Super leuke Fisher Price boerderij

Door: egeltje01
egeltje01
TESTMOEDER egeltje01

Even voorstellen...

Daar was hij dan … De postbode bracht ons een hele grote doos. Sander & Julian waren meteen helemaal hyper want ik had ze verteld dat er een groot cadeau voor ze kwam wat ze heel leuk zouden vinden, dus waren ze die dag aan het wachten tot de grote postauto eindelijk eraan kwam.

9.0

voordelen

 • Leuke beestjes bij de boerderij
 • Leuke deuntjes
 • Niet zwaar om mee te nemen
 • Gaat niet snel stuk
 • Makkelijk schoon te maken

nadelen

 • Geen nadelen

De test

Snel naar binnen en naar de keuken om de doos open te maken, wat zou er in zitten! De gezichtjes van de beide mannetje straalden, wow zei Sander ( 3 jaar), jaaaaaaaa zei Julian (2 jaar), open maken mama! Snel haalden we de Little people boerderij uit de doos, en nog even in elkaar zetten … ondertussen werd hij natuurlijk al snel getest, Sander en Julian hadden snel door dat er muziek in zat, en dat het muziekje aan gaat als je een deurtje of hekje open doet.

De kids zijn enthousiast

Toen hij klaar was hebben we hem in de woonkamer gezet, en het eerste uur hebben we ze echt niet anders horen roepen dan boeeeeee, paard, kip, kijk eens mama hoor eens mama dit doet een koe, echt geweldig leuk, ik verwacht dat de komende week er ook veelvuldig mee gespeeld gaat worden. Nu al een groot succes! Ik hou jullie graag op de hoogte! Lieve groet, Linda, Sander & Julian

Leuke geluiden

Wat is dit een leuk stuk speelgoed! de interesse blijft goed hangen, elke dag tot nu toe is er gespeeld met de boerderij, een paar keer per dag hoor ik alle geluiden en liedjes voorbij komen en het leuke is dat de jongens deze deuntjes ook voorzichtig mee doen hahaha. Ook de beestjes die bij de boerderij horen zijn erg leuk, daar wordt ook volop mee gespeeld en de geluiden na gedaan. Ze zijn altijd heel enthousiast als de geluiden aan gaan!

Eindoordeel

Wij gaan opzoek naar uitbreiding, voor ons is dit een zeer geslaagde test geweest. De kinderen spelen hier heel graag mee, het is leuk, heel makkelijk voor de kleintjes om het zelf allemaal uit te vinden wat ze er mee kunnen doen. Ik geef dit dan ook een dikke 9! Hier hebben mijn kinderen nog heel veel speelplezier van! Door dat deze boerderij ook niet zo heel zwaar is, nemen we hem ook mee uit logeren, regelmatig staat hij in de keuken, of woonkamer en zelfs op de slaapkamer. Overal kunnen ze er mee spelen. Kwaliteit is dit zeker, het gaat niet snel kapot ( uiteraard bij normaal gebruik) het is ook makkelijk schoon te maken. Prijs en kwaliteit komen zeker met elkaar overheen. Mijn kinderen spelen hier erg graag mee, ik kan het iedereen echt aanraden deze boerderij van Little people geeft heel veel speel plezier Lieve groet, Lin, Julian en Sander.

Foto’s

Videos

Scores

 • Kindvriendelijkheid
  9.0
 • Veiligheid
  9.0
 • Uiterlijk
  9.0
 • Prijs-kwaliteitverhouding
  8.0
 • Uitstraling
  10.0

Totale score

9.0

Top 3 Blogs

Ze mag zichzelf prachtig vinden want dat is ze!

Er werd me verteld dat mijn kleintje ext... >

Ik slik stiekem de pil

Ik heb zo met hem te doen, mijn lieve ma... >

De Peuterspeelzaal wordt een kinderdagverblijf

Ik kreeg vandaag een brief mee van de pe... >

Laatste Winacties Alle Winacties

3x WIN: jouw zelf ontworpen telefoonhoesjes!

Is jouw telefoonhoesje toe aan een make-over? Pak dan nu je kans en ontwerp er zelf eentje. Want hoe tof is he... >

WIN: €150,- SHOPTEGOED VAN MEES online

MEES online Krijg jij ook geen genoeg van leuke kinderkledingmerken? Dan hebben wij een super leuk merk om to... >