Muzikale leeuw loopwagen van Fisher Price

Door: Fanny vroegrijk
Fanny vroegrijk
TESTMOEDER Fanny vroegrijk

Even voorstellen...

Al enige tijd terug hebben we de muzikale leeuw loopwagen mogen ontvangen. De doos had ik voor Jack al in het zicht gezet zodat hij nieuwsgierig werd naar wat voor moois er in die doos zat. Maandag was het dan zo ver, de doos met het moois mocht open.

8.0

voordelen

 • Leuke muziek
 • Leuke accessoires
 • Jack blijft er mee spelen en lopen
 • Kan ook zittend gebruikt worden
 • Geen irritante liedjes

nadelen

 • Iets te licht

De test

Het was spannend! Natuurlijk mocht ik de loopwagen nog wel in elkaar zetten. Dit vond Jack niet zo leuk want hij wilde NU spelen, maar gelukkig stond de loopwagen met wat schroeven zo in elkaar (ook erg fijn).

Licht en geluid

Toen de leeuw geluid maakte en de neus van deze met een rood lichtje zijn aandacht trok, was hij verkocht. Dat is leuk, wanneer hij er op duwde ging de loopwagen rijden en maakt geluid. hij speelt er nu voornamelijk zittend mee. Jack kruipt sinds een klein maandje en hij kan ook staan aan een tafel wat stapjes zetten. Ik heb hem geholpen aan het handvat vast te houden en dat hij er aan kan staan, wauw weer een uitdaging! Alleen ik moet het wagentje vasthouden want het is licht, zijn gewicht die hij in de strijd gooit kan het wagentje niet aan en valt dan naar achter. Het wagentje daagt hem uit, als ik het erbij pak komt die grote glimlach en begint hij er mee te spelen. De eerste dagen moest hij er wel mee leren spelen, het is een hele ontdekking voordat je weet wat het allemaal kan. Ik heb hem het zelf laten ontdekken zodat hij de uitdaging had er zelf achter te komen. De liedjes blijven goed in mijn hoofd zitten, mama is de hele dag de liedjes aan het herhalen. Het bevalt tot nu toe prima, het is een klein loopwagentje en lekker licht zodat je er zeker een mooi plekje voor vindt. Ik ben erg benieuwd wat de komende week gaat brengen!

Eindoordeel

De tweede week van het testen van de muzikale loop leeuw zit er op! Ik en Jack zijn enthousiast over het speelgoed, de eerste week had ik mijn twijfels met het lopen aangezien hij het wagentje steeds om trok. Maar Jack heeft inmiddels ontdekt hoe het moet, hij stapt met het wagentje! Naast het zittend spelen met de leeuw ziet Jack nu ook het leuke en uitdagende van het stappen hiermee. Hij wordt direct beloond met de vrolijke muziek zodra hij er mee gaat stappen, dit motiveert, naast de trotse mama die het erg benadrukt. Het is leuk je kleine ventje te zien gaan stappen en echt dankzij de muzikale loop leeuw op zijn eigen tempo.

De rode neus van de leeuw is interessant en hierdoor verloor hij in het begin wel de aandacht van de andere leuke dingen zoals het spiegeltje, vlindertje en de oortjes. Maar in de tweede week heeft hij ook langzaam deze ontdekt en het blijft hem verbazen. Jack speelt graag met de leeuw en hij pakt hem er vaak zelf bij om er mee aan de gang te gaan. Het is nog steeds uitdagend en wij zijn benieuwd wat voor leuks deze ons nog gaat brengen. Geef je kindje de tijd om het te ontdekken en je staat versteld! Ik geef de leeuw een eindcijfer van een 8. Het is een compact leuk speelgoed wat zowel zittend als staan, stappend en lopend gebruikt kan worden. Leuke liedjes en geluidjes waar ook de ouders graag naar luisteren (niet irritant). Verder is het geheel van plastic waardoor het goed schoon te houden is.

Foto’s

Videos

Scores

 • Kindvriendelijkheid
  9.0
 • Veiligheid
  8.0
 • Uiterlijk
  8.0
 • Prijs-kwaliteitverhouding
  7.0
 • Uitstraling
  8.0

Totale score

8.0

Top 3 Blogs

Ze mag zichzelf prachtig vinden want dat is ze!

Er werd me verteld dat mijn kleintje ext... >

Ik slik stiekem de pil

Ik heb zo met hem te doen, mijn lieve ma... >

De Peuterspeelzaal wordt een kinderdagverblijf

Ik kreeg vandaag een brief mee van de pe... >

Laatste Winacties Alle Winacties

3x WIN: jouw zelf ontworpen telefoonhoesjes!

Is jouw telefoonhoesje toe aan een make-over? Pak dan nu je kans en ontwerp er zelf eentje. Want hoe tof is he... >

WIN: €150,- SHOPTEGOED VAN MEES online

MEES online Krijg jij ook geen genoeg van leuke kinderkledingmerken? Dan hebben wij een super leuk merk om to... >