Spelenderwijs leren auto's van Fisher-Price

Door: gjbd
gjbd
TESTMOEDER gjbd

Even voorstellen...

Ik ben moeder van twee jongens, de oudste heet Hans en is 2.5 jaar oud, de jongste is Jaap en is 10 maanden oud. Jaap is een kindje dat veel pijn heeft omdat hij een darmafwijking heeft. Maar ondanks alles is het een heerlijk ventje, die het geweldig vind om met zijn broer te spelen. Hans is erg ondernemend, maar wel verlegen. Jaap is een vrolijk jongetje, die overal plezier in heeft. Hans en Jaap spelen het liefste buiten. Ik wilden dit artikel graag testen omdat ik het leuk vind om te zien hoe mijn jongens er op reageren. 

7.8

voordelen

 • Nodigt uit tot rijden
 • Meezwingen

nadelen

 • Verstaanbaarheid lied
 • Leeftijdscategorie groot
 • Figuur valt eruit

Wat vind je van de de verpakking? Staat daar genoeg informatie op voor de koper van het product?

Ik vind de verpakking mooi van kleur. Erg kindvriendelijk. Het trekt de aandacht. De informatie er op is ook prima alleen de leeftijd zal ik veranderen in 9-24 maanden. Verpakking is goed te open. Aapje zit zorgvuldig verpakt. Auto zat goed vast met borgschroefjes. Een stevige verpakking. Een informatiefolder was duidelijk. Maar ook aan de buitenkant van de verpakking is veel informatie. 

Wat is de beleving van het kind als hij/zij het product voor het eerst ziet?

Hans is heel nieuwsgierig wat het is en hoe het werk. Maar na dat hij het uit de verpakking heeft gezien is hij er snel op uit gekeken. Jaap kijkt afwachtend wat er nu ineens voor zijn neusje staat. maar wil wel graag het aapje hebben. Jaap vind het geweldig hij rijdt graag met de auto rond. Maar ook de verpakking was erg leuk om uitgebreid mee te spelen. Het doosje werd van alle kanten bekeken en op verschillende manieren gevouwen. Jaap is wel onder indruk van de auto. 

Wat doet het product voor je kind?

Hans is er snel op uit gekeken, maar Jaap daar in tegen vind hem geweldig. Hij zoekt hem smorgens snel op en zo danst hij aan de tafel met zijn auto. Jaap vind het autootje nog steeds geweldig. Hij loopt er graag mee rond. Vooral heen en weer rijden vindt hij erg leuk. Alleen jammer dat het aapje uitvalt. Hier wordt hij ook een beetje boos om en gaat dan steeds het aapje terug zetten. Maar zodra de auto rijdt ligt het aapje er naast. Mee doen op de muziek is ook een van zijn bezigheden. Rijden op tafel en op de vloer is echt leuk. Hij vindt het niet leuk als de auto uit staat, dan speelt hij er ook niet mee. Wel met het aapje want die rammelt. 

Wordt het kind gestimuleerd om te bewegen?

Ja Jaap gaat mee doen met de muziek. en hij kreupt of loopt achter de auto aan.Hij blijft achter het autootje aangaan. Tot ik hem uitzet, dan is het niet meer zo leuk. Het aapje daar rammelt hij mee. Hans wordt niet gestimuleerd, want hij vind er niet veel aan. Soms rijdt hij er even mee rond, maar al snel is er weer wat anders wat zijn aandacht vraag. 

Foto’s

Videos

Scores

 • Uitstraling en info verpakking
  8.0
 • Beleving van het kind bij eerste indruk
  7.5
 • Wat doet het product voor je kind?
  7.5
 • Wordt het kind gestimuleerd om te bewegen?
  8.0

Totale score

7.8

Top 3 Blogs

WAT NIEMAND ZEGT OVER BEVALLEN (deel 1)

De vrouwen die natuurlijk bevallen zijn,... >

Tranentrekker: prachtige vlog van Simon Keizer

Dit filmpje van Simon Keizer voor zijn d... >

Laatste Winacties Alle Winacties

3x WIN: XL Fotoboek!

WAUW, leg jouw mooiste momenten voor altijd vast Klik, klik, klik.. je herkent het vast wel, de hele dag ben ... >