Fauve test Multi Zwanger

Door: fauve jansen
fauve jansen
TESTMOEDER fauve jansen

Even voorstellen...

Hoi ik ben Fauve!

Ik ben ruim een half jaar geleden bevallen van een lieve en ontzettend energieke dochter. Momenteel ben ik weer in verwachting en ben ik op zoek naar een goede vitaminesamenstelling waar ik veel energie van krijg. Ik wil graag de normale dagelijke zaken op kunnen pakken zonder dat het me al te veel moeite kost.

7.6

voordelen

 • Je krijgt er veel energie van
 • Aanvulling op dagelijkse voeding die je binnen krijgt
 • Een must voor zwangere vrouwen
 • Leuke, frisse verpakking
 • Handig voor als je weinig vis eet

nadelen

 • Visgeur kan je misschien een beetje misselijk maken

Wat vind je van de samenstelling van Multi Zwanger?

Ik vind dat Multi Zwanger een goede samenstelling heeft met veel vitamine waar ik dagelijks ook echt behoefte aan heb.
Het is een prima combinatie naar mijn idee. Het enige wat ik erg jammer vind is de geur van de vitamine tabletten. Het ruikt ontzettend naar vis, haha! Ik ben blijf dat ik geen ochtendmisselijkheid heb zoals in de periode dat ik in verwachting was. Maar anders was het wel erg vervelend geweest deze vitamines in te nemen. 
Gelukkig kan ik er nu gewoon goed tegen en ren ik niet gelijk naar het toilet ;). Wel nam ik het voor de zekerheid in met een sapje, maar dat doe ik eigenlijk met alle pillen die ik moet slikken.

Hoe bevalt Flinndal Multi Zwanger?

Naast de minder prettige geur die de tabletten heeft vind ik het een prima multi vitamine. Ik krijg er ontzettend veel energie van. En het zorgt er ook nog voor dat ik geen gebroken nagels heb, erg fijn!
Ook heb ik gemerkt dat mijn huid echt een stuk rustiger is geworden, daar had ik eerst veel meer last van.
De Multi Zwanger vitamine bevallen me uiteindelijk erg goed en ik vind het heel leuk dat ik ze heb mogen testen! Omdat ik kort na mijn vorige kindje zwanger ben, kan ik erg goed vergelijken met de vorige zwangerschap, dus merk ik ook snel of er verschil is.

Weet je welke vitaminen je extra nodig hebt tijdens de zwangerschap en periode van borstvoeding?

Ja het is helder welke je dient te gebruiken. De Multi Zwanger van Flinndal bevatten alle vitaminen of zelfs meer. Stel dat je toch niet aan twee maal vis per week komt, dan is het wel prettig dat de omega 3 vitamine er ook in verwerkt zitten vind ik zelf. Wij eten thuis namelijk lang niet altijd twee keer per week vis. Vaak hoor ik van mensen dat ze zelfs een keer per week niet halen en ik moet toegeven dat wij dat zelf ook wel kunnen beamen, haha.

Vind je het belangrijk dat het omega 3 vetzuur DHA wordt toegevoegd aan een zwangerschapsmultivitamine?

Ja ontzettend handig, zoals ik hierboven ook al zei. Het vis eten is iets wat we in de Nederlandse samenleving volgens mij veel minder doen dan vroeger en vooral tijdens de zwangerschap is DHA erg belangrijk. Ik vind het heel goed dat ze speciaal deze vitaminen ontwikkelen voor de ontwikkeling van de baby, want dat die goed verloopt is natuurlijk het allerbelangrijkste.

Al met al ben ik ontzettend tevreden over de Multi Zwanger Vitaminen van Flinndal en ik denk dat ik ze zeker zal aanraden aan anderen in mijn omgeving. Vooral de extra energie en de weerstand maken het verschil door gebruik van deze vitaminen. Conclusie: een fijn product tijdens de zwangerschap, van alle vitaminen voorzien!

Wat is voor jou de voornaamste reden om een zwangerschapsmultivitamine in te nemen?

 • Ik wil graag wat extra energie krijgen tijdens de zwangerschap omdat ik vaak moe en futloos ben.
 • Ook is het een aanvulling op de dagelijkse voeding die ik binnenkrijg.
 • Ik vind dat het een must is tijdens de zwangerschap en dat elke zwangere vrouw zulke vitaminen wel moet innemen voor de gezondheid van je kindje.
 • Ook vind ik het fijn dat de Multi Zwanger Vitaminen je weerstand echt een grote boost geven, iets wat ik erg heb gemerkt qua verschil.

Welk gevoel geeft Flinndal Multi Zwanger je als je naar de verpakking kijkt?

Ik vind het niet echt een vitamineverpakking, maar ze hebben het wel leuk aangekleed.  Het rollende appeltje van de berg past misschien niet helemaal bij het product als je de geur ruikt. Maar toch staat het natuurlijk wel voor vitaminen, dus kan het opzich ook weer wel.
De kleur wit is lekker fris en het paars maakt het niet iets aparter.

Al met al een leuke verpakking dus!

Foto’s

Scores

 • Samenstelling van de pillen
  8.0
 • Gebruiksgemak
  8.0
 • Werking
  7.0
 • Verpakking
  7.5

Totale score

7.6

Top 3 Blogs

WAT NIEMAND ZEGT OVER BEVALLEN (deel 1)

De vrouwen die natuurlijk bevallen zijn,... >

Tranentrekker: prachtige vlog van Simon Keizer

Dit filmpje van Simon Keizer voor zijn d... >

Laatste Winacties Alle Winacties

3x WIN: XL Fotoboek!

WAUW, leg jouw mooiste momenten voor altijd vast Klik, klik, klik.. je herkent het vast wel, de hele dag ben ... >