Laura test Rituals

Door: Laura89
Laura89
TESTMOEDER Laura89

Even voorstellen...

Ik ben Laura, 25 jaar oud en mama van een prachtige dochter Fenne. Zij is inmiddels 1 jaar oud en ontzettend ondeugend.Ik heb me ingeschreven om het Ritualspakket te testen aangezien ik enorme fan ben van Rituals! Heel nieuwsgierig daarom naar deze babylijn! Vaak gebruikt men Zwitsal, omdat dat zo bekend is. Tenzij je kindje allergisch is gebruik je Zwitsal en kijk je vaak (in mijn ogen) niet verder naar andere verzorgingsproducten. Hoe ik de Baby Splash body & hair, de Secret baby crème vond? Dat lees je in mijn review!

8.8

voordelen

 • Mooie luxe flessen
 • Super zacht washandje
 • Fijn in gebruik (pompje)
 • Heerlijke geur!!

nadelen

 • Showergel onhandig
 • Dikke crème

Zijn de producten mild genoeg voor je kindje?

Toen de producten binnen kwamen zijn we gelijk gaan testen, wat een vrolijke flesjes en een super schattig washandje met een de kop van een vrolijke koe! Fenne heeft er de hele dag mee rond gehuppeld. Enigszins nieuwsgierig zijn we onder de douche gegaan om lekker te wassen met de Baby Splash Body & Hair. Fenne is nogal gevoelig voor bepaalde crèmes en douchegel ’s. Ook na het douchen is zij vaak rood gevlekt. Verrassend genoeg heeft ze helemaal geen uitslag gekregen! Ze was niet eens gevlekt toen we de douche uit kwamen. Het gebruik van de producten heeft ervoor gezorgd dat zij nergens last van had. Het leek wel alsof er een soort van beschermlaagje over haar huidje heen kwam. Daarna heb ik haar ingesmeerd met de crème en ook hier bleef haar huid rustig bij, nu na 4 dagen gebruik is haar huidje superzacht. Haren wassen was geen probleem, ook niet als het in haar oogjes kwam. De geur was ook niet té parfum achtig waardoor je sowieso het idee krijgt dat de producten mild genoeg zijn. En PH-neutraal, dat is echt een must!

Foto’s

Is de Baby Splash body & hair wat je ervan verwacht had?

Ja super! Ik had verwacht dat er een goede lekkere geur uit kwam, dit was zeker waar! Echt een heerlijke geur. Het enige wat ik erg jammer vind is hoe de fles gemaakt is. In de drukte van een baby/peuter in bad doen is een tube erg lastig! Hij schuimt lekker en ook al is hij er niet speciaal voor bedoeld, in bad doet hij het ook erg goed! Haar haren worden er een stuk sterker van als ik ze was met deze shower gel. Ook in het zwembad is het erg makkelijk omdat het een 2-1 gel is! Dat scheelt een hoop flesjes meenemen, ideaal!

Foto’s

Wat vind je van de Baby Secret babycrème?

Deze is favoriet! Bij zowel mij als mijn man, hij ruikt heerlijk en is ontzettend fijn met gebruik. Toen ik Fenne insmeerde en mijn moeder op de gang stond vroeg ze zelfs wat er zo ontzettend lekker rook?! Er zit een handig pompje op wat je met een kleine draai dicht-open kan doen. Hij smeert wel iets minder makkelijk als bijvoorbeeld de bodylotion van Zwitsal. De crème is namelijk iets dikker dan normaal. Hierdoor heb je ook iets meer crème nodig dan normaal gesproken. Hij smeer qua crème wel goed uit, want hij blijft niet wittig zoals bij sommige “vaste” crèmes. Maar aangezien er zo’n doseerpompje op zit kan dit ook een gevoel zijn! Zelf smeren met deze crème is voor Fenne wel heel handig omdat hij niet zo waterdun is. De crème doet wat hij beloofd: een baby zacht huidje, want inderdaad een dag later had zij een heerlijk babyzacht huidje.

Foto’s

Hoe voelt de huid aan na gebruik van de babycrème?

De baby crème beloofd een kalmerend en verzachtend effect te hebben. Niets is minder waar. Fenne haar huidje voelt heerlijk zacht aan en zoals ik eerder aangaf krijgt ze er gelukkig geen uitslag van. Ik heb hem zelf ook geprobeerd en zelfs mijn armen voelen heerlijk zacht aan. Wij gebruiken vaak een zemelen bad voor onze dochter ter bescherming van haar gevoelige huid, dit omdat zij vaak vlekken en droge plekken heeft. Maar gelukkig kunnen wij zeggen dat alle droge plekjes op mijn dochter haar huidje zijn verdwenen als sneeuw voor de zon en dat al na 4 dagen goed smeren.

Foto’s

Zou je de producten aan anderen aanraden?

Ik zou de babylijn van Rituals zeker aan anderen aanraden! Het ruikt zoveel lekkerder als het standaard Zwitsal en bijvoorbeeld de kruidvat lijn. De geur is echt heerlijk en blijft ook lang hangen. Het is een verzorgende lijn die goed doet voor de huid, met onwijs leuke washandjes! De crème is erg makkelijk in gebruik en ook de Baby Splash Body & Hair is heerlijk voor het wassen. Ik zou zelfs volwassenen met een hele gevoelige huid aan raden de shower gel te gebruiken voor het wassen en de crème om na het douchen mee in te smeren.

Foto’s

Scores

 • Kindvriendelijkheid
  9.0
 • Uiterlijk
  9.0
 • Prijs/kwaliteitsverhouding
  7.0
 • Werking
  10.0
 • Geur
  9.0

Totale score

8.8
Laura89

Laura89

Ik ben moeder van Fenne geboren op 23 mei 2014 een heerlijke baby die de gehele dag lacht en onwijs avontuurlijk is! Tevens ben ik ook stiefmoeder van Damian die op 22 mei 2000 geboren is, een lekkere eigenwijze, maar ook lieve puber dus!

Top 3 Blogs

WAT NIEMAND ZEGT OVER BEVALLEN (deel 1)

De vrouwen die natuurlijk bevallen zijn,... >

Tranentrekker: prachtige vlog van Simon Keizer

Dit filmpje van Simon Keizer voor zijn d... >

Laatste Winacties Alle Winacties

3x WIN: XL Fotoboek!

WAUW, leg jouw mooiste momenten voor altijd vast Klik, klik, klik.. je herkent het vast wel, de hele dag ben ... >