Eye On Babymonitor review door Angela

Door: angelaluca81
angelaluca81
TESTMOEDER angelaluca81

Even voorstellen...

Hallo ik ben Angela, huismoeder, 33 jaar oud, heb 2 kinderen en zwanger van de 3e (uitgerekend in september) Mijn vriend vaart op een cruiseschip en is momenteel alleen in het weekend thuis. De jongste is 9 maanden dat is Levi, de oudste is 2 jaar en dat is Damian. Wij wonen in een mooi dorpje aan zee.

Ik heb mezelf opgegeven om deze review te schrijven omdat het me heel leuk leek om eens een review te schrijven voor andere mama`s en omdat de EyeOn Babymonitor natuurlijk erg goed bij ons terecht komt met 3 van die kleintjes in huis.

Het is wel fijn dat ik via mn Iphone mijn kindjes in de slaapkamer in de gaten kan houden zeker nu ik zwanger ben scheelt dat ook weer met heen en weer lopen. Hiervoor had ik een gewone simpele babyfoon in huis dus ik ben erg benieuwd naar m'n eigen bevindingen!

7.2

voordelen

 • Mooi design en verwisselbare kleuren
 • Buitenlands opzetstukje aanwezig
 • Leuke opneemfunctie om achteraf nog eens terug te kijken
 • Snelle installatie zonder problemen

nadelen

 • Twijfel over de juiste temperatuur
 • Mogelijkheid om draagbare usb-batterij 5v/2a vermogen, zit er helaas niet standaard bij

Is het pakketje netjes verzonden?

Yayy de deurbel! Ik wist het gelijk hij is er!!! De EyeOn Babymonitor die ik mag gaan testen. Enthousiast pakte ik de doos aan die goed verpakt was en haalde de EyeOn Babymonitor eruit. Zo blij mee, gelijk een whatsappje met foto naar mijn vriend gestuurd die mij met de woorden: 'Zo die is mooi' terug antwoordde. Mijn eerste indruk van de EyeOn Babymonitor is dat hij veel groter is dan dat ik dacht. Ik dacht webcamformaat laat maar zeggen. Nou even wachten tot m'n kinderen op bed liggen zodat ik er is rustig voor kan gaan zitten zodat ik de volgende dag aan de test kan beginnen!!

Er zat ook nog een wandmontage-set bij die ik zeker ga gebruiken in de toekomst om hem in de speelkamer op te hangen. Erg handig! Voor nu zet ik de camera op het bureaublad-voet die er ook bijzit. dus je kan zelf kiezen neerzetten of ophangen, ideaal!

Hoe verliep de installatie?

Het installeren van de EyeOn Babymonitor begint met het downloaden van de app. Ondertussen kan je het alvast aansluiten op het stopcontact. Het installeren vond ik makkelijk gaan, ik ben best a-technisch voor de rest en normaal laat ik dat aan mijn vriend over maar die zit op zee dus toch maar aan gewaagd! En door gewoon rustig alle stappen die de app doorgeeft te doen kom je op gegeven moment uit op de wificam. Daarna schakelt ie hem door op je thuiswifi en dan kan je dus gebruik gaan maken va de EyeOn Babymonitor.

Het viel mij op dat de stroomadapter die er bij zit ook een opzetstukje heeft voor een buitenlands stopcontact. Wat altijd handig is natuurlijk. Ook is er ruimte voor een draagbare usb-batterij 5v/2a vermogen. Helaas zat deze er niet bij. Er kan ook een micro SD-kaartje in die moet je alleen wel even aanschaffen want die zit er niet bij. Deze heeft als functie dat je kan opnemen mocht de EyeOn Babymonitor gehuil of beweging detecteren gaat hij gelijk over op opnemen zodat je dit terug kan zien ten alle tijden! Ideaal dus.

Je kan een account aanmaken via de mydlink baby monitorapp en daarmee kan je hem dus overal op installeren en bekijken. Wat bijvoorbeeld voor mijn vriend superleuk is want die kan nu via zijn telefoon op zijn werk meekijken, tegen mijn kinderen praten en muziekjes aanzetten. Allemaal op afstand superleuk dus. Gisteren werd ik dus om 7 uur s'ochtends wakker van zijn stem in de babykamer helemaal grappig. En die jongen zat te schateren van het lachen dus hij vond het ook leuk. Al met al was het installeren snel gedaan en zonder enige problemen.

Is de EyeOn Babymonitor gebruiksvriendelijk?

De Baby monitor is erg gebruiksvriendelijk, eerst was het even uitzoeken en ontdekken maar al vrij snel waren alle mogelijkheden duidelijk voor mij

In het beeldscherm staan een aantal buttons deze zijn van links naar rechts: microfoon. Hiermee kan je dus praten tegen je kindje vanuit je luie stoeltje. Foto en videoknop, waarmee je foto's kunt maken en video's kunt opnemen is best leuk omn te bewaren voor later ook. Een uitroepteken die gaat oplichten als het kind beweegt of huilt en geeft ook aan met behulp van cijfers hoeveel keer dit dan geweest is. Met push-notificatie geeft hij pingetjes af als de er beweging of geluid waargenomen word, let wel op want dit moet je instellen bij de instellingen van de app.

De muziekknop,met 5 verschillende soundjes met de keuze ze allemaal af te spelen of gewoon 1 van de 5. en een uitknop en de laatste knop is voor het geluid helemaal aan of uit te zetten (ten behoefte van de batterij als het geluid uitstaat gaat je telefoonbatterij langer mee)

Helemaal rechts van het beeld staat de temperatuur in de kamer, die is bij mij rond de 23 graden de hele tijd dus ik vraag me een klein beetje af of dit echt accuraat is aangezien het niet zo warm aanvoelt in de kamer. Overdag heb ik als test het raam open gezet en toen nam hij dit wel waar dus de functie is voor de rest wel actief.

Wat vind je van de beeldkwaliteit?

Er zitten aan de bovenkant een aantal knoppen en functies op: Een muziekknop die je in kan drukken dan begint er een muziekje te spelen, je kan kiezen uit 5 verschillende deuntjes die ook nog is via de app aan en uit te zetten is. De volumeknop daarmee kun je het geluid wat bij de baby aankomt harder of zachter zetten. IR, dat is een soort nachtvisie. Er zit een microfoon op zodat je het geluid in de kamer kunt horen. En een focusring om je beeld scherper te maken.

De IR-functie is top! Ook de focusring maakt het gemakkelijk scherp beeld te kunnen ontvangen, zeer tevreden!

Foto’s

Wat vind je van het design?

Het uiterlijk en de functies die erop zitten: Ik vind de EyeOn Babymonitor er mooi uitzien, er zitten accentringen op en die van mij hebben de kleur blauw wat natuurlijk helemaal past bij mijn 2 jongens. Ook zitten er roze accentringen in wat ook wel fijn is mocht ik in september een meisje krijgen kan ik deze dus veranderen naar roze! helemaal leuk.

Hoe is de prijs-kwaliteit verhouding?

Gezien de extra functies en opties is het zeker meer dan een gewone babyfoon, daarom geef ik hier ook graag meer geld aan uit. Dat er een wandbeugel en een internationale stekker bijgevoegd is, is gezien de prijs erg netjes

Een ruim voldoende voor deze top-camera!

Videos

Scores

 • Is het pakketje netjes verzonden?
  8.0
 • Hoe verliep de installatie?
  8.0
 • Is de EyeOn Babymonitor gebruiksvriendelijk?
  7.0
 • Wat vind je van de beeldkwaliteit?
  7.0
 • Wat vind je van het design?
  7.0
 • Hoe is de prijs-kwaliteit verhouding?
  8.0

Totale score

7.2
angelaluca81

angelaluca81

Ik ben Angela Ik heb 3 zoontjes Damian Levi en Taylor. geboren in 2012 2013 en 2014. Was een lange bevalling laat maar zeggen haha. Ik vind het fijn om hier de blogs te lezen de dingen waar je tegenaan loopt als moeder en de verhalen van andere moeders. Ik vind het leuk om te schrijven en te vertellen.

Top 3 Blogs

Ze mag zichzelf prachtig vinden want dat is ze!

Er werd me verteld dat mijn kleintje ext... >

Ik slik stiekem de pil

Ik heb zo met hem te doen, mijn lieve ma... >

De Peuterspeelzaal wordt een kinderdagverblijf

Ik kreeg vandaag een brief mee van de pe... >

Laatste Winacties Alle Winacties

3x WIN: jouw zelf ontworpen telefoonhoesjes!

Is jouw telefoonhoesje toe aan een make-over? Pak dan nu je kans en ontwerp er zelf eentje. Want hoe tof is he... >

WIN: €150,- SHOPTEGOED VAN MEES online

MEES online Krijg jij ook geen genoeg van leuke kinderkledingmerken? Dan hebben wij een super leuk merk om to... >