De auto's van Fisher-Price

Door: Hanneke Kronenburg
Hanneke Kronenburg
TESTMOEDER Hanneke Kronenburg

Even voorstellen...

Ik ben Hanneke Kronenburg, 30 jaar en mama van 3 kleine mannen van 2, 5 en 8 jaar!

We hebben al eerder producten getest. Met mijn oudste twee zoons. Maar dit keer was het met de jongste en dat leek ons ook heel leuk! Auto's is wel het meeste wat we hier aan speelgoed hebben dus leek het ons leuk de nieuwe auto's van Fisher-price te testen om te kijken of het aan de eisen van de kleine voldoet. :-)

8.2

voordelen

 • Alfabet
 • Speels
 • Muziek
 • Stoer
 • Goede kwaliteit

nadelen

 • Hondje zit te los

Wat vind je van de de verpakking? Staat daar genoeg informatie op voor de koper van het product?

De verpakking was duidelijk! Kort maar krachtig... Er staat goed op wat je kind kan leren door te spelen met deze auto. Dit is voor een ouder meestal erg interessant en belangrijk. Ook wel fijn is dat erop staat dat de batterijen erbij zitten. Er is niets zo vervelend als je iets koopt en er zitten geen batterijen bij... Milan vond de verpakking ook erg interessant en had hem snel open!

Foto’s

Wat is de beleving van het kind als hij/zij het product voor het eerst ziet?

Hij vond het een hele interessante auto. Toen we hem hadden uitgepakt had hij de aan/uit knop heel snel gevonden. Gelijk kwamen er leuke geluidjes uit en natuurlijk het hondje wat in en uit de auto kon! Maar het aan/uit knopje was even favoriet...

Foto’s

Wat doet het product voor je kind?

De auto is echt hartstikke leuk! Hij zingt al een beetje mee met het A-B-C liedje. Dit is echt super, hij is nu net 2 jaar en volop vatbaar voor muziek en zegt en zingt alles na. Dus als een klein sponsje neemt hij alles op en is nu volop door het huis aan het zingen en rijden met zijn nieuwe auto. Hij noemt het hondje dat erin zit de hele tijd poppie! En poppie zingt! Superschattig.

Foto’s

Wordt het kind gestimuleerd om te bewegen?

In eerste instantie is het even afwachten wat de auto doet. De auto zingt dus af en toe zit hij ook gewoon te luisteren! Maar als hij verder wil dan alleen de tafel gaat hij ook gewoon heel het huis door, neuriënd en wel! EN natuurlijk het broem broem erbij! Dus het is zowel prima voor een kind om er naar te luisteren en de liedjes in zich op te nemen danwel gewoon met de auto door het huis heen te zoeven over de grond!

Foto’s

Scores

 • Uitstraling en info verpakking
  8.0
 • Beleving van het kind bij eerste indruk
  9.0
 • Wat doet het product voor je kind?
  8.0
 • Wordt het kind gestimuleerd om te bewegen?
  8.0

Totale score

8.2
Hanneke Kronenburg

Hanneke Kronenburg

Hallo allemaal! Ik ben 30 jaar, mama van drie kleine mannen van 8, 5 en 2 jaar! Wim, Lucas en Milan! En een hele knappe (stief)zoon van bijna 18 jaar, Jordy. Al 12 jaar heel gelukkig met hun papa en just living life how it comes! Ik vind het superleuk om samen met mijn mannen producten te testen en dit doen we dan ook regelmatig!

Top 3 Blogs

WAT NIEMAND ZEGT OVER BEVALLEN (deel 1)

De vrouwen die natuurlijk bevallen zijn,... >

Tranentrekker: prachtige vlog van Simon Keizer

Dit filmpje van Simon Keizer voor zijn d... >

Laatste Winacties Alle Winacties

3x WIN: XL Fotoboek!

WAUW, leg jouw mooiste momenten voor altijd vast Klik, klik, klik.. je herkent het vast wel, de hele dag ben ... >