Bepanthen zwangerschapsstriemen Balsem fijn en soepel

Door: Jinke mama
Jinke mama
TESTMOEDER Jinke mama

Even voorstellen...

Hallo, ik ben Jinke! Omdat ik in de eerste twee trimesters van mijn zwangerschap niet heel erg groeide, ben ik in deze periodes ook niet begonnen met het smeren van zalven. Nu ik in het laatste trimester toch behoorlijk begin te groeien, wil ik beginnen met het proberen van de Bepathen zwangerschapsstriemen balsem, in de laatste maanden van mijn zwangerschap.

8.0

voordelen

 • Trekt snel in
 • Niet vervelend om op je lijf te smeren
 • Plakt niet
 • Je kunt erg lang met één tube doen
 • Er zit vrijwel geen geur aan
 • Nog geen striem te zien

nadelen

 • Ietwat dikkig

De test

Inmiddels ben ik sinds een week zowel in de ochtend, als in de avond, begonnen met het smeren van de balsem. Omdat het product behoorlijk snel intrekt, hoef je niet lang te wachten met aankleden. Je kunt vrijwel meteen je kleding aantrekken. In de ochtend is dit echt een pluspunt als je zoals ik gehaast bent, om te voorkomen dat je niet te laat op je werk arriveert. Natuurlijk is het ook fijn om voor de nacht gelijk onder de dekens te kunnen kruipen, zonder dat je aan deze zelfde dekens vast blijft plakken. Zoals je uit bovenstaande tekst wel op kunt maken ben ik erg te spreken over de balsem. Toch moet ik, als wellicht als aandachtspuntje, aangeven dat de balsem niet heel makkelijk smeert, dit komt waarschijnlijk omdat de balsem vrij dik is. De geur van de zalf is vrij neutraal/ geurloos. Tijdens het smeren ruikt het naar mijn mening lekker, maar dat geurtje verdwijnt al snel en blijft dus niet heel de dag om je heen hangen.

Soepele huid

Eigenlijk heb ik vanaf het begin, direct na het smeren, het idee gehad dat mijn huid soepel en zacht werd door de Bepathen zalf. Dat is tot op heden niet veranderd. De afgelopen week heb ik echter wel een nogal jeukende huid ervaren(waarschijnlijk door het expanderen?) maar zodra ik de zalf dan weer mag smeren (lees: ochtend/avond) is dit vrijwel direct verdwenen! In de afgelopen weken, tijdens het testen, zijn er tevens geen striemen ontstaan. En omdat ik niet het gevoel heb dat mijn huid ‘op knappen’ staat, verwacht ik deze eerlijk gezegd ook niet meer! Omdat ik het toch wel heeel erg fijn zou vinden wanneer ik totaal geen striemen aan mijn zwangerschap overhoud, ben ik zeer consequent met het smeren van de crème.

Geen jeuk meer

Door de gebruiksvriendelijkheid van het product(en de verlichting bij jeuk) is het dan ook geen straf om elke dag tweemaal te smeren. Het belangrijkste is natuurlijk dat er geen striemen ontstaan, en dit is tot op heden nog steeds niet gebeurd!

Een absolute aanbeveling

Ik zou de balsem zeker aanbevelen bij andere vrouwen. Nogmaals, je kunt erg lang met één tube/flacon van Bepathen! Het is plakt niet en dus kun je na het aanbrengen snel verder met je dagelijkse routine. Het belangrijkste punt is natuurlijk; Werkt het product? Tot dusver werkt het voor mij absoluut… Mochten er in de laatste weken van mijn zwangerschap nog striemen ontstaan, dan zal ik zeker niet schromen dit alsnog even te melden op de website! =) Na deze vier weken kan ik niet anders dan het product een hoog cijfer geven, puur vanwege bovenstaande argumenten en natuurlijk omdat het voor mij uitstekend werkt!

Foto’s

Eindoordeel

Mijn algemeen oordeel over het product is positief. Zoals ik in de voorgaande weken meerdere keren heb aangegeven is het product eigenlijk ideaal qua gebruik en natuurlijk het belangrijkste, het werkt! Helaas kan ik niets zeggen over het verminderen van striemen, omdat ik deze toen ik begon met testen ook nog niet had. Het gebruik van het product heeft eigenlijk alleen maar voordelen. Het enige nadeel is wellicht dat het niet heel makkelijk smeert. Dit heb ik tevens in mijn eerste blog aangegeven. De balsem is vrij dik waardoor je toch wel een lichte vorm van kracht moet zetten om het goed te verdelen over de huid.

Scores

 • Kindvriendelijkheid
  9.0
 • Veiligheid
  8.0
 • Uiterlijk
  9.0
 • Prijs-kwaliteitverhouding
  9.0
 • Uitstraling
  8.5

Totale score

8.0
Jinke mama

Jinke mama

Hi, ik ben Jinke. Gelukkig en zwanger.. Laat die baby maar komen!

Top 3 Blogs

WAT NIEMAND ZEGT OVER BEVALLEN (deel 1)

De vrouwen die natuurlijk bevallen zijn,... >

Tranentrekker: prachtige vlog van Simon Keizer

Dit filmpje van Simon Keizer voor zijn d... >

Laatste Winacties Alle Winacties

Winnen! 3 x €50 shoptegoed bij Limango

De zomervakantie zit er weer op en de scholen gaan weer beginnen. Wij hebben een super leuk cadeau om het scho... >

3x WIN: XL Fotoboek!

WAUW, leg jouw mooiste momenten voor altijd vast Klik, klik, klik.. je herkent het vast wel, de hele dag ben ... >