Greetz foto in lijst getest door kuikentje

Door: kuikentje
kuikentje
TESTMOEDER kuikentje

Even voorstellen...

Werd ik gebeld....door mamaplaats, ik mocht een foto in lijst testen van www.greetz.nl

Echt heel leuk, ik bestel daar wel vaker verjaardagsuitnodigingen voor de kids....maar had er nog nooit een kadootje besteld.

7.5

voordelen

 • Snelle bezorging
 • Bestellen en betalen verloopt vlot
 • Origineel cadeautje
 • Je kunt vanaf je tablet bestellen
 • Je kunt het direct naar de juiste persoon sturen

nadelen

 • Keuze qua lijstjes en formaten is niet zo ruim
 • Draaien en plaatsen van de foto ging vrij lastig

De test

Het bestelproces is vrij eenvoudig, je kiest eerst een product....de fotolijst in dit geval en daarna kun je de foto toevoegen die je ingelijst wilt hebben. Ik vind de keuze een beetje krap , mede omdat er behoorlijk wat lijstjes niet te bestellen waren uitverkocht. Ik wil dit lijstje aan opa kado doen met een fotootje van onze dochter erin...als bedankje voor alles wat hij met haar onderneemt. Ze zijn heel close samen en doordat ze nog thuis is komt het vaak voor dat hij haar ophaalt en op een uitje trakteert. Ik koos dus een lijstje dat goed in de inrichting van het huis van opa past. Hij houd van zilveren fotolijstjes...heeft er ook verschillende staan en hangen , dus we kozen een zilverkleurig lijstje met een parelrandje. Vervolgens de foto geupload , wat snel ging en daarna kun je de foto iets draaien of wat verplaatsen. Dit lukte bij mij niet direct, maar met een beetje moeite kwam de foto uiteindelijk waar hij hoorde.

Daarna kun je kiezen om het als kadootje te laten inpakken en of je er nog een kaart bij wilt doen. Het bestelproces op zich verliep vrij vlot, en ook betalen is vlot gedaan.

Eindoordeel

En toen was het wachten op de fotolijst voor opa...ik heb hem naar ons huisadres laten sturen en het pakketje zat de volgende dag al in de bus...supervlot. Het eindresultaat is erg leuk geworden...opa zal er vast wel blij mee zijn. De voordelen van dit product zijn; Snel en gemakkelijk een origineel en persoonlijk kadootje, je kunt het vanaf je laptop of tablet doen, dus ook heel handig als je het heel druk hebt of eventueel als je op vakantie bent. Je kunt het lijstje namelijk ook naar degene laten sturen voor wie het bedoeld is.Het is toch leuker geven dan alleen maar een foto....je hebt een compleet kadootje.

De nadelen; ik vind persoonlijk de keuze qua lijstjes en formaten wat te klein, zeker omdat er ook nog 10 lijstjes uitverkocht waren, het draaien en juist plaatsen van de foto ging vrij lastig, de foto zat op z.n kop in het lijstje..(zie foto 2) Gelukkig had ik het pakketje niet rechtstreeks naar opa laten sturen want dat ziet er wel een beetje knullig uit.

Foto’s

Scores

 • Kindvriendelijkheid
  8.0
 • Uiterlijk
  8.0
 • Prijs-kwaliteitverhouding
  7.0
 • Uitstraling
  7.0

Totale score

7.5
kuikentje

kuikentje

Ik ben een thuisblijfmoeder van 5 dochters van 11, 10, 8 , 4 jaar en een klein meisje van nu bijna 9 maanden. We zijn echte buitenmensen dus gaan we graag op de fiets de natuur in, en in de zomer en herfst zijn we vaak in de bossen en op de hei te vinden. Ik vind gezond voedsel erg belangrijk, maar af en toe een keertje een snoepje of snackje moet ook kunnen. Alles waar `te` voor staat vermijden...behalve tevreden ;-)

Top 3 Blogs

WAT NIEMAND ZEGT OVER BEVALLEN (deel 1)

De vrouwen die natuurlijk bevallen zijn,... >

Tranentrekker: prachtige vlog van Simon Keizer

Dit filmpje van Simon Keizer voor zijn d... >

Laatste Winacties Alle Winacties

3x WIN: XL Fotoboek!

WAUW, leg jouw mooiste momenten voor altijd vast Klik, klik, klik.. je herkent het vast wel, de hele dag ben ... >