Gave hobbelgiraffe van Fisher Prise

Door: moniquemathu
moniquemathu
TESTMOEDER moniquemathu

Even voorstellen...

Hiep Hiep Hoera..Ryder 1 jaar…en mocht het cadeau eindelijk open gemaakt worden. Mama had alle onderdelen uit de doos gehaald en Ryder keek toe in zijn stoel van wat is mama allemaal aan het doen. Lees snel verder voor onze testresultaten!

8.0

voordelen

 • Niet geschikt voor kinderen van 12 maanden of jonger
 • Enthousiaste geluiden
 • Leuk uiterlijk
 • Kinderen worden gestmuleerd om te schommelen

nadelen

 • Schommel stang bestaat uit 2 delen
 • Exclusief batterijen

De test

Samen met papa hebben we de giraffe in elkaar gezet. Wat ons opviel is dat de schommel stang uit 2 delen bestond, waardoor je toch op een gegeven moment een zwakte punt krijgt op die plek, het had handiger geweest als deze uit 1 geheel was. Dit is dan ook makkelijker te monteren, want je moet het toch echt met zijn tweeën in elkaar zetten. Ook vonden wij het jammer dat er geen batterijen bijgesloten waren, dit omdat het een vrij duur product is, dan verwacht je toch dat dit er gewoon bij zit. Zodat je gelijk het product kunt gebruiken.

De ontmoeting met de hobbelgiraffe

Nadat hij helemaal in elkaar was en de batterijen erin zaten..kwamen er al hele leuke swingende muziek ten gehore. Ryder keek gelijk naar de giraffe. We zette Ryder op de grond en hij kroop er naartoe. Er zelf opklimmen is nog lastig..want dan glijd hij eraf..en ook doorhebben dat je de handvatten moet vasthouden is wat moeilijk. Papa kwam erbij en Ryder zat op de Giraffe. Door het geluid werd hij erg enthousiast en ging harder op en neer springen…en lachen. Hij is dus erg enthousiast over het geluid wat hij hoorde.. maar moet het eerst nog helemaal doorhebben hoe iets werkt.

Op de hobbelgiraffe zitten

Inmiddels begint Ryder het door te krijgen hoe het werkt..maar doordat hij niet zo groot is kan hij er zelf niet goed opklimmen..Het geluid maakt hem wel enthousiast dus hij wil wel…maar het lukt hem gewoon niet. Met hulp van mama of papa lukt het wel.. Als hij erop zit dan begint hij wel te springen, maar echt het heen en weer bewegen zoals dit op een hobbelpaard moet dat is nog lastig en begrijpt hij dan ook nog niet helemaal..de rol bovenop de giraffe zijn kop heeft hij wel gevonden en draait er flink aan waardoor er nog meer geluidjes komen wat hem heel enthousiast maakt…zo enthousiast dat hij van de giraffe afglijd. Dit omdat hij natuurlijk nog niet weet hoe hij zijn evenwicht moet houden waardoor hij steviger blijft zitten.

Eindoordeel

Ik vind het meer voor kindjes vanaf 18 maanden…dan kunnen ze al meer lopen en hebben ze sneller door hoe iets werkt en kunnen ze er echt zelf op klimmen en weten ze ook hoe ze moeten schommelen. Als je zegt van het is een product voor kindjes vanaf 18 maanden dan zeg ik een leuk product en geef ik een 8..maar als je zegt echt vanaf 12 maanden dan zeg ik een 6…zeker omdat ze er dus niet alleen mee kunnen spelen. Ik weet zeker als hij zo iets ouder is..hij het wel erg leuk vind en veel meer plezier aan zal beleven dan dat hij nu doet.

Videos

Scores

 • Kindvriendelijkheid
  8.0
 • Veiligheid
  8.0
 • Uiterlijk
  8.0
 • Prijs-kwaliteitverhouding
  7.0
 • Uitstraling
  9.0

Totale score

8.0

Top 3 Blogs

WAT NIEMAND ZEGT OVER BEVALLEN (deel 1)

De vrouwen die natuurlijk bevallen zijn,... >

Tranentrekker: prachtige vlog van Simon Keizer

Dit filmpje van Simon Keizer voor zijn d... >

Laatste Winacties Alle Winacties

Winnen! 3 x €50 shoptegoed bij Limango

De zomervakantie zit er weer op en de scholen gaan weer beginnen. Wij hebben een super leuk cadeau om het scho... >

3x WIN: XL Fotoboek!

WAUW, leg jouw mooiste momenten voor altijd vast Klik, klik, klik.. je herkent het vast wel, de hele dag ben ... >