Fisher Price Apptivity Case

Door: Danny Verkooijen
Danny Verkooijen
TESTMOEDER Danny Verkooijen

Even voorstellen...

Jaaa daar is hij dan, de Apptivity case van Fisher Price! Ik was helemaal blij toen ik thuis kwam en zag dat hij binnen was. En ook super snel, want de dag ervoor had Mamaplaats me gebeld met de vraag of ik hem wilde gaan testen. De doos ziet er voor de kinderen al aantrekkelijk uit met al die leuke felle kleurtjes, dus dat zie ik al als een voordeel. 

9.0

voordelen

 • Makkelijk uitpakken
 • Kan tegen een stootje
 • Kindvriendelijke sluiting
 • Extra schermpje
 • Je kunt alle apps gebruiken

nadelen

 • Kids kunnen telefoon opnemen

De test

En dan de doos uitpakken. De Apptivity case zit gemakkelijk bevestigd aan de doos, zodat hij snel en makkelijk er uitgehaald kan worden. Ook dit zie ik als voordeel, want als mijn kinderen een cadeau krijgen dan moet het zo snel mogelijk uit de doos gehaald kunnen worden. Er zit verder in de doos een beschrijving deze vind ik wat onduidelijk omdat alle talen per onderdeel onder elkaar staan en je daar jou land tussen moet gaan zoeken, dit is erg onoverzichtelijk. Verder zit er nog een kaartje bij waarop staat dat je drie gratis apps kunt downloaden in de Appstore.

Verschillende functies

Dan wordt het tijd om de case eens goed te bekijken. Hij ziet er erg aantrekkelijk uit, ook voor de kleintjes. Ze gebruiken leuke kleuren en er zitten ringen aan, zodat hij ook als rammelaar gebruikt kan worden. Ook de spiegel aan de achterzijde is erg leuk aangezien kinderen het altijd leuk vinden om naar zich zelf te kijken. Het openen van de case gaat heel gemakkelijk met een muntstuk en ook sluit hij heel gemakkelijk als je de iPhone erin hebt gedaan. Het voordeel van deze sluiting vind ik dat hij kindvriendelijk is. Het nadeel van deze sluiting vind ik dat je altijd een muntstuk in de buurt moet hebben.

Het scherm

Het scherm heeft een gemakkelijk extra schermpje waardoor je zelf kunt kiezen of de kinderen de thuisknop in gebruik kunnen nemen, dit zie ik als voordeel. De apps erop zetten gaat heel gemakkelijk. Het nadeel van deze apps vind ik dat ze alleen in het Engels zijn. Het voordeel vind ik dat je alle apps kunt gebruiken, dus ook andere educatieve spelletjes. Tot nu toe ben ik tevreden nu is het de beurt aan de kinderen om hem te gaan testen.

De Apptivity case is goedgekeurd

De Apptivity case is helemaal goed gekeurd door de kinderen! Gwen vindt hem heel leuk; ze kan nu ongestoord spelletjes spelen zonder dat mama bang is dat ze hem laat vallen. En ook Jayden vindt hem leuk. Ook de spiegel valt in de smaak. De Apptivity case is ook ideaal voor een lange reis in de auto. We hebben alleen één probleem: Gwen en Jayden willen er graag allebei mee spelen en nu moeten ze leren om het om en om te doen, haha, maar dat gaat helemaal goed komen.

Foto’s

Videos

Scores

 • Kindvriendelijkheid
  9.0
 • Veiligheid
  9.0
 • Uiterlijk
  10.0
 • Prijs-kwaliteitverhouding
  9.0
 • Uitstraling
  9.0

Totale score

9.0
Danny Verkooijen

Danny Verkooijen

Hallo, wij zijn een gezin bestaand uit papa Danny 43 mama Nicole 30 Gwen 6 en Jayden 4. We genieten dagelijks erg veel van onze kindjes en vinden het altijd erg gezellig als er vriendjes komen spelen van Gwen en Jayden. Ook passen we vaak op onze neefjes en nichtjes. Hoe meer zielen hoe meer vreugde. we volgen Mama plaats vaak voor tips en trucs rondom de opvoeding en ook om eens te kijken waar andere papa's en mama's tegenaan lopen. ook vinden we het erg fijn om te lezen hoe de producten getest zijn en wat de meningen er van zijn.

Top 3 Blogs

Ze mag zichzelf prachtig vinden want dat is ze!

Er werd me verteld dat mijn kleintje ext... >

Ik slik stiekem de pil

Ik heb zo met hem te doen, mijn lieve ma... >

De Peuterspeelzaal wordt een kinderdagverblijf

Ik kreeg vandaag een brief mee van de pe... >

Laatste Winacties Alle Winacties

3x WIN: jouw zelf ontworpen telefoonhoesjes!

Is jouw telefoonhoesje toe aan een make-over? Pak dan nu je kans en ontwerp er zelf eentje. Want hoe tof is he... >

WIN: €150,- SHOPTEGOED VAN MEES online

MEES online Krijg jij ook geen genoeg van leuke kinderkledingmerken? Dan hebben wij een super leuk merk om to... >