Greetz foto in lijst getest door lizrongen

Door: Lizrongen
Lizrongen
TESTMOEDER Lizrongen

Even voorstellen...

En opeens werd ik gebeld dat ik de foto in lijst van Greetz mocht testen. Helemaal leuk. Ik weet al precies wie ik ga verrassen met een mooie foto van mijn dochter. Mijn schoonmoeder! Ze staat al vanaf het begin van Nora d'r geboorte voor ons klaar en ze is zo lief voor haar. Dit heeft ze wel verdient!

Greetz ken ik zelf alleen van de kaarten, ideaal concept. Daar maak ik dan ook graag gebruik van. Ik ben benieuwd of de foto in lijst ook zo makkelijk te bestellen is...

6.8

voordelen

 • Ruime keuze uit lijsten
 • Gebruiksvriendelijk en snel
 • Persoonlijk en mooi cadeau

nadelen

 • Beperkte keuze uit kleuren
 • Je kunt niet via iPad bestellen
 • Prijzig

De test

zo, de lijst is besteld. Het bestellen ging vrij gemakkelijk. Het sprak voor zich hoe je de foto's moest uploaden, uit welke lijsten je kon kiezen en of je de foto's nog wilt bewerken. Wat ik wel jammer vond is dat de producten niet op de ipad te zien waren. Ik moest de bestelling doen via de laptop. Jammer, dat zou voor mij een reden kunnen zijn om af te haken. Ook had ik liever iets meer keus gehad in de kleuren van de lijsten. Er zaten een aantal hele mooie lijsten tussen, maar net niet in de kleur die ik wilde. Je zou eigenlijk een aantal basis lijsten moeten hebben, maar dan in bijvoorbeeld 4 verschillende kleuren: wit, zwart, grijs en bruin (hout).

Maar na een mooie lijst gevonden te hebben, ben ik aan de slag gegaan. Ik heb gekozen voor een witte lijst met ruimte voor 3 foto's van 13x18 cm. Het viel me wel op dat er geen afmeting van de lijst zelf vermeld stond. Het uploaden van de foto's ging zeer snel. En wat ik erg handig vond, was dat alle foto's die ik geupload had ook in het keuzescherm bleven staan. Zo kon ik wisselen met een aantal foto's tot ik de juiste combinatie had.

Toen de lijst met foto's helemaal naar m'n zin was, ben ik verder gegaan met de bestelprocedure. Hierbij sprak de te volgen procedure weer voor zichzelf en was de website erg gebruiksvriendelijk. Het bestellen was dan ook zo gedaan. Ik heb besloten om de lijst eerst naar mijn eigen adres te versturen om het vervolgens persoonlijk aan m'n schoonmoeder te geven. Ik ben ontzettend benieuwd naar het eindresultaat! Na anderhalve dag word de lijst bezorgt. Snelle levering. Maar wat is het een grote doos! Vraag me sterk af hoe groot de lijst is, aangezien er geen afmetingen bij stonden..

Na de doos opengemaakt te hebben, viel de afmeting gelukkig mee. De doos was voor de helft gevuld met de lijst, verder zat er heel wat bubbeltjes plastic bij. Hij was zeker goed ingepakt. Na alle verpakking verwijderd te hebben, konden we de lijst bewonderen. Het zag er allemaal heel goed uit, zowel de lijst als de kwaliteit van de foto's. Vanmiddag gaan we naar m'n schoonmoeder om het te geven.

De reactie van m'n schoonmoeder is heel enthousiast! Ze vind de lijst en natuurlijk de foto's erg mooi. En zoekt gelijk een mooi plekje waar ze de lijst kan ophangen / neerzetten

Eindoordeel

Al met al was het dus een geslaagd cadeau en hebben we er iemand heel blij mee gemaakt. Er is ruime keus in de lijsten zelf, maar een beperkte keus aan kleuren. Dat is jammer. Ook dat de mogelijkheid om op de ipad te bestellen ontbreekt zie ik toch wel als een nadeel.

Daarnaast vind ik het ook vrij prijzig. Zelf een lijst kopen en hier foto's in plaatsen is echt een stuk goedkoper. Ondanks de hoge mate van gebruiksgemak weet ik niet zeker of ik in de toekomst weer gebruik van deze dienst zal maken. Maar als je snel, een mooi en persoonlijk cadeau aan iemand wilt sturen, is deze mogelijkheid van greetz zeker aan te raden!!

Foto’s

Scores

 • Kindvriendelijkheid
  8.0
 • Uiterlijk
  6.0
 • Prijs-kwaliteitverhouding
  6.0
 • Uitstraling
  7.0

Totale score

6.8
Lizrongen

Lizrongen

Hallo, Ik ben Liz. 31 jaar, samenwonend en mamma van mijn dochtertje Nora van inmiddels 7 maanden. Ik werk parttime als styliste bij een private label bedrijf, daar ontwerp ik de meisjes collectie. Verder heb ik een passie voor alles wat met wonen en interieur te maken heeft. Momenteel zijn we druk met een verhuizing, eerst naar een tijdelijke woning en over een paar maandjes naar ons nieuwe huis!

Top 3 Blogs

WAT NIEMAND ZEGT OVER BEVALLEN (deel 1)

De vrouwen die natuurlijk bevallen zijn,... >

Tranentrekker: prachtige vlog van Simon Keizer

Dit filmpje van Simon Keizer voor zijn d... >

Laatste Winacties Alle Winacties

Winnen! 3 x €50 shoptegoed bij Limango

De zomervakantie zit er weer op en de scholen gaan weer beginnen. Wij hebben een super leuk cadeau om het scho... >

3x WIN: XL Fotoboek!

WAUW, leg jouw mooiste momenten voor altijd vast Klik, klik, klik.. je herkent het vast wel, de hele dag ben ... >