Een factastische Muzikale leeuw loopwagen van Fisher Price

Door: Sanne Mamaplaats
Sanne Mamaplaats
TESTMOEDER Sanne Mamaplaats

Even voorstellen...

Hallo, Ik ben Sanne, 26 jaar en kom uit het altijd gezellige Brabant. Ik woon samen met mijn vriend en onze hond Guusje. Sinds vorig jaar Oktober zijn we trotse ouders van Izabel. Izabel is een erg actieve en ondernemende dreumes. En met haar (nu) 10 maanden wil ze niets liever als staan en (wankelend) lopen. Vroeger wilde ik al moeder worden, het liefste zo vroeg mogelijk. Maar toen 5 jaar geleden alles veranderde had ik die droom opgegeven. En toen leerde ik mijn huidige vriend kennen, we gingen na een half jaar samen wonen en nog eens een halfjaar later was ik zwanger. Snel maar zeker gepland. Dolgelukkig waren we toen in oktober onze kleine meid geboren werd.

8.5

voordelen

 • Kinderen leren evenwicht houden
 • Makkelijke handleiding
 • Gaat niet snel stuk
 • Leuke liedjes
 • Leuk en speels uiterlijk

nadelen

 • Izabel is er iets te klein voor

De test

De deurbel gaat! De postbode geeft me een hele grote doos, even sta ik er niet bij stil wat het is maar zodra ik deze open maak zie ik het, wauw hij lijkt nog mooier dan ik dacht. De muzikale leeuw loopwagen in binnen. Zodra de test week begint pakken Izabel en ik de loopwagen uit en zetten we hem in elkaar. Dit gaat best wel handig, geen moeilijke handleiding. (Dit ben ik natuurlijk gewent van Fisher-price :) )

Izabel is er blij mee

Izabel vind het meteen al interessant. Alle delen zijn al een keer in haar mondje geweest en er is op gebeten. Zodra de loopwagenloopwagen in elkaar zit en de batterijen erin zitten gaat ie aan met het knopje op de achter kant. Izabel kijkt verrast en wordt hyper actief als ze het muziekje hoort, ze speelt er wat mee aan de voor kant en dan ziet ze weer iets anders. Die week speelt ze er nog wat mee maar lijkt het verder allemaal wel oké te vinden.. Als we haar achter de loopwagen zetten houd ze hem op de juiste manier vast. Maar omdat ze zelf nog een erg wankelend stapt moeten we de loopwagen tegen houden want dat gaat te snel voor haar. Dit is trouwens met alle loopkarretjes op dit moment (Bij die van de opa's en oma's).

Leuke geluiden

Izabel vind het prachtig, vooral omdat hij geluid maakt als de wielen rollen. Dan begint ze met haar heupen te wiebelen en te dansen. Geweldig om te zien. Deze week ontwikkeld ze zichzelf ook wat meer in het staan en lopen. Ze loopt nu langs de bank, tafelen enz. In het weekend heb ik een kort stukje kunnen filmen dat ze in eens alleen achter het karretje loopt... De 2de week gaan we veel oefenen en proberen te filmen, want elke keer als ik snel probeer te filmen stopt ze ermee.

Eindoordeel

De eerste week vond ze er nog niet heel veel aan die loopwagen, ze speelde er wel mee maar was snel afgeleid als ze iets anders interessants zag. En als ze er achter ging staan en wilde gaan stappen dan ging die voor haar nog te snel. Nu kan ze lekker stappend de kamer door en heb ik een hele trotse meisje rond lopen. Heel erg heerlijk om haar zo te zien. Ik merk ook dat ze beter haar evenwicht kan houden. Ze gaat nu soms een paar seconden zonder ondersteuning staan. In de eerste week had ik wat twijfels of de muzikale leeuw leuk en handig genoeg was. Ze deed er niet zo heel veel mee maar nu het lukt om er achter te lopen heeft ze de grootste lol en is ze apetrots op zichzelf. Vooral omdat ze haar evenwicht beter kan houden en ze nu er achter kan lopen, vind ik de muzikale leeuw loopwagen helemaal top. Daarom krijgt hij van mij een 8,5. Dit omdat ze nu kan lopen, weliswaar achter de loopwagen maar het lukt. Ze toert de hele dag de kamer rond achter de muzikale leeuw en ze pakt hem heel vaak. Als ie vast staat ergens tegen aan, dan begint ze te mopperen en verteld ze in haar eigen taal "mama, help ik wil verderrrrrr!!" Super tof om het te zien.

Videos

Scores

 • Kindvriendelijkheid
  9.0
 • Veiligheid
  8.0
 • Uiterlijk
  8.5
 • Prijs-kwaliteitverhouding
  9.0
 • Uitstraling
  8.0

Totale score

8.5

Top 3 Blogs

WAT NIEMAND ZEGT OVER BEVALLEN (deel 1)

De vrouwen die natuurlijk bevallen zijn,... >

Tranentrekker: prachtige vlog van Simon Keizer

Dit filmpje van Simon Keizer voor zijn d... >

Laatste Winacties Alle Winacties

Winnen! 3 x €50 shoptegoed bij Limango

De zomervakantie zit er weer op en de scholen gaan weer beginnen. Wij hebben een super leuk cadeau om het scho... >

3x WIN: XL Fotoboek!

WAUW, leg jouw mooiste momenten voor altijd vast Klik, klik, klik.. je herkent het vast wel, de hele dag ben ... >