Voor een dag zwanger

Door: Heleen87 1 reacties

Voor een dag zwanger

In december hadden wij besloten om te gaan voor een tweede kindje. Begin februari was ik overtijd en had ik een positieve test in mn handen.

Eind januari voelde ik mij wat anders, maar ik was pas 1 maand gestopt met de pil, dus het kon nog niet, toch?

De dag dat in ongesteld moet worden kwam en ging, maar ik werd niet ongesteld. Toch maar even een testje doen, nee toch negatief. Die middag/avond moest ik werken en halverwege mijn dienst belde mijn man. De test was uit de prullenbak gevallen toen hij het vuilnis ging wegbrengen. Er stonden twee streepjes op de test, was dat vanmorgen ook al? Nee, maar een test niet niet betrouwbaar na zo'n tijd. Morgen proberen we nog wel 1.

De volgende dag nog een keer testen en ja hoor een licht plusje (andere test dus nu een plusje ipv 2 streepjes). Hoera, we zijn zwanger!

De volgende dag ging het helaas mis, een zware bloeding en erge krampen.

Nu 3 maanden later weer een positieve test!
Nog maar even voor ons houden en genieten van ons geheimpje!

Heleen87

Heleen87

Op 17 april 2015 is mijn mooie dochter Olivia geboren. Wat gaat het toch snel, Olivia is al 20 maanden! Na 3 maanden zijn we achter haar koemelkeiwit allergie gekomen en sindsdien is ze met sprongen vooruit gegaan. Elke dag doet ze weer iets dat mij verrast en elke dag hou ik meer en meer van haar. Ons mooie gezinnetje bestaat uit mijn lieve man, mooie dochter en hondje Tijger.

Plaats een reactie

Schrijf mij in voor de nieuwsbrief
1 Reacties

Reacties

  1. francinevdv francinevdv

    1

    Congrats!!!

Top 3 Blogs

Lief klein jongetje. Sorry.

Je zwarte haren plakken vast aan je huid... >

Mijn kraamweek from hell

Mijn schoonmoeder, als ik ooit dement wo... >

Neeee - 'onze naam' is weg!

Ahgr, ik ben echt even heel boos vandaag... >

Advies: ook leuk om te lezen

Voordelen en nadelen online boodschappen doen

ING heeft onderzoek gedaan onder 1.100 Nederlands van 18 jaar en ouder over de toekomst van online boodschappe... >

Zwanger worden na een miskraam

Zwanger worden na een miskraam: blijdschap en verdriet tegelijkertijd. Onzekerheid ook; wat als het nu weer mi... >

Ovulatie: temperatuurmethode

Bij de temperatuurmethode ga je dagelijks je lichaamstemperatuur bijhouden om zo je eisprong of ovulatie te vi... >

Laatste Winacties Alle Winacties

Win: 6x een flik flak horloge

Hoera, Flik Flak is jarig en trakteert! Ken jij de vrolijke horloges van Flik Flak al? Al 30 jaar helpt het ... >