prijzen van de kaarten liggen niet zo ver boven de prijs als wanneer je ze in de winkel zou kopen. En het is fijn en makkelijk dat je gewoon uit je stoel op het laatste moment nog een kaart kan versturen.

Amber vond het super leuk om te doen en we zijn erg benieuwd naar de reactie van opa en oma. Die krijgen de kaarten met valentijnsdag opgestuurd. Tante Wendy en papa vinden de verjaardagskaart super mooi. En ook erg knap dat Amber dat op de tablet heeft kunnen schrijven.

 

 

Eindoordeel

Al met al zijn we de hele avond bezig geweest net de kaarten schrijven en versturen. Amber vond het helemaal geweldig dat zij de kaarten mocht schrijven en versturen. En ook dat zij de kaarten mocht uitzoeken.

Het enige nadeel vond ze dat het uitgummen moeilijk ging. Je moet dan echt precies over de letter gaan om deze te wissen. Het is ook jammer dat als de letters elkaar raken en de laatst geschreven letter fout is of niet mooi, en je wilt deze wissen dat het andere woord of letter ook gewist wordt.

Foto’s

Scores

 • Kindvriendelijkheid
  8.0
 • Uiterlijk
  10.0
 • Prijs-kwaliteitverhouding
  9.0
 • Uitstraling
  9.0

Totale score

9.0
liekje79

liekje79

Ik ben moeder van drie knappe meiden, een dreumes, een peuter en een kleuter. Ik ben dus van alle markten thuis ;) Hoe wel ik het thuis erg gezellig vindt met mijn meiden vind ik het ook nog steeds erg leuk om te werken als verpleegkundige in het ziekenhuis op de polikliniek Urologie...Een heel afwisselende baan met erg leuke collega's. Ook vind ik het belangrijk om naast mama ook nog echtgenote en vriendin te zijn en plan dus ook regelmatig met vriendinnen af. Een druk maar erg leuk en gezellig leven heb ik dus best wel ;)

Top 3 Blogs

WAT NIEMAND ZEGT OVER BEVALLEN (deel 1)

De vrouwen die natuurlijk bevallen zijn,... >

Tranentrekker: prachtige vlog van Simon Keizer

Dit filmpje van Simon Keizer voor zijn d... >

Laatste Winacties Alle Winacties

3x WIN: XL Fotoboek!

WAUW, leg jouw mooiste momenten voor altijd vast Klik, klik, klik.. je herkent het vast wel, de hele dag ben ... >