Bepanthen zwangerschapsstriemen Balsem is goed bevallen

Door: Mama Janneke
Mama Janneke
TESTMOEDER Mama Janneke

Even voorstellen...

Hallo, ik ben Janneke en ik ben al op weg met het testen van de zwangerschapsstriemen balsem van Bepanthen. De geur doet ons denken aan een baby. Een zéér positieve eerste Bepanthen smeerervaring en met veel plezier gaan we de komende weken smeren.

9.0

voordelen

 • Trekt snel in de huid
 • Ruikt lekker
 • Maakt je huid zacht
 • Strakke gevoel gaat weg
 • Geen scheur-gevoel
 • Een aanrader

nadelen

 • Komt weinig uit het pompje

De test

De geur doet ons denken aan een baby. Een zéér positieve eerste Bepanthen smeerervaring en met veel plezier gaan we de komende weken smeren. Iedere ochtend en avond smeer ik mijn buik heerlijk in. Mijn huid voelt direct lekker zacht en soepel aan en het geeft een gevoel van veiligheid. Ik heb nog geen last van zwangerschapsstriemen en gelukkig ook niet van eerdere andere striemen en deze hoop ik met de balsem uiteraard ook te voorkomen.

Eerste indruk

Ik heb een normaal huidtype, niet vet en niet droog. Of dit uitmaakt voor het ontwikkelen van striemen weet ik niet. Naast het smeren, probeer ik ook genoeg water te drinken en groenten en fruit te eten. Ook hiermee neem je vocht op in je lichaam wat belangrijk is om striemen te voorkomen. De eerste week met Bepanthen insmeren is mij goed bevallen. Het product smeert gemakkelijk uit en trekt erg snel in. Dit laatste vind ik ideaal wanneer ik bijvoorbeeld mezelf ´s morgens insmeer. Ik heb dan geen zin om lang te moeten wachten totdat de balsem ingetrokken is en ik wil dan ook snel aan kunnen kleden. De crème die ik voor Bepanthen gebruikte, trok lang niet zo snel in en hierdoor smeerde ik mij niet vaak in. Een nadeel vind ik dat er uit het pompje niet heel veel balsem komt, ik moet een paar keer pompen voor genoeg balsem. Misschien dat dit komt doordat ik de flacon net heb aangebroken en moet dit pompje nog inwerken. Zelf vind ik dat deze Bepanthen Balsem lekker ruikt.

Zachte huid

Ik merk dat de Bepanthen balsem mijn lichaam zachter maakt, wat heerlijk en niet strak aanvoelt. Mijn vriend vindt het soms vervelend als ik me net voordat ik mijn bed induik insmeer. Hij wil dan nog even ons kleine wonder voelen schoppen maar hij krijgt dan wel wat vettige handen omdat ik mezelf dan net heb ingesmeerd. Door de balsem voelt het niet alsof mijn huid scheurt. Gelukkig zijn de striemen nog steeds niet te bekennen bij mij. Ook omdat mijn buik de laatste weken erg hard groeit vraag ik me vaak af wanneer ik de eerste striemen tegen zal komen. Mede door het smeren met Bepanthen Zwangerschapsstriemen balsem geloof ik dat ik ze tot nu toe voorkom. Tijdens het begin van het testen had ik geen striemen en er is nu ook nog niets zichtbaar. Of het geholpen heeft, weet je natuurlijk nooit, maar om van het positieve uit te gaan, denk ik dat Bepanthen ervoor gezorgd heeft dat er geen striemen te vinden zijn.

Foto’s

Eindoordeel

Met veel plezier en genot heb ik Bepanthen getest, want er zijn duidelijk meer voordelen dan nadelen. Mijn buik voelt na het smeren heerlijk zacht aan, terwijl de balsem wel snel intrekt. Mijn huid voelt soepel aan en dat is (zeker met een snel groeiende buik) erg prettig. De balsem is na het smeren wat lastiger van de handen af te krijgen, maar met goede handzeep is dit ook zo gedaan. Een echt nadeel is dit dan ook niet te noemen.

Mocht ik nog een keer zwanger kunnen raken dan zal ik zeker in het begin van de zwangerschap beginnen met Bepanthen en ik denk dat de striemen dan zeker weg zullen blijven. Je voelt je lekkerder, soepeler en daardoor heeft de kleine in de buik ook meer rust. Je merkt bij de eerste keer smeren al dat je met Bepanthen kwaliteit in huis hebt. Al met al ben ik bijzonder blij met Bepanthen en de rest van mijn zwangerschap zal ik dit zeker blijven gebruiken. Misschien erna nog wel :) Bepanthen geef ik met volle overtuiging een 9 als rapportcijfer!

Scores

 • Kindvriendelijkheid
  9.0
 • Veiligheid
  9.0
 • Uiterlijk
  9.0
 • Prijs-kwaliteitverhouding
  9.0
 • Uitstraling
  9.0

Totale score

9.0
Mama Janneke

Mama Janneke

Hallo, ik ben Janneke! Ik ben 42 jaar oud en enthousiaste test- en blogmama op Mamaplaats!

Top 3 Blogs

WAT NIEMAND ZEGT OVER BEVALLEN (deel 1)

De vrouwen die natuurlijk bevallen zijn,... >

Tranentrekker: prachtige vlog van Simon Keizer

Dit filmpje van Simon Keizer voor zijn d... >

Laatste Winacties Alle Winacties

3x WIN: XL Fotoboek!

WAUW, leg jouw mooiste momenten voor altijd vast Klik, klik, klik.. je herkent het vast wel, de hele dag ben ... >