De ideale Fisher Price Apptivity Case

Door: KimZegerGuusje
KimZegerGuusje
TESTMOEDER KimZegerGuusje

Even voorstellen...

Allereerst ziet de Apptivity Case er leuk uit, aantrekkelijk voor kinderen lijkt mij, ook voor de allerkleinsten met de speelringen aan de zijkanten.

8.4

voordelen

 • Goede bescherming tegen plakvingertjes
 • Je kunt er gewoon mee bellen
 • De case is Waterproof
 • Leuke geluiden op de apps

nadelen

 • Lastig open en dicht te maken

De test

De iPhone plaatsen in de Case had ik eerlijk gezegd wat makkelijker verwacht. Je hebt nu echt nog iets nodig om de iPhone erin te plaatsen (een munt of iets dergelijks). Dus even lui vanaf de bank de iPhone er snel in doen of eruit halen zit er niet in. Met de iPhone eenmaal in de Case ziet het er veilig uit, klaar voor gebruik.

De ontmoeting met de Apptivity Case

Mijn zoon heeft er leuk mee gespeeld, vooral ook met het spiegeltje op de achterkant. Na 10 minuutjes had hij ondanks de afscherming van de home-knop het toch voor elkaar om uit de App in een ander menu te komen. Hoe hem dat is gelukt, moet ik nog achterhalen. Wel knap! Mijn dochter heeft er ook leuk mee gespeeld. Zij was iets minder geïnteresseerd in de vormgeving en extra's zoals het spiegeltje en speelringen, maar veel meer in de spelletjes op de iPhone. Terwijl ze lekker een appeltje aan het eten was heeft ze met de spelletjes gespeeld. Voor mij ook een fijn idee mn iPhone beschermd was tegen haar plakvingertjes. Ze heeft zelfs nog een telefoontje aangenomen, want je kan gewoon nog gebeld worden terwijl de iPhone in de Case zit.

Het is lekker weer vandaag, dus heerlijk spelen in de tuin. De buitendeur staat open dus veel speelgoed wat binnen ligt wordt mee naar buiten genomen. Zo ook de Apptivity Case. Eens kijken of hij ook tuinproof is, (later bleek dat de vraag beter geformuleerd kon worden als buikgriep-proof....) Eerst heeft Guusje ermee gespeeld aan tafel, terwijl ze een boterhammetje aan het eten was. Dat ging prima, af en toe kraste ze met haar vork op de Case, waardoor ik een meter in de lucht sprong..."nee niet mn scherm!" Oja gelukkig, er zit een beschermlaag voor! (Bedankt Fisher Price). Later tijdens een stukje fietsen mocht de Apptivity Case mee in de fietsmand en even later vond ik hem weer terug in het speelhuisje in de tuin.

Toen was mijn zoontje het zat, hij wilde nu spelen met de Apptivity Case, al is het alleen maar omdat zijn zus ermee speelt. Hij vind de spelletjes met dierengeluiden toch wel het allerleukst, dus daar mocht hij mee spelen. Dat ging hartstikke goed, totdat.....er een golf braaksel overheen lag. O nee! Arme vent! Na de zorg voor m'n mannetje ben ik aan de schoonmaak van de ravage begonnen, en daar lag hij.... de Apptivity Case met mn IPhone erin.... en een berg braaksel eroverheen. Hier hebben we maar even geen foto van gemaakt om begrijpelijke reden. Na een goede schoonmaakbeurt ziet hij er weer prima uit, wel zijn de randjes onder het doorzichtige beschermlaagje van het scherm moeilijk schoon te maken, maar m'n iPhone leeft nog....gelukkig. Conclusie: de Apptivity Case is redelijk buikgriep-proof ;)

Eindoordeel

We hebben nu 2 weken de Apptivity Case getest. Mijn kinderen hebben er veel plezier aan beleefd. Mijn zoon vooral met de leuke Apps die je kan downloaden en in het bijzonder de Apps met dieren/geluiden. Mijn dochter heeft ook veel met de Apps gespeeld, maar ook met het spiegeltje op de achterkant, het "prinsessenspiegeltje" noemt ze het. Zelf vind ik het leuk speelgoed voor kinderen van verschillende leeftijden. Leerzaam ook aangezien je allerlei Apps kan downloaden waarmee je kind op een leuke manier van kan leren.

Kan me ook goed voorstellen dat wanneer je op vakantie gaat met de auto het leuk tijdverdrijf is voor de kids. Voor de papa's en mama's met Iphone is het zeker handig. Geen paniek als de IPhone weer eens in gebruik is genomen door de kids met alle gevolgen van dien. Alleen vind ik wel dat het plaatsen van de IPhone in de Case "makkelijker" had gekund. Nu moet je een munt of iets dergelijks gebruiken en dat heb je niet altijd bij de hand. Aangezien ik zelf de IPhone ook vaak gebruik voor verschillende dingen zoals foto's maken, internet,betalingen,bellen enz. zou het makkelijker zijn om de IPhone er zo weer uit te kunnen halen. We hebben veel plezier beleefd met het testen van de Apptivity Case!

Foto’s

Scores

 • Kindvriendelijkheid
  8.0
 • Veiligheid
  8.0
 • Uiterlijk
  9.0
 • Prijs-kwaliteitverhouding
  9.0
 • Uitstraling
  8.0

Totale score

8.4
KimZegerGuusje

KimZegerGuusje

Hallo, ik ben Kim en heb 2 kids: een zoon en een dochter!

Top 3 Blogs

Ze mag zichzelf prachtig vinden want dat is ze!

Er werd me verteld dat mijn kleintje ext... >

Ik slik stiekem de pil

Ik heb zo met hem te doen, mijn lieve ma... >

De Peuterspeelzaal wordt een kinderdagverblijf

Ik kreeg vandaag een brief mee van de pe... >

Laatste Winacties Alle Winacties

3x WIN: jouw zelf ontworpen telefoonhoesjes!

Is jouw telefoonhoesje toe aan een make-over? Pak dan nu je kans en ontwerp er zelf eentje. Want hoe tof is he... >

WIN: €150,- SHOPTEGOED VAN MEES online

MEES online Krijg jij ook geen genoeg van leuke kinderkledingmerken? Dan hebben wij een super leuk merk om to... >