Over ons

Door: Mamaplaats

Over ons

Mamaplaats: de blog community voor en door mama's.

Moeders mogen op Mamaplaats gratis en vrijblijvend mee bloggen, over alles wat te maken heeft met zwanger worden, zwanger zijn, kinderen, gezin en mama zijn. Wil je mee bloggen? Mail dan  naar info@mamaplaats.nl

Daarnaast worden er door diverse mama's vanuit een achterliggende expertise geblogt. Dit kan zijn over voeding, over het runnen van een websop, over fashiontrends, etc.

Mamaplaats geeft daarnaast ook diverse keren per maand mooie prijzen weg. Aan deze winacties mag iedereen die zich inschrijft deelnemen. De winnaars van de winacties worden aan het eind van de periode direct bekend gemaakt op Mamaplaats. De winnaars worden gemaild en de prijzen worden verstuurd, wanneer de adresgegevens binnen zijn. Wanneer de winnaar Mamaplaats een reactie stuurt, worden deze doorgeplaatst om aan andere deelnemers te laten zien.

Het team van Mamaplaats is continu bezig met het updaten  en verwerken van informatie, maar is niet aansprakelijk voor de service van bloggers en aangesloten webshops (zie disclaimer).

Mocht je tips en/of opmerkingen hebben, mail dan naar info@mamaplaats.nl

Het team van Mamaplaats wenst je veel plezier!