Wat doen jullie met dit mooie weer?

Door: kaat 10 reacties

Wat doen jullie met dit mooie weer?

Lieve mensen, wat is het toch een geweldig weer. Een prachtige blauwe hemel en een stralende zon maakt onze dag helemaal goed. Mijn dochtertje Denvy is nu 11 maanden oud en geniet ook zichtbaar van dit mooie weer en alle indrukken die ze nu op doet omdat we zoveel buiten zijn. Wij wonen in een bosrijke omgeving en we wandelen en fietsen wat af momenteel. Gister zijn we op de fiets naar Oma gegaan. Na een lekker bakkie zijn we doorgefietst naar een strandje alwaar ze heerlijk in het zand kon spelen en kruipen. Daarna naar huis voor het middag slaapje en in de middag zijn we de eendjes gaan voeren. Moe maar voldaan viel Denvy om half 7 in slaap. Vanmorgen zijn we lopend naar het hertenkampje gegaan en hebben we de hertjes gevoerd. Na 2 uurtjes wandelen was madam het zat en zijn we huiswaarts gegaan zodat we een hapje konden eten en Denvy een middagslaapje kon doen. Terwijl zijn in dromenland lag ben ik een opblaasbaar badje gaan vullen in de tuin. Bij het zien van het badje gilde ze het uit! Ze heeft heerlijk zitten badderen! Natuurlijk uit de zon want ik moet er niet aan denken dat ze verbrand... Na een uurtje in het badje was ze het wel zat. Dus hop, de kleren aan en op de fiets wat boodschapjes halen. Bij thuiskomst een lekkere warme maaltijd en een mona toetje na. Nu zit ze eventjes voor de tv en over een half uurtje gaan we naar boven en in bad. Daarna nog een lekker flesje en deze prachtige dag is alweer tot een eind voor mijn meisje. Morgen hebben we een iets rustiger programma. Op woensdag zwemmen we en na het zwemmen is ze altijd een beetje loom en moe. Morgen doen we het verder lekker rustig aan. Wat doen jullie met dit mooie weer? Trekken jullie er lekker op uit of blijven jullie liever binnen?   P.S Hierboven een leuke foto gemaakt door oma.    

Plaats een reactie

Schrijf mij in voor de nieuwsbrief
10 Reacties

Reacties

 1. mamavandeliefste mamavandeliefste

  1

  Heerlijk met mn kleine binkie schommelen in de hangmat!

 2. kaat kaat Auteur

  2

  Oh een hangmat. Dat lijkt mij een uitkomst met dit weer. *Note te myself: morgen naar de xenos voor een hangmat. :)

 3. CFK CFK

  3

  Mijn kleine kereltje is bijna 6 maanden. Gelukkig is het hier in huis koeler dan buiten, maar niet heel veel. De warmte buiten is nog net even te veel voor hem, dus ik heb binnen een grote emmer gevuld en daar laat ik hem lekker in spatteren, oke moet straks wel dweilen, maar ach als je ziet hoeveel plezier hij heeft geeft dat ineens niet meer (-:

 4. kaat kaat Auteur

  4

  Tja, wanneer is het teveel voor een kleintje hé? Vind dat zelf altijd erg moeilijk. Wij gaan gewoon hele ochtenden en middagen weg. Tussen de middag ff naar huis voor wat eten en een slaapje en dan gaan we weer. Nu is mijn dochter ook heel actief hoor. Is natuurlijk ook gewenning want ik doe het al sinds het mag. Weer of geen weer wij zijn altijd op pad. Het is per kind ook verschillend denk ik. 1 dag in de week plan ik altijd een thuis dagje. Meestal op donderdag. Dan is het was dag en doe ik het verdere huishouden. De donderdag nacht is voor Denvy altijd de nacht dat ze slechter slaapt... zal ook vast met elkaar in verband liggen vermoed ik zomaar.

 5. elise elise

  5

  Ik vind het te warm om er echt op uit te trekken. Ik heb graag mn koelkast bij de hand met dit weer. Vanmorgen ff naar de stad gegaan om een zwembadje te kopen voor in de tuin. De hele middag lekker in de tuin gezeten met een zwembadje, speelgoed en heel veel drinken, heerlijk!

 6. kaat kaat Auteur

  6

  Ik moet ook toegeven dat ik het moeilijk vind om zo'n kleintje de hele dag te vermaken hoor.. ze is nog maar 11 maanden. Bijna alles wat we doen is maar even leuk. Behalve er op uit. Een koeltas bied uitkomst trouwens als je even lekker weg bent. ;)

 7. elise elise

  7

  Ja koelkast is idd ideal maar een beetje zwaar:P we hebben voldoende ruimte in de tuin. erop uit doen we meestal met zn drietjes.

 8. elise elise

  8

  koeltas bedoel ik haha

 9. Annick1 Annick1

  9

  Er echt op uittrekken doen we nu niet. Heb een mannetje van ruim 2,5 en is dol op buiten spelen. 's ochtends rond 9 uur zitten we dan ook al buiten. Hij wil nooit alleen buiten spelen dus mag ik er altijd bij komen zitten. Gelukkig slaapt hij nog tussen de middag, dus rond 12 uur gaan we wat eten en dan lekker slapen tot 2 uur, half 3. Dan is het heetst van de dag weg en gaat hij weer lekker naar buiten. Heb een zandbak, badje en een speelmat waar hij uren met z'n auto's op kan spelen. Maar een boswandeling gaat er in de ochtend ook wel in hoor ;-)

 10. M M

  10

  Gisterochtend afspraak bij de logopedist, daarna met de mini micro step naar oma.... ... een wandelingetje van 3 km. (meestal doen we dat op de fiets) Ze geniet volop van het steppen! En ik ook.. en heb al een leuk kleurtje te pakken:).. het scheelt dat het in de ochtend nog lekker koel is, vergeleken met de middag...daarna lekker spelen in de tuin bij oma.. en vandaag na de peuterspeelzaal, snel boodschappen gedaan en direct het balkon op, 3 parasols open en badje vullen..Hebben eerst gezellig met z'n twee gepicknickt op het balkon.. leggen we een kleedje neer, kussentjes en komen er allemaal gesmeerde boterhammen uit een mandje etc. (we doen dit ook regelmatig met mooi weer bij ons in het park). Zo simpel, maar oh zo speciaal voor haar. En daarna heeft ze er een flink waterballet van gemaakt!..ligt nu gedoucht, voldaan en uitgeput in haar bedje...EN NIET TE VERGETEN: Met dit warme weer..ik maak er een gewoonte van...Elke ochtend bij het aankleden smeer ik haar gelijk goed in met Factor 50.. Heeft het goed de kans om in te trekken.. en in de middag herhaal ik het nog eens licht..zo vergeet ik het ook niet! En ik heb vorige week nog 2 extra miniflacons zonnebrandcrème gekocht, factor 50 voor mee te nemen in de tas.

Top 3 Blogs

WAT NIEMAND ZEGT OVER BEVALLEN (deel 1)

De vrouwen die natuurlijk bevallen zijn,... >

Tranentrekker: prachtige vlog van Simon Keizer

Dit filmpje van Simon Keizer voor zijn d... >

Advies: ook leuk om te lezen

Laatste Winacties Alle Winacties

3x WIN: XL Fotoboek!

WAUW, leg jouw mooiste momenten voor altijd vast Klik, klik, klik.. je herkent het vast wel, de hele dag ben ... >