Het schommelpaard van Baby-walz

Door: Rianne27
Rianne27
TESTMOEDER Rianne27

Even voorstellen...

Hallo lezers, 

Wat leuk dat ik uitgekozen ben! Ik schrijf me wel vaker in bij leuke producten, maar heb nog nooit zo´n leuk item moard van Baby-Walz. Mijn zoontje van 2 jaar heeft al een stokpaardje waar hij weg van is. De reden om ons hiervoor op te geven is daarom redelijk makkelijk: PAARDJES! Ik ben zeer benieuwd hoe hij gaat bevallen.

8.1

voordelen

 • Schattig
 • Lekker zacht
 • De geluiden/bewegingen
 • valt niet om
 • fantasierijk

nadelen

 • vallen paar haren uit
 • simpele handgrepen
 • te hoog voor de kleintje

Kwaliteit van het product

We hebben het paard gister binnengekregen en s´avonds gelijk in elkaar gezet. Helemaal super ziet het eruit. Echter vind ik de 2 handvaten aan de zijkant ietswat van de goedkope kant aanvoelen. Tevens zit er een batterijenkastje in zijn buik verwerkt door middel van klitteband. Ik heb het kastje al een keer weer moeten verstoppen in zijn buik, aangezien het klitteband losgelaten had. Nu zit dit goed dicht met een schroefje, dus de kleintjes kunnen niet bij de batterijen zelf. Balen is wel dat het paard in de rui is...............Ik vind overal al haren. Voor de rest ziet hij er echt super uit, "leren" zadel, zachte pluche en zeer vriendelijke uitstraling maken het paardje echt fantastisch. De rode zakdoek om zijn nek niet te vergeten!! Het geluid had van het galopperen iets korter gekund, maar dat zijn bek meedoet, is echt geweldig.

Foto’s

Kindvriendelijkheid

Mijn zoontje is best lang voor zijn leeftijd en klimt er gemakkelijk op. Hij kan net met zijn tenen bij de grond en ik dacht, ooowww als hij maar niet onder de schommels komt met zijn tenen, maar dat gebeurd eigenlijk niet. De steigbeugels worden echter niet goed gebruikt door hem en hij doet zijn hele voet/been erdoorheen, waardoor hij al een x moeilijk kon afstappen en 1 keer gevalle in, omdat hij vergeten was, dat zijn been erdoorheen zat. Het idee is leuk, maar de werking ervan niet. De schommel is niet helemaal rond, maar heeft een soort stopmechanisme, zodat hij niet doorklapt als hij wat harder schommelt. Bij ons staat hij op een houten vloer en het paard verschuift daardoor wel door de kamer heen als hij schommelt, dus zolang er geen meubels in de buurt zijn, is er geen probleem, anders oppassen geblazen voor je meubels. Kroelen kan zeer makkelijk als je erop zit en hij gebruikt het als stoel om tv te kijken en gaat er dan heerlijk omarmt op liggen.Livia is ook komen spelen en zij is iets kleiner dan Rubin is. Zij kon er zelf niet opklimmen en als ze erop zat, dan schoof ze naar achter toe. Voorste stuk(bv in de benen van het paard) zou iets verzwaard moeten worden dan.

Foto’s

Functionaliteiten

Schommelen, kroelen en voeren!! Tevens als stoel te gebruiken. Mijn vader gaat vaak met hem fietsen langs paardjes in de buurt. Mijn zoontje Rubin wist niet hoe snel hij naar de keuken moest rennen en hem een suikerklontje moest gaan voeren. Ook is het speelgoed-eten erbij gehaald om hem een worteltje te geven. Heel toevallig blijft deze ook in zijn bek hangen als je de geluiden niet aanzet. 

Foto’s

Gewicht

Het paard weegt echt niets. Toen de doos binnenkwam, dacht ik echt, zit hier dat schommelpaard in? Klein nadeeltje is wel, dat hij niet zo zwaar op de vloer staat, dus met schommelen op onze houten vloer, gaat het paard alle kanten op. Even het paard wegzetten is wel ideaal. De houten vloer helaas wel wat krasjes, dus hebben hem nu op een speelkleed gezet.

Installeren of in elkaar zetten

Het paard wordt in 2 delen geleverd en staat echt binnen no time in elkaar. Wel jammer dat er geen 3 batterijtjes bijzaten.

Foto’s

Speelplezier of handigheid

Rubin heeft de hele ochtend er al op gezeten of bij gezeten. Mama moest ook komen kroelen en voeren. Hij was cowboy Rubin en leefde zich helemaal in. Fantasievolle kinderen kunnen zich uitleven op het paardje. Het is ook zo lief en zacht. Gelukkig is Rubin lang en kan hij er zelf opklimmen, maar ik denk vanaf 18 maanden dat het lastiger wordt met erop klimmen en erop blijven zitten en niet verstrikt raken in de stijgbeugels.

Videos

Scores

 • Kwaliteit van het product
  7.5
 • Kindvriendelijkheid
  8.0
 • Functionaliteiten
  7.0
 • Gewicht
  9.0
 • Installeren of in elkaar zetten
  9.5
 • Speelplezier of handigheid
  7.5

Totale score

8.1
Rianne27

Rianne27

Ik ben Rianne, 36 jaar en net moeder van 2 zoontjes. HEERLIJK! Ik werk 3 dagen als secretaresse en mijn vriend 4,5 dag als financieel medewerker. Onze zoontjes hebben gelukkig allebei de opa´s en oma´s nog, dus worden van alle kanten overspoeld door liefde en aandacht. Speelgoed hebben ze in overvloed, maar ik probeer wel een hoop educatief speelgoed te stimuleren. Ik vind het prachtig te zien hoe de oudste al blij kan zijn met zonnestralen en schaduw! Dit maakt mij al een dolgelukkige moeder die trots is op haar 2 knullen.

Top 3 Blogs

WAT NIEMAND ZEGT OVER BEVALLEN (deel 1)

De vrouwen die natuurlijk bevallen zijn,... >

Tranentrekker: prachtige vlog van Simon Keizer

Dit filmpje van Simon Keizer voor zijn d... >

Laatste Winacties Alle Winacties

Winnen! 3 x €50 shoptegoed bij Limango

De zomervakantie zit er weer op en de scholen gaan weer beginnen. Wij hebben een super leuk cadeau om het scho... >

3x WIN: XL Fotoboek!

WAUW, leg jouw mooiste momenten voor altijd vast Klik, klik, klik.. je herkent het vast wel, de hele dag ben ... >