Crocs review door Naomi

Door: omi33
omi33
TESTMOEDER omi33

Even voorstellen...

Mijn naam is Naomi en ik ben 33 jaar. Al bijna 15 jaar samen met mijn lieve man waarvan 7 jaar getrouwd. We hebben een prachtig gezin met drie kinderen en een hondje. Onze kinderen zijn 8 jaar, 5 jaar en 1,5 jaar.

Wij wilden graag de Crocs testen omdat we deze al elk jaar voor onze kinderen kopen en ze veel aanhebben. Nu kunnen we kijken of het ook iets voor papa en mama is. Bovendien hebben we deze vrolijke Crocs nog nooit gehad. Even naar de schuur lopen, de hond 's avonds laat nog even uitlaten en voor de kinderen makkelijk aan te trekken als ze naar buiten willen etc. Wij zijn benieuwd en hebben er veel zin in.

8.2

voordelen

 • makkelijk aan en uit te doen zelfs voor de allerkleinsten
 • comfortabel
 • stevig
 • vrolijke kleuren
 • makkelijk schoon te maken
 • perfecte pasvorm voor kinderen

nadelen

 • niet mooi voor volwassenen
 • voor volwassenen een maatje groter nodig

Introductie

Op 22 april j.l. de Crocs ontvangen. Een grote doos en wat een mooie kleuren hebben ze! Helaas zaten de Crocs voor onze zoon er niet bij maar na een mailtje, dubbel en dwars goed gemaakt! Ze werden nog voor het weekend thuis gestuurd en er zat een hele mooie tas voor hem bij waar hij erg blij mee is!.

Mijn man moet even wennen hij vindt de Crocs eigenlijk maar niks. Zelf vind ik ze best groot en lomp voor volwassenen. Voor de kinderen vind ik ze wel leuk. De kinderen zelf zijn dol enthousiast en vinden ze erg cool.

De test

Het grote pakket van Crocs was gearriveerd en meteen toen de kinderen uit school kwamen werd het uitgepakt. Toen begon ook meteen het testen; ze moesten natuurlijk eerst even gepast worden!. Voor de kinderen zaten ze perfect. Voor de volwassenen zijn ze iets aan de krappe kant. De Crocs van onze zoon kwamen later in de week dus onze oudste dochter wilde wachten met het echte testen tot die van hem er ook waren.

De jongste is er erg blij mee, zij begint vast met testen. Ze krijgt de Crocs zelf aan en uit en is daar erg trots op. Zelf gebruik ik ze in eerste instantie alleen om naar de schuur te lopen en om de hond even uit te laten.

Comfortabel en gebruiksvriendelijk

Naarmate de week vordert zie ik dat zelfs mijn man ze steeds vaker aan trekt. In en oom het huis vindt hij ze toch erg prettig en comfortabel en ook gebruiksvriendelijk. Ze staan nu zelfs standaard bij de achterdeur zodat hij ze zo aan kan doen.

Ik merk dat het vooral met warm weer erg lekkere schoenen zijn. Ze zijn luchtig en ook met blote voeten zitten de Crocs erg lekker. Zo lekker dat ik zelfs aan doe met een flinke wandeling met de hond. Er gaat en wereld voor me open!

In het weekend gaan we naar het strandje. De kinderen lopen er prima mee op het zand al komt er dan natuurlijk wel zand in maar met sokken aan vinden ze dat niet heel hinderlijk. Het voordeel is dat als ze natte voeten hebben van het pootje baden, ze zo met blote voeten hun Crocs aan kunnen doen.

Een rondje door het park, naar de tennisbaan, naar de speeltuin, naar opa en oma. Ze worden overal voor gebruikt. Het is nu vakantie maar de kinderen vragen nu al of ze ze ook naar school aan mogen. De kinderen vinden ze erg cool zeggen ze.

De Crocs zijn ook makkelijk schoon te maken. Door het wandelen met de hond sta je per ongeluk wel eens in een hondendrol...... Maar even in een sopje en weer helemaal schoon!

Getrouwd met de roze Crocs!

Onze jongste dochter is bijna getrouwd met haar nieuwe roze Crocs. Ze vindt ze geweldig en elke avond zat ze de Crocs naast haar bedje waar ze wachten op een volgende dag vol avonturen.

De jongste kan er ook erg goed op lopen, zij is natuurlijk nog klein maar het gaat prima. De oudsten rennen er zo mee weg en kunnen er echt alles mee. Zelfs voetballen! Als we in de zomer op vakantie gaan nemen we de Crocs alle vijf zeker weten mee. Ideaal voor op de camping! Wij zijn erg tevreden!

Scores

 • Kindvriendelijkheid
  9.5
 • Veiligheid
  9.0
 • Uiterlijk
  7.0
 • Prijs-kwaliteitverhouding
  8.5
 • Uitstraling
  7.0

Totale score

8.2
omi33

omi33

Hallo, ik ben fulltime moeder van drie kinderen. Twee meisjes en een jongen. De meiden zijn 7 jaar en 7 maanden en onze zoon is 4 jaar. Ik ben getrouwd en heel dankbaar dat ik de keus heb kunnen maken fulltime moeder te zijn. Ik geniet er elke dag van.

Top 3 Blogs

Ze mag zichzelf prachtig vinden want dat is ze!

Er werd me verteld dat mijn kleintje ext... >

Ik slik stiekem de pil

Ik heb zo met hem te doen, mijn lieve ma... >

De Peuterspeelzaal wordt een kinderdagverblijf

Ik kreeg vandaag een brief mee van de pe... >

Laatste Winacties Alle Winacties

3x WIN: jouw zelf ontworpen telefoonhoesjes!

Is jouw telefoonhoesje toe aan een make-over? Pak dan nu je kans en ontwerp er zelf eentje. Want hoe tof is he... >

WIN: €150,- SHOPTEGOED VAN MEES online

MEES online Krijg jij ook geen genoeg van leuke kinderkledingmerken? Dan hebben wij een super leuk merk om to... >