Overleven als moeder

Door: Danielle Brockman 0 reacties

Overleven als moeder

Vanaf de geboorte van mijn 2e zoon Kiaro (nu alweer een half jaar.) staat me leven op de kop. Naja eigenlijk ervoor ook al maar dat is verleden. Het word tijd dat ik naar voren kijk. Ik probeer op het moment een beetje te overleven. Woon in een flatje op de derde verdieping zonder lift. En heb al sinds juni last van me handen. Hiervoor word ik 4 oktober opgenomen om te kijken of ik carpal tunnel syndroom heb. Met 2 kinderen is dit dus best wel lastig. En ben best wel heel erg zenuwachtig voor 4 oktober.. mijn oudste zoon word in December 2. Het is voor mij best lastig om naar buiten te gaan. 5 trappen naar beneden met 2 kindjes. Dan nog lopen met de kindjes en eigenlijk wil de oudste gewoon lopen en niet zitten maar eigenlijk is hij ook weer te jong om te lopen want hij houd het niet vol.. waardoor je constant in gevecht bent. En dan nog niet te denken aan weer terug naar huis die trappen weer op.. Gelukkig heb ik dit weekend nog eventjes een vriendin op bezoek om even leuke dingen te doen. Want als ik 4 oktober word geopereert kan ik dat de eerst tijd wel op mijn buik schrijven. Dan word het nog meer gestress en mensen over de vloer die we niet kennen om mij te helpen.. we wachten op een eengezinswoning maar dat gaat nog niet zo hard. Verder ben ik bezig met een rijbewijs want zonder ben je tegenwoordig nergens.. en wil ik hier elke week een beetje bloggen.. maar ja als ik wel geopereert word zal dat me eerst ook even niet lukken. Het voelt nu al wel goed dat ik dit al op heb kunnen opschrijven.. :D dus voor nu ben ik even blij! Mvg een mama die best zenuwachtig is.
Danielle Brockman

Danielle Brockman

te lieve alleenstaande mama. wel een vriend maar op afstand momenteel.

Plaats een reactie

Schrijf mij in voor de nieuwsbrief

Top 3 Blogs

Wat vinden jullie hiervan?

Ik vond een foto op internet. Een vrouw ... >

Na 3 maanden zwanger van de 2e

Baby 1 is 4 maanden en ik kom er net ach... >

Must See: de prachtige buik van Yolanthe

Mommy-to-be Yolanthe Sneijder-Cabau show... >

Advies: ook leuk om te lezen

7 Vragen en antwoorden over vitamines

Vitamines zijn erg belangrijk voor de ontwikkeling en groei van je kindje. Het is daarom ook nodig om kinderen... >

Een moppermama? Zo wordt je een relaxte moeder!

Je kind gooit zijn beker melk om, luistert niet of is niet snel genoeg, zodat jullie te laat op school komen. ... >

Hoeveel uur slaap lever je in als je mama wordt?

Heerlijk, eindelijk na 9 maanden zwangerschap heb jij je kleine baby in je armen. Maar nu begint een totaal an... >

Laatste Winacties Alle Winacties

WIN: jouw guilty pleasure

Oelala, iedereen heeft er wel eentje: een guilty pleasure! Wat is de jouwe? Win je eigen guilty pleasure ... >

Win een Koeka plaid Vermont t.w.v. €109,95

Koeka is vooral bekend vanwege de vele artikelen voor baby’s en kindjes: van verzorgingsproducten tot kledin... >