Bepanthen zwangerschapsstriemen Balsem

Door: sdekrey
sdekrey
TESTMOEDER sdekrey

Even voorstellen...

Ik ben ze balsem op dit moment aan het testen en ik moet zeggen.. de balsem bevalt me eigenlijk wel goed, het smeert fijn uit, voelt niet vet en toch heb ik het gevoel dat het voedend genoeg is om mijn huid in goede conditie te houden. Lees meer voor mijn hele review.

9.0

voordelen

 • Trekt snel in de huid
 • Versoepeld de huid
 • Geen jeuk meer
 • Geen trek-gevoel van de huid
 • 100% aan te bevelen

nadelen

 • Geen nadelen

De test

De balsem bevalt me eigenlijk wel goed, het smeert fijn uit, voelt niet vet en toch heb ik het gevoel dat het voedend genoeg is om mijn huid in goede conditie te houden. Ook krijg ik het gevoel dat het mijn huid versoepelt waardoor ik het idee heb dat mijn huid niet zal 'scheuren'. Het ruikt erg lekker, ietswat baby-achtige geur. Mijn man zei van de week toen hij in bed kwam; " Heb je nu al met babycrème gesmeerd? Is dat niet wat vroeg?" Haha, zo rollen we er al lekker in.. ;D Ik heb het iedere dag gebruikt tot nu toe. Soms ook 's morgens, maar altijd 's avonds voor ik naar bed ga. met het lekker luchtje eraan kan ik lekker ontspannen in slaap vallen!

Soepele huid

Ik merk dat mijn huid er soepel door is en minder trekkerig aanvoelt. Mijn rug, billen, borsten en bovenbenen smeer ik gelijk mee. Hier verandert ook de contouren merk ik, dus smeer ik daar ook. Alles om mijn huid soepel en striemen vrij te houden!! Mijn huid voelt zacht aan en qua verndering in mijn huidstructuur, heb ik nog geen wijziging kunnen zien. Graag hou ik dat zo!

Geen jeuk of trek-gevoel van de huid

Mijn buik groeit lekker nu, af en toe jeukt het ook en de bepanthen zwangerschapsstriemen Balsem zorgt ervoor dat min huid niet trekkerig aanvoelt of jeukt. Het voelt zacht en soepel aan en ik smeer nog steeds 2 keer per dag. Als ik een keer vergeet te smeren 's morgens, gaat het jeuken en voelt het trekkerig. Vanaf het eerste moment van smeren voelde ik al wel versoepeling van de huid. Om te spreken van verbetering van de huid, durf ik niet te zeggen. Mijn huid voelt nog steeds hetzelfde als ik smeer met Bepanthen. Als ik niet smeer voel ik verandering doordat het droger en rekkeriger voelt. Ik verwacht wel dat ik het mijn hele zwangerschap zal blijven smeren.

Trekt snel in de huid

In de blog van een collega testmoeder las ik dat zij het lastig van haar handen vond afgaan. Deze ervaring heb ik niet, ik doe een paar pompjes op mijn hand, smeer het door mijn handen en smeer het op mijn buik, borsten, rug, billen en bovenbenen. Tussendoor pomp ik nog wat erbij en smeer het uit. Als er nog wat op mijn handen zit, smeer ik het over mijn handen of armen uit. Het trekt redelijk snel in en voelt niet vet, waardoor het ook snel in mijn handen trekt en het niet van mijn handen hoef te wassen. Deze week is het goed gegaan met het smeren, heb consequent gesmeerd en voelt mijn huid soepel en zacht en zijn er nog steeds geen striemen/ striae ontstaan. Ik hoop dan ook dat dat zo blijft ;)

Foto’s

Eindoordeel

Ik ben erg tevreden over het product en zal het zeker blijven gebruiken zowel tijdens als wellicht erna om mijn huid na de bevalling te laten herstellen. Ik kan bepanthen dan ook zeker aan bevelen aan andere zwangere vrouwen!! Het is erg prettig voor de huid, het trekt minder en geeft minder jeuk. Vooralsnog heb ik geen nadelen over het product. Het is makkelijk en snel in gebruik, hygiënische verpakking. Als er een negatiefje zou moeten zijn, dan zou ik zeggen dat als je je net hebt ingesmeerd en je wilt nog wat pakken, dat je dan moeilijk kan pompen ivm vettige handen. Hierdoor glibbert het pompje wat heen en weer en kun je iets minder kracht zetten. Als je daarentegen je handen even langs je benen haalt om het meeste vettige even weg te smeren is het al weer opgelost. Ik maak me er dus niet zo druk om en alleen maar prettige ervaring gehad met et product! Als eindcijfer wil ik het product een 9 geven!

Scores

 • Kindvriendelijkheid
  9.0
 • Veiligheid
  9.0
 • Uiterlijk
  9.0
 • Prijs-kwaliteitverhouding
  9.0
 • Uitstraling
  9.0

Totale score

9.0
sdekrey

sdekrey

Sinds april 2013 ben ik ( Suzanne, 30 jr) jongbakken moeder van een dochter, Jente. Ik ben in aanraking gekomen met Mamaplaats via het Bepanthen zwangerschapsbalsem testpanel. Ik vind het erg leuk om de artikelen en blogs te lezen van alle mama's hier. Ik haal er geregeld mijn informatie vandaan. Ik heb de eerste maanden na mijn bevalling erg moeten zoeken naar een goede balans, zowel geestelijk als lichamelijk. Ik begin nu eindelijk weer een beetje mezelf te worden en merk dat ik weer meer tijd en 'ruimte' heb om dingen op te pakken. Jullie zullen me dus vaker gaan zien hier op Mamaplaats, want ik vind het wel erg gezellig en ook leerzaam om met collega mama's in contact te zijn.

Top 3 Blogs

WAT NIEMAND ZEGT OVER BEVALLEN (deel 1)

De vrouwen die natuurlijk bevallen zijn,... >

Tranentrekker: prachtige vlog van Simon Keizer

Dit filmpje van Simon Keizer voor zijn d... >

Laatste Winacties Alle Winacties

Winnen! 3 x €50 shoptegoed bij Limango

De zomervakantie zit er weer op en de scholen gaan weer beginnen. Wij hebben een super leuk cadeau om het scho... >

3x WIN: XL Fotoboek!

WAUW, leg jouw mooiste momenten voor altijd vast Klik, klik, klik.. je herkent het vast wel, de hele dag ben ... >