Fisher Price Bad Bongo heeft een leuk uiterlijk

Door: Anouk H
Anouk H
TESTMOEDER Anouk H

Even voorstellen...

Hallo, ik ben Anouk, 28 jaar, getrouwd en ben de mama van 3 schatjes van kinderen. De oudste is 4 jaar, de middelste is 2 en de jongste is 5 maanden. Ik ben een fulltime thuisblijf moeder en geniet ontzettend van dit hectische maar geweldige leventje. Naast dit hectische leventje heb ik aan huis mijn eigen massagepraktijk waar ik onder andere cursussen babymassage geef.

Het in bad gaan is altijd een groot feest bij ons in huis, vooral met lekker veel sop, zodat ze lekker kunnen 'chillen in het bubbelbad' Emoji

7.5

voordelen

 • Ook leuk zonder bad
 • Vrolijk uiterlijk
 • Leuke muziekjes
 • Educatief

nadelen

 • Aan de zware kant
 • Liedjes stoppen sneller in het water

Introductie

Eindelijk was daar dan het langverwachte pakketje! En toen mijn nieuwsgierige schatjes en ik de doos openden, begonnen die 2 bekkies naast me al helemaal te stralen. Een kleurrijk, gezellig speeltje kwam er tevoorschijn uit de doos. Natuurlijk wilden ze er gelijk mee spelen, dus maakten we de verpakking open. Aan de achterkant was de verpakking makkelijk open te maken en zonder een schaar te hoeven gebruiken, waren de bad bongo's uit de verpakking.

De test

In het midden van het speeltje zit een aan/uit knopje, heel makkelijk te vinden aangezien het het enigste knopje op het speeltje is. Mijn dochter van 2 drukte er op waardoor de tekst 'het is tijd om te leren' gezegd werd door een kindje. Mijn dochter drukte vervolgens nog een keer op het knopje waardoor een man de tekst 'het is tijd voor muziek' zei. Nog een keer werd er op het knopje gedrukt en toen werd er gezegd 'doei doei'. Mijn dochter had in eerste instantie niet door dat er nog meer mee gedaan kon worden, maar haar broer van 4 kon niet geloven dat het bij deze zinnetje zou blijven, dus ging op onderzoek uit.

De liedjes

Door op de bongo's te slaan kwam er een dialoog tussen de grote en de kleine bongo, daarna kwam het liedje abc. Door nog een keer op de bongo's te drukken kwam er een nieuwe dialoog met weer een nieuw liedje. Wat ik opmerkte bij mijn dochter was dat haar concentratie snel weg was aangezien ze elke keer op de bongo's moest drukken. Mijn zoon had dit echter beter door en was langer geboeid door het speeltje.

Op de mat

Op de mat gingen ze het speeltje aan de jongste telg laten zien, hij is net de 5 maanden gepasseerd. Voor hem is het speeltje sowieso veel te zwaar om vast te houden, maar de kleurtjes en de flikkeringen interesseerden hem wel. Zijn handjes hebben nog niet genoeg kracht om op de bongo's te slaan en er geluid uit te krijgen, maar met een beetje hulp van zijn broer en zus is het toch een leuk spelletje. De volgende keer gaan we de bad bongo's ook daadwerkelijk in bad testen, ben benieuwd wat dat voor resultaten met zich meebrengt!

Eindoordeel

In het water moest er wel wat vaker op de bongo's worden geslagen dan op het droge, de muziekjes en geluidjes stopten sneller. Ook in bad was mijn dochter van 2 jaar eerder afgeleid, dit is ook te zien op het filmpje. Ze begint heel enthousiast met spelen, maar broerlief mag het al snel van haar overnemen. Hij vond dit echter geen probleem, hij kon zich er prima mee vermaken. Voordelen: - Lekker vrolijk uiterlijk - Leuke muziekjes - Educatief door het tellen en het abc Nadelen: - Zwaar - Geluid in water zacht en sneller afgelopen. Al met al was het een leuke en geslaagde test. De kinderen pakken het speeltje regelmatig. Ik vind alleen dat de leeftijd wel verhoogt mag worden, met 6 maanden is een kindje hier echt nog te klein voor.

Foto’s

Videos

Scores

 • Kindvriendelijkheid
  7.0
 • Veiligheid
  8.0
 • Uiterlijk
  8.0
 • Prijs-kwaliteitverhouding
  7.0
 • Uitstraling
  7.5

Totale score

7.5
Anouk H

Anouk H

Ik ben een jonge mama met drie schatten van kindertjes. Ik vind het heerlijk om op internet te zoeken naar dingen voor mijn kinderen. Dit verschilt van informatie over eten, drinken, slapen etc. tot het online shoppen van kleding en andere benodigdheden. Op deze manier ben ik ook op mamaplaats terecht gekomen. Ik heb inmiddels al de nodige blogs geschreven en ben nog niet van plan om te stoppen!

Top 3 Blogs

WAT NIEMAND ZEGT OVER BEVALLEN (deel 1)

De vrouwen die natuurlijk bevallen zijn,... >

Tranentrekker: prachtige vlog van Simon Keizer

Dit filmpje van Simon Keizer voor zijn d... >

Laatste Winacties Alle Winacties

Winnen! 3 x €50 shoptegoed bij Limango

De zomervakantie zit er weer op en de scholen gaan weer beginnen. Wij hebben een super leuk cadeau om het scho... >

3x WIN: XL Fotoboek!

WAUW, leg jouw mooiste momenten voor altijd vast Klik, klik, klik.. je herkent het vast wel, de hele dag ben ... >