Snap
  • Mama
  • Babyspullen

Mijn ingevulde 'instagram-tag'

Vandaag besloot ik de instagram tag die SerenaVerbon bedacht heeft eens in te vullen. Ik heb er zelf nog en vraagje aan toegevoegd.

  1. Wat is je Instagram gebruikersnaam, en waarom? Mijn instagram naam is gewoon mijn naam: felinevaneijsden, je kunt mij volgen als je het leuk vind.
  2. Hoeveel foto’s post je gemiddeld? Ik denk 4 x per week ongeveer. Het verschilt enorm. Soms meerdere op een dag en soms meerdere dagen niet.
  3. Laat je favoriete Instagramfoto zien. 

  4. Laat de Instagramfoto zien met de meeste likes. Hier was ik zwanger van Nino. De buik is eigenlijk een beetje optisch bedrog want zo groot was hij eigenlijk nog helemaal niet toen.

  5. Welke apps gebruik je in combinatie met Instagram? Piccollage, zo nu en dan, verder eigenlijk geen.
  6. Welke celebrities volg je? Ik heb een korte tijd Lauren Conrad gevolgd maar die heb ik weer ontvriend. Verder volg ik een bekende mama in de draagwereld.
  7. Welk Instagramfilter gebruik je het meest? Meestal geen, maar als ik er wel een gebruik verschilt dit enorm. Vaak eentje om de foto lichter of warmer te krijgen.
  8. Welke hashtags gebruik je het meest? Uhm, geen idee of ik een vaste heb. Waarschijnlijk iets met #Nino
  9. Laat je laatste Instavideo zien. Dat is de loopvideo die ik ook in een eerder blog poste. https://www.instagram.com/p/9y0BHzkXciLRB_dDSIkrNz...
  10. Welke dierenaccounts volg je? Geen, ik ben wel klaar met GrumpyCat en al die andere grappige dieren.
  11. Welke (grote) bedrijven volg je? Geen. Wel volg ik een aantal moeders die ik niet ken, dit vind ik veel leuker dan een onpersoonlijk bedrijf.
  12. Heb je veel familieleden op Instagram? Nee, bijna geen van mijn familie heeft instagram. Alleen een paar nichtjes.
  13. Waar post je het liefst over? Ik ben een enorme Nino poster. Tja, je bent moeder of je bent het niet. Verder post ik graag foto's van eten en post ik af en toe iets over andere dingen uit mijn leven zoals hardlopen of studie.

Hier vind je de instagramtagvideo van Serena: http://www.beautylab.nl/instagram-tag/

8 jaar geleden

Dank je :)

8 jaar geleden

Ik heb geen instagram maar vind je foto's super leuk