Greetz foto in lijst getest door ellenlukken

Door: ellen_lukken
ellen_lukken
TESTMOEDER ellen_lukken

Even voorstellen...

En toen werd ik gebeld dat ik geselecteerd was om een product bij greetz te proberen. Nooit meer aan gedacht dat ik me daar voor aangemeld had. Ik win nooit wat dus dit was een aangename verrassing. Ik kende de kaarten wel van greetz maar wist niet dat er meer te bestellen was bij hun. Gelijk schoot door mijn hoofd dat ik iets voor mijn moeder zou bestellen, ze is er altijd wanneer we haar nodig hebben.

6.8

voordelen

 • Stevige lijst
 • Meerdere ophang mogelijkheden
 • Steuntje erbij geleverd

nadelen

 • Verwerken van foto ging niet helemaal goed

De test

Ik heb voor gewone verpakking gekozen voor de verzending maar de doos was mooi, erg groot en de lijst zat goed beschermd ingepakt. De snelheid van het bezorgen vond ik ook top. Maandag besteld en dinsdag in huis.! Het is een prachtige lijst die er mooi en stevig uit ziet. Mijn moeder heeft de fotolijst gekregen, ze vond hem helemaal geweldig. Zit een handig hangsysteem aan zodat hij op meerdere plaatsen op te hangen of neer te zetten is.

Gebruik van de website

Er is een mooi en makkelijk keuze menu wanneer je gericht wil zoeken naar lijsten. Keuzemogelijkheden qua lijst en layout: Helaas waren er veel lijsten tijdelijk uitverkocht en vond ik de keus dus niet zo heel uitgebreid. Wanneer de voorraad aanwezig zou zijn, zijn er wel genoeg opties om een mooie lijst uit te kiezen.

Prijs/kwaliteitverhouding

De lijsten zijn mooi en niet duur. Ook voor het plaatsen van de foto's is het een betaalbaar cadeau. Wat ik wel jammer vond bij het openen uit de verpakking was dat de foto's er scheef in zaten. Dit kwam doordat de foto's op 1 groot vel zijn afgedrukt. Dit maakte dat de foto's niet op de juiste plaats kwamen en we zelf moesten bijknippen om ze recht in de lijst te krijgen.

Eindoordeel

Voordelen van het product, het is een stevige lijst met meerdere mogelijkheden om hem op te hangen en zelfs mogelijkheid met een steun die bijgeleverd is om hem neer te zetten. Nadelen van het product heb ik niet, alleen de minpunten van het verwerken van het product en dat was zoals eerder genoemd de foto's stonden niet netjes afgedrukt op een voorgedrukt vel waardoor de foto's niet mooi in de lijst pasten. Dit dus zelf moeten bijwerken door knippen. Dat er veel producten tijdelijk uitverkocht waren was ook een minpunt. Hierdoor minder keus. Wat een verbeterpunt voor de site zou kunnen zijn... Ik ben lange tijd bezig geweest om foto's te zoeken voor de lijst maar bij elke foto die ik uit zocht gaf hij aan dat de kwaliteit van de foto laag of matig was. Hierdoor bleef ik zoeken naar de juiste foto en juiste kwaliteit. Dit lukte niet waardoor ik gewoon de gok maar heb genomen met foto's plaatsen.

Achteraf bleken de foto's prima te zijn, niets aan te zien. Misschien kunnen ze bij greetz nog eens kijken naar het systeem om de foto's te beoordelen. Het is dat ik het nu mocht uitproberen maar als ik het zelf had moeten betalen was ik niet verder gegaan maar naar een andere site gegaan waar de foto's wel als goede kwaliteit werden aangegeven. Het risico had ik niet durven nemen dat de foto's niet goed waren, terwijl nu achteraf bleek dat het er prima uit zag.

Scores

 • Kindvriendelijkheid
  7.0
 • Uiterlijk
  6.0
 • Prijs-kwaliteitverhouding
  6.0
 • Uitstraling
  8.0

Totale score

6.8
ellen_lukken

ellen_lukken

Mijn naam is Ellen Lukken, inmiddels 35 jaar, getrouwd met Martijn en moeder van dochter Carlijn bijna 5 en het akelige woord; stiefmoeder van 2 jongens 11 en 13 jaar. Ik werk in de forensische psychiatrie wat een leuke uitdagende baan is.

Top 3 Blogs

WAT NIEMAND ZEGT OVER BEVALLEN (deel 1)

De vrouwen die natuurlijk bevallen zijn,... >

Tranentrekker: prachtige vlog van Simon Keizer

Dit filmpje van Simon Keizer voor zijn d... >

Laatste Winacties Alle Winacties

3x WIN: XL Fotoboek!

WAUW, leg jouw mooiste momenten voor altijd vast Klik, klik, klik.. je herkent het vast wel, de hele dag ben ... >