Greetz foto in lijst getest door hilda bakker

Door: hilda bakker
hilda bakker
TESTMOEDER hilda bakker

Even voorstellen...

Wij mogen de foto in lijst testen, jippie!!! Wij hebben er zin in, de kindjes gaan mij helpen, dat hebben wij al afgesproken. Lees mijn review voor mijn bevindingen.

9.0

voordelen

 • Leuk dat je Stampz kunt sparen
 • Bestelproces gaat heel soepel
 • Melding als de kwaliteit niet goed is
 • Je kunt checken of je niks vergeten bent

nadelen

 • Bijsnijden mis ik
 • Lijkt alsof je maar 1 foto gebruiken maar dat is niet zo

De test

Hoera, onze foto in lijst is binnen! Wow, wat ging dat snel zeg. Ik had natuurlijk al vaker op Greetz.nl wat kaarten met foto's besteld. Maar had niet gedacht dat zo'n grote lijst, die natuurlijk niet door een brievenbus past, binnen de 24 uur bij mij geleverd zou worden! Leuk dat er online zoveel mogelijk is, ik kon met moeite kiezen.

Bestelproces

Wat opvalt tijdens het bestelproces, dat het lijkt of je maar 1 foto mag gebruiken. onder die categorie valt dit product namelijk. maar met het invoeren van mijn foto, kwam ik erachter dat ik wel meerdere mocht gebruiken. Heel fijn, want zelf iets bepalen is natuurlijk het allerbeste. 1ding wat ik mis, is het niet mogen bijsnijden van de foto. Gelukkig komen ze wel met een waarschuwing als je fotokwaliteit verslechterd door het inzoemen.

Het keuzes maken en doorlopen van het bestelproces gaat altijd erg soepel en duidelijk. heerlijk dat je zo even terug kan bladeren om te checken of je niks wilt wijzigen of vergeten bent.Die tabbladen bovenin helpen je qua visuele ondersteuning, daarbij. Leuk dat je stampz kunt sparen, t geeft je een gevoel van gewaardeerd worden voor het terugkomen bij Greetz.

Eindoordeel

Joy helpt erg graag om de ronde plakband-stickertjes te verwijderen, wow zegt ze nu al! Het is super leuk om te doen omdat de site ook vrolijk uit ziet en het is een makkelijk proces wat je moet doorlopen. Het is alleen jammer dat je maar 1 foto mag gebruiken, of je moet al goed kunnen photoshoppen, dan kun je dat zelf nog doen. Het is zeker aan te raden voor andere moeders.

Scores

 • Kindvriendelijkheid
  10.0
 • Uiterlijk
  10.0
 • Prijs-kwaliteitverhouding
  7.0
 • Uitstraling
  9.0

Totale score

9.0

Top 3 Blogs

Lief klein jongetje. Sorry.

Je zwarte haren plakken vast aan je huid... >

Mijn kraamweek from hell

Mijn schoonmoeder, als ik ooit dement wo... >

Neeee - 'onze naam' is weg!

Ahgr, ik ben echt even heel boos vandaag... >

Laatste Winacties Alle Winacties

Win: 6x een flik flak horloge

Hoera, Flik Flak is jarig en trakteert! Ken jij de vrolijke horloges van Flik Flak al? Al 30 jaar helpt het ... >