Crocs getest door Jolein en haar mannen

Door: JoleinZ
JoleinZ
TESTMOEDER JoleinZ

Even voorstellen...

Ik ben Jolein en heb een relatie met Robert. Samen hebben we drie zonen van 7, 5 en 8 maanden. Robert heeft nog een zoon van 10 uit een eerdere relatie. In het dagelijks leven ben ik maatschappelijk werker voor mensen met een beperking.

7.6

voordelen

 • makkelijk schoon
 • kunnen tegen een stootje
 • Praktisch
 • voor in de klas
 • Mooie kleuren

nadelen

 • blaren met blote voeten

Introductie

Ik ben een praktisch mens. Ik wil best mee doen met de mode, maar praktisch moet het zijn. Crocs testen past dus helemaal in mijn straatje, want praktisch dat zijn ze.

De test

We ontvingen de Crocs twee weken nadat de test periode al gestart was. Ik had vijf paar besteld, maar er zaten maar vier paar in de doos. Mijn zoon van vijf had helaas geen nieuwe Crocs. Ik ging er van uit dat we er vast maar vier paar mochten testen en hij maakte er gelukkig niks van. De zonen van 7 en 10 waren erg blij met de kleuren. Grijs en aqua vielen erg in de smaak! Ik had zwarte maar vond de bruine van mijn man eigenlijk mooier. Gelukkig pas ik die ook (bijna) en ik vind de zwarte erg praktisch ;-) Het valt mij op dat deze Crocs iets stugger zijn dan mijn oude paarse, maar die zijn toch echt aan vervanging toe. Iedereen trok ze gelijk aan!

Tijdens de testperiode is mijn bonuszoon van 10 bij ons. Ik wist niet hoe hij over Crocs denkt, maar hij was blij dat hij mee mocht testen en had ze gelijk het hele weekend aan. Toen zijn moeder hem kwam halen, hoorde ik hem zeggen dat hij ze vet mooi vond!

We dragen de Crocs veel. Ik loop er in huis altijd op. Mijn man vooral als hij even in de tuin gaat klussen of de bak om moet rijden. Vooral in en om huis zijn ze handig. Ik vind Crocs ideaal als pantoffels voor mezelf, maar in de winter ook op school als de kinderen laarzen aan hebben buiten. Ook om mee buiten te spelen zijn ze ideaal omdat ze flink sterk zijn!

Deze zomer gaan we kamperen met z’n zessen en daarom ben ik zo blij dat we aan deze test mee mogen doen. Op de camping zijn ze namelijk helemaal geweldig. In en uit je tent stappen, naar de douche op het strand. Helemaal super. Voor baby’s zijn Crocs geweldig als ze tanden krijgen!

Foto’s

Videos

Scores

 • Kindvriendelijkheid
  7.0
 • Veiligheid
  8.0
 • Uiterlijk
  8.0
 • Prijs-kwaliteitverhouding
  8.0
 • Uitstraling
  7.0

Totale score

7.6
JoleinZ

JoleinZ

Hoi, Ik ben Jolein. Moeder van drie zonen en een bonuszoon uit een eerdere relatie van mijn partner. Ik werk als maatschappelijk werker voor mensen met een beperking en mijn man is huisman.

Top 3 Blogs

Ze mag zichzelf prachtig vinden want dat is ze!

Er werd me verteld dat mijn kleintje ext... >

Ik slik stiekem de pil

Ik heb zo met hem te doen, mijn lieve ma... >

De Peuterspeelzaal wordt een kinderdagverblijf

Ik kreeg vandaag een brief mee van de pe... >

Laatste Winacties Alle Winacties

3x WIN: jouw zelf ontworpen telefoonhoesjes!

Is jouw telefoonhoesje toe aan een make-over? Pak dan nu je kans en ontwerp er zelf eentje. Want hoe tof is he... >

WIN: €150,- SHOPTEGOED VAN MEES online

MEES online Krijg jij ook geen genoeg van leuke kinderkledingmerken? Dan hebben wij een super leuk merk om to... >