Getest: Vtech Magisch Droompopje

Door: ifrenay
ifrenay
TESTMOEDER ifrenay

Even voorstellen...

Ik ben een jonge huismoeder van 33 jaar. Getrouwd en moeder van een jongetje genaamd Marijn van 2 jaar. Ik was meteen enthousiast toen ik het Dromenpopje zag en las dat er test kindjes gezocht werden. Ik liet mijn zoontje kijken en hij reageerde heel blij toen ik zei dat de kans bestond dat hij er een kreeg om te testen. Echter een paar weken later hoorde ik dat we hem mochten testen en had mijn zoontje al voorpret. Normaal sliep hij met behulp van een melodietje op zijn babyfoon. Hij houdt van rustige melodietjes voor het slapen gaan.

8.6

voordelen

 • Lieve uitstraling
 • Voorgeprogrammeerde tijd
 • Voorgeprogrammeerde lichtstanden
 • Voorgeprogrammeerde geluidsstanden
 • Popje voelt zacht aan
 • Kleertjes kunnen niet uit

nadelen

 • Popje heeft een hard hoofdje
 • Gewicht van het popje (wat zwaar)
 • Klittenband sluiting gemakkelijk te bereiken voor kids

Wat vind je van de uitstraling?

Fantastisch. Toen het popje binnen kwam werd mijn kleine man meteen enthousiast, waardoor je als moeder ook enthousiast wordt. Het lichtje in het popje is erg fijn voor de nacht, zo voelt een kindje zich niet alleen. Ook is het popje verder van zacht materiaal en kunnen de batterijen er niet zomaar uitvallen. Dat is een hele geruststelling. 

Werkt het popje naar behoren?

Het popje werkt zoals VTech het schrijft en het is makkelijk en leuk in gebruik. De pop kan gelukkig heel goed tegen boze buien door het harde materiaal van het hoofd en de zachte voering. Een bijkomend voordeel is ook vooral dat de kleertjes niet uit kunnen.

Hoe reageert je kindje op het popje?

Marijn reageert geweldig op het popje! Een brede glimlach van oor tot oor en een blijde gil wijzend naar het popje.Toen mama zei hij is voor jou rende hij er heen en begon meteen met het indrukken van de knopjes. Een groot voordeel is dat het popje met batterijen geleverd wordt en dat je kindje er meteen mee kan spelen. Het gezichtje heeft een erg lieve uitstraling en trekt aan tot communiceren voor onze kleine man. Het popje werd meteen geïnspecteerd en vooral de strikjes op de voetjes zijn erg aantrekkelijk om op te sabbelen.

Videos

Heeft je kindje baat bij het popje?

Marijn heeft duidelijk baat bij de pop want hij slaapt er rustiger door in en valt sneller in slaap. Vooral als hij naar de peuterspeelzaal is geweest gaat de pop mee naar bed en zetten we de timer op 30min. Waarna hij met 20min zeker slaapt. Ik zou dit popje daarom ook zeker aanraden voor wat onrustige kinderen die moeilijk slapen. Ook voor kindjes van 6mnd is het popje zeer geschikt.

Wat vind je van de verschillende functies?

De verschillende melodieën vind ik fantastisch. De muziekjes zijn er tot zover ik heb kunnen tellen 30 dus je hebt elke minuut een nieuw liedje.

Natuur geluiden zijn: Tjilpen van een krekel, rainforest dus wind, regen en bewegende blaadjes door elkaar, het kwaken van een kikker en vogel geluiden. 

De zinnetjes die pop zegt zijn: ik ben moe, tijd om een dutje te doen, slaap zacht, knuffel mij, slaap zacht de hele nacht hou ik de wacht, ik vind je lief, jij bent mijn beste vriendje, slaap maar, droom fijn lieve kleine baby en doe je oogjes nu maar toe.

Ook de timer is ideaal. Je kunt als moeder zelf instellen hoe lang je het popje wilt laten praten, zingen enz. Erg handig!

Foto’s

Scores

 • Uitstraling
  9.0
 • Werking
  9.0
 • Functies
  7.5
 • Stem/geluiden/liedjes
  9.0

Totale score

8.6

Top 3 Blogs

WAT NIEMAND ZEGT OVER BEVALLEN (deel 1)

De vrouwen die natuurlijk bevallen zijn,... >

Tranentrekker: prachtige vlog van Simon Keizer

Dit filmpje van Simon Keizer voor zijn d... >

Laatste Winacties Alle Winacties

3x WIN: XL Fotoboek!

WAUW, leg jouw mooiste momenten voor altijd vast Klik, klik, klik.. je herkent het vast wel, de hele dag ben ... >